Πώς να κερδίσει το μυ γρήγορα

Last Updated on

testostorone
Μπορεί να είναι δύσκολο να συσκευάσει για τους μυς, αλλά ο δρόμος προς τα εμπρός είναι η συνέπεια. Αν θέλετε να κερδίσετε το μυ γρήγορα, ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα, όπως κερδίζει κάποιο λίπος μαζί με το μυϊκή μάζα, και δίνοντας κάποιες άλλες δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, έτσι ώστε το σώμα σας μπορεί να επικεντρωθεί στην αύξηση των μυών. Θα πρέπει να τρώνε περισσότερο, χρησιμοποιώντας τη σωστή στρατηγική προπόνηση, και χρησιμοποιώντας ασκήσεις προσανατολίζονται προς καθιστώντας τους μυς σας μεγαλύτερο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να πάει από κοκαλιάρικο σε χτισμένο σε ένα θέμα μηνών.

1. Θέστε τους στόχους δύναμη

Αντί να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην απόκτηση “Χ” λίβρες του μυός, το οποίο μπορεί να είναι ή να μην είναι εφικτό σε μια δεδομένη χρονική περίοδο εργασίας σε όλο και ισχυρότερη. Η αύξηση της αντοχής βελτιώνει την ικανότητα του σώματός σας να προσλάβει μυϊκές ίνες, ιδιαίτερα αυτά που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά στον τρόπο που το σώμα σας κοιτάζει. Κατάρτιση για την αντοχή καθιστά επίσης τους στόχους σας πιο συγκεκριμένη και απτή. Αν πυροβολήσουν για να χτυπήσει ορισμένους αριθμούς σχετικά με τους ανελκυστήρες σας και στη συνέχεια να τους συναντήσουμε, θα δείτε τους μύες σας απαντήσει κατά μήκος του τρόπου. Διαλέξτε τρεις ασκήσεις που θέλετε να δείτε βελτίωση σε σχέση με: ένα πάτημα επάνω μέρος του σώματος (όπως τον Τύπο πάγκων), ένα τράβηγμα επάνω μέρος του σώματος (όπως το έλξεις), και μία άσκηση χαμηλός-σωμάτων (δοκιμάστε το άρσεις θανάτου). Στη συνέχεια πάμε στη δουλειά μας.

2. Κρατήστε ημερολόγιο τροφίμων

Ακριβώς όπως θέλετε να είστε συγκεκριμένοι με τους στόχους σας κατάρτιση και την παρακολούθηση της προόδου σας, μπορείτε επίσης να θέλετε να παρακολουθείτε τη διατροφή σας. Η σκληρή προπόνηση δεν θα μεταφραστεί σε νέες μυ αν δεν τρώτε αρκετές θερμίδες, και ένα ημερολόγιο τροφίμων σας δίνει ένα αντικειμενικό μέτρο του πόσο είστε πραγματικά τρώει. Επίσης σας επιτρέπει να κάνετε ρυθμίσεις εύκολα, αν δεν κάνετε την πρόοδο που θα ελπίζαμε. Γράψτε κάτω όλα που τρώτε και πίνετε, μαζί με την ώρα της ημέρας. Αν δεν είστε κερδίζουν βάρος, προσπαθήστε να δείτε πού μπορείτε να γλιστρήσουν σε περισσότερες θερμίδες για να Ξεκούντημα την πρόοδό σας.

