Να τεστοστερόνη Booster / Συμπληρώματα λειτουργούν πραγματικά;

Last Updated on

πώς επηρεάζει-τεστοστερόνη-λιπαρά-καίνε-και-απώλεια βάρουςΗ αγορά είναι πλημμυρισμένη με τα συμπληρώματα τεστοστερόνης που ισχυρίζονται ότι κάνουν τα πάντα από σας κάνει να χάσετε βάρος για να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να καθοριστεί ποια από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι αληθείς και ποιες όχι, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε να καθαρίσουμε την ατμόσφαιρα για σας λίγο.

Μήπως τεστοστερόνη κάψετε λίπος;

Είναι αλήθεια ότι μια σειρά από παθολογικά παχύσαρκοι άνδρες είχαν εμβολιαστεί με συμπληρώματα τεστοστερόνης και αυτά τα ίδια άτομα και έχασαν βάρος, αφού χορηγήθηκαν οι ενέσεις. Δυστυχώς, η απόδειξη ότι οι ενέσεις προκάλεσε την απώλεια βάρους είναι περιστασιακές στην καλύτερη περίπτωση. Οι περισσότεροι από τους άνδρες υποβλήθηκαν σε αγωγή με συμπληρώματα τεστοστερόνης, διότι έδειξαν χαμηλά επίπεδα της ορμόνης. Μόλις τα επίπεδα αυτά ανέκυψαν στο φυσιολογικό, οι ασθενείς παρουσίασαν αυξημένα επίπεδα της ενέργειας που οδήγησε σε συνολική αύξηση της δραστηριότητας. Έτσι, δεν τεστοστερόνης κάψετε λίπος; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ίσως.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη – Max από την επίσημη ιστοσελίδα

Μήπως τεστοστερόνη Κάντε το πέος σας μεγαλύτερο;

Μια μακροχρόνια μύθος στο συμπλήρωμα κοινότητα είναι ότι η χρήση συμπληρωμάτων τεστοστερόνης θα αυξήσει το μέγεθος του πέους σας. Ενώ μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η εφαρμογή υψηλών επιπέδων της τεστοστερόνης μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους, τα αποτελέσματα μόνο βρέθηκε να είναι αποτελεσματικό σε νεαρά αγόρια που δεν είχαν ακόμη χτυπήσει την εφηβεία. Δεν θα έχει καμία επίδραση σε ένα αυξημένο άτομο. Δυστυχώς, δεν έχει σημασία τι ισχυρίζονται αυτά τα συμπληρώματα τεστοστερόνης δεν θα κάνει το πέος σας μεγαλύτερο. Το μόνο πράγμα που μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους είναι η χειρουργική επέμβαση, και ότι έρχεται με τους κινδύνους των δικών του.

Μήπως τεστοστερόνη Προώθηση αύξηση μυών;

Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν από καιρό ταυτίζεται με μεγάλους μυς και ένα υψηλό ποσοστό της μυϊκής ανάπτυξης. Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μυών ή αύξηση του συνολικού τους μυϊκούς ιστούς, δεν θα λειτουργήσει αν δεν υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ της αρχικής τιμής των επιπέδων τεστοστερόνης σας και το επίπεδο που δημιουργείται από τα συμπληρώματα. Αυτή είναι μια πολύ λεπτή γραμμή για να περπατήσει, γιατί αν τα επίπεδα ορμονών σας είναι πολύ υψηλό, μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες, όπως καλά.

αγοράσει 2 τεστοστερόνη-Max Πάρτε ένα ΔΩΡΕΑΝ, ισχυρίζονται δικό σας ΤΩΡΑ!

Μπορεί να έχετε πάρα πολύ τεστοστερόνη;

Ναι. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν με συμπληρώματα τεστοστερόνης είναι πάνω-θεραπευόμενοι και θα βρεθούν να υποστεί μια σειρά από παρενέργειες. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν λιπαρό δέρμα, ακμή, τη διεύρυνση του μαστού, άπνοια ύπνου, διόγκωση του προστάτη, μείωση τόσο του μεγέθους των όρχεων και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων, και μια αύξηση στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Πολλές από αυτές τις παρενέργειες, όπως η ακμή και η διόγκωση του στήθους, που προκλήθηκε από δική του απάντηση του σώματος σε μια υπερφόρτωση της τεστοστερόνης. Η περίσσεια ορμονών είναι στην πραγματικότητα μετατρέπεται σε οιστρογόνα.

buy-testo

Έτσι, με λίγα λόγια, η τεστοστερόνη δεν θα κάνει το πέος σας μεγαλύτερο, δεν ξέρουμε την απάντηση “ότι η τεστοστερόνη κάψετε λίπος», και ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της ανάπτυξης των μυών, πάρα πολύ μπορεί επίσης να προκαλέσει μια σειρά από πολύ δυσάρεστες παρενέργειες. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο φάρμακο ή συμπλήρωμα σχήμα. Αυτός ή αυτή θα είναι σε θέση να σας πει εάν είστε αρκετά υγιείς για να τα δοκιμάσετε, ή να δώσει προτάσεις σχετικά με εναλλακτικές επιλογές.

Η τεστοστερόνη προς Πώληση

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Υπάρχουν αρκετές μορφές ενισχυτικό τεστοστερόνης προς πώληση. Το έμπλαστρο του δέρματος εφαρμόζεται μια φορά κάθε ημέρα και φοριέται στο άνω μέρος του σώματος. Απελευθερώνει την ορμόνη μέσω του δέρματος. Υπάρχουν πηκτές όπως Testim και AndroGel που μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης. Η γέλη εφαρμόζεται μία φορά κάθε ημέρα και ο τεστοστερόνη απορροφάται μέσω του δέρματος. Ένα επίθεμα στόμα μπορεί να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα. Αυτά τα μπαλώματα που εφαρμόζεται στα άνω ούλα. Απελευθερώνει την ορμόνη μέσα στο αίμα με τη χρήση των ιστών του στόματος. Ένας άλλος τύπος της τεστοστερόνης προς πώληση είναι τα εμφυτεύματα ή ενέσεις. Η ορμόνη μπορεί να εγχυθεί μέσα στους μύες ή εμφυτεύονται ως σφαιρίδια. Και το τελευταίο, με τη μορφή χαπιών, ακριβώς όπως Testo-Max από CrazyBulk. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ενέσεις. Μπορείτε απλά να το πάρετε από το στόμα χωρίς να απαιτείται ιατρική συνταγή.

Η τεστοστερόνη Max προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ Καλύτερη Τιμή Αγοράστε Online
1 φιάλη (90 δισκία) $ 59.99
παράγγειλε τώρα
2 μπουκάλια (180 δισκία) $ 119.98
παράγγειλε τώρα
4 μπουκάλια (360 δισκία) $ 179.97
παράγγειλε τώρα
95/100 : by 173 users
Testosterone Review