να αποκτήσουν μυς πιο γρήγορα με ενισχυτικό τεστοστερόνης

3. Έμφαση στην σύνθετες ασκήσεις

Ανελκυστήρες που λειτουργούν μυών σε περισσότερα από ένα κοινό που είναι γνωστό ως σύνθετες ασκήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν την άρσεις, κατάληψη, πατήστε το πλήκτρο, γραμμή, και έλξεις. Ανελκυστήρες ένωση προσλάβει πολλά μυϊκή μάζα, κάνοντας για αποτελεσματική εκπαίδευση και μια μεγάλη απελευθέρωση των ορμονών όπως η τεστοστερόνη που προωθούν την ανάπτυξη τους, κάνουν τους ακρογωνιαίους λίθους της workouts σας. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη ρίψη σε κάποια εργασία απομόνωσης (μπούκλες, επεκτάσεις πόδι), αλλά να τους μεταχειρίζονται σαν επιδόρπιο μετά το είχατε κεντρικά λιφτ φυσικά-η ένωση σας.

4. Δέσμευση για πάτε στο κρεβάτι 30 λεπτά νωρίτερα

Η αποκατάσταση είναι επιτακτική ανάγκη για την ανάπτυξη των μυών, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανακτήσει ό, τι απλά κοιμάται περισσότερο. Σε έναν τέλειο κόσμο, θα παίρνατε τον ύπνο οκτώ έως εννέα ώρες ανά νύχτα, αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Μπορείτε, ωστόσο, να ελέγξει πότε θα πάτε για ύπνο, έτσι δίνοντάς σας την καλύτερη ευκαιρία για να πάρει τόσο πολύ ύπνο όπως μπορείτε. DVR οι τηλεοπτικές εκπομπές που διαφορετικά θα σας κρατήσει μέχρι και να χτυπήσει το σανό.

αγορασε τωρα

5. Πιείτε ένα κούνημα κατά τη διάρκεια της κατάρτισης

Πριν και μετά την προπόνηση διατροφή λαμβάνει πολλή προσοχή, και δικαίως έτσι, επειδή και τα δύο είναι σημαντικά. Αλλά αν ψάχνετε για να αποκτήσουν μυς, πίνοντας ένα κούνημα με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γλιστρήσει σε μερικές επιπλέον θερμίδες χωρίς να κάνει ένα γεύμα. Διατροφή Mid-προπόνηση θα σας δώσει μια γρήγορη βολή των υδατανθράκων και θερμίδων που μπορεί να κρατήσει την ενέργειά σας και να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσει σκληρότερα. Απλά πρέπει να είναι συντηρητική με τα ποσά που καταναλώνετε, ώστε να μην αναστατώσει το στομάχι σας. Ξεκινήστε με ένα μικρό κούνημα περίπου 20g πρωτεΐνης και 40g υδατανθράκων.

6. Οι εργασίες κάθε μυ 2-3 ​​φορές την εβδομάδα

Τα προγράμματα bodybuilding συνήθως χωρίσουν για να χτυπήσει κάθε επιμέρους τμήμα του σώματος μία φορά την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ προπονήσεις για μια συγκεκριμένη ομάδα μυών. Αν μπορείτε να σηκώσετε τα βάρη μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, προσπαθήστε να στραφούν σε προπονήσεις όλο το σώμα όπου εργάζεστε ολόκληρο το σώμα σε κάθε συνεδρία. Με αυτό τον τρόπο, θα χτυπήσει κάθε μυ τρεις φορές την εβδομάδα. Πραγματοποιήστε δύο στα τρία σετ ανά μυϊκή ομάδα.

Αν είστε κατάρτισης τέσσερις μέρες την εβδομάδα, δοκιμάστε ένα ανώτερο / κατώτερο διάσπαση όπου είστε το χτύπημα κάθε μυ δύο φορές την εβδομάδα με περίπου πέντε σετ το καθένα. Η αύξηση της συχνότητας με την οποία εργάζεστε κάθε μυ θα σας επιτρέψει να επιτύχουμε τη δύναμη και τα κέρδη μυών πιο γρήγορα. Το κλειδί είναι να κρατήσει τον μικρό όγκο έως μέτρια για να αποφευχθεί η υπερβολική προπόνηση.

Αγοράστε 2 τεστοστερόνη-Max Πάρτε 1 ΔΩΡΕΑΝ, ισχυρίζονται δικό σας ΤΩΡΑ!

7. Μην αμελήσετε τα πόδια σας

Ακόμα κι αν ο στόχος σας είναι απλά να έχουν ένα μεγάλο στήθος και τα χέρια, δεν μπορείτε να ξεχάσετε για τα πόδια κατάρτισης. Πρώτον, μυϊκές ανισορροπίες κακή εμφάνιση, και, δεύτερον, ασκήσεις ένωση βαρέος κάτω-σώμα, όπως άρσεις θανάτου έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη συνολική μυϊκή ανάπτυξη σας, ακόμα και στο πάνω μέρος του σώματος σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μύες προσλάβει παντού, ακόμη και στους ώμους και την πλάτη σας, και να προωθήσει την απελευθέρωση των ορμονών που χτίζουν το μέγεθος και τη δύναμη.

8. Τρώτε περισσότερα στο “OFF” ημέρες

Ακριβώς επειδή δεν είστε εκπαίδευση σήμερα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τρώνε μεγάλες. Off μέρες σου είναι όταν οι περισσότεροι από την ανάπτυξη των μυών σας λαμβάνει χώρα η ανάκαμψη-φάσης, έτσι είναι λογικό να κρατήσει την αφθονία των θρεπτικών ουσιών σε ετοιμότητα για το σώμα να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Είναι λεπτή και ίσως συνετό-για να μειώσετε την πρόσληψη υδατανθράκων σας ελαφρώς τις ημέρες που δεν έχετε προπόνηση, καθώς δεν χρειάζεται την επιπλέον ενέργεια για την εκπαίδευση, αλλά διατηρούν υψηλή πρωτεΐνη σας και βεβαιωθείτε συνολική θερμιδική πρόσληψη σας δεν μειώνεται κατά περισσότερο από 500 θερμίδες.

250-Α

9. Μην φοβάστε τους υδατάνθρακες

Χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες είναι εξωφρενικά δημοφιλές για την απώλεια σωματικού λίπους, αλλά είναι το αντίθετο από ό, τι χρειάζεστε για να αυξηθεί μυών. Για να πάρετε μεγάλη, δεν μπορεί να φοβάται να κερδίσει λίγο λίπος, και εφ ‘όσον τρώτε καθαρό φαγητό και αρκετές θερμίδες για να αναπτυχθούν, αλλά όχι πάρα πολλά, λίγο λίπος είναι το μόνο που θα κερδίσει.

Ως σημείο εκκίνησης, περιλαμβάνουν υδατάνθρακες στο γεύμα πριν από την προπόνηση σας και γεύμα μετά την προπόνηση, καθώς και στο κούνημα που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια προπονήσεις. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα γεύματα σε υδατάνθρακες με βάση το πόσο είστε πρόοδο προς τους στόχους σας.

10. Ζυγίζεται-σε Εβδομαδιαία

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζυγίζουν οι ίδιοι όταν θέλουν να χάσουν βάρος, αλλά χρησιμοποιώντας μια κλίμακα είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την παρακολούθηση κέρδη μυών πάρα πολύ. Ζυγίζεστε μία φορά την εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα, κατά προτίμηση το πρώτο πράγμα το πρωί, αφού έχετε χρησιμοποιήσει το μπάνιο και πριν έχετε φάει. Αν η ζυγαριά δεν κινείται επάνω, δεν είστε απόκτηση των μυών. Απλό και απλό. Shoot να προσθέσετε περίπου ενάμισι κιλό την εβδομάδα για να ελαχιστοποιηθεί λίπος κέρδος και να χρησιμοποιήσετε τον καθρέφτη για να βεβαιωθείτε ότι το βάρος σας Κερδίζουνε είναι στερεά μυών.

να αποκτήσουν μυς πιο γρήγορα με ενισχυτικό τεστοστερόνης
71/100 : by 213 users
Steroids Review