Как да натрупате мускули, Fast

Last Updated on

testostorone
Тя може да бъде трудно да се опаковат на мускулите, но пътят напред е последователност. Ако искате да натрупате мускули бързо, обаче, има няколко компромиси, като набира някои мазнини заедно с това на мускулна маса, и се отказват от някои други дейности като бягане, така че тялото ви може да се съсредоточи върху мускулна печалба. Трябва да се яде повече, като се използва правилната стратегия тренировка, както и използването на упражнения, насочени към вземане на мускулите ви по-големи. Прочетете, за да разберете как да се премине от кльощава да построена в рамките на няколко месеца.

1. Поставете си цели якостни

Вместо да се фокусира върху строго набира “Х” паунда на мускулите, което може или не може да бъде изпълним в даден период от време-работа по все по-силна. Увеличаване на силата подобрява способността на организма Ви да се наемат мускулни влакна, по-специално тези, които правят най-голямата разлика в начина, по който тялото ви изглежда. Обучение за сила също прави целите си по-осезаема и бетон. Ако снимате, за да удари някои номера на вашите асансьори и след това се запознай с тях, ще видите вашите мускули реагират по протежение на пътя. Изберете три упражнения, които искате да видите подобрение на: един горната част на тялото натискане (като например лег), един горната част на тялото, привличащи (като chinup), и едно упражнение долната част на тялото (опитайте тяга). След това отиде на работа.

2. Да се ​​съхранява храна вестник

Точно както искате да бъде специфичен с вашите цели за обучение и наблюдение на напредъка си, и вие искате да следите храненето си. Hard обучение няма да се преведат на нова мускулна освен ако сте яде достатъчно калории и дневник на храните дава обективна мярка за това колко сте всъщност яде. Той също така ви позволява да се направят корекции лесно, ако не сте прави напредъка бихте се надявали. Напишете всичко, което ядете и пиете, заедно с времето на деня. Ако не наддава на тегло, опитайте се да видя, където можете да се промъкне в повече калории, за да създават със своя напредък.

натрупате мускули, по-бързо с тестостерон бустер

3. Фокусирайте се върху комбинирани упражнения

Асансьорите, които работят мускулите на повече от едно съвместно са известни като комбинирани упражнения. Те включват тяга, клек, преса, ред и chinup. Комбинирани асансьори наемат много мускулна маса, като за ефективно обучение и голямо освобождаване на хормони като тестостерона, които насърчават ги растежа направи крайъгълните камъни на вашите тренировки. Няма нищо лошо в това да хвърлят в някои изолация работа (къдрици, разширения на краката), но ги третират като десерт след като сте имали основните ви курс-на Съединението асансьори.

4. Поемане на ангажимент за лягане 30 минути по-рано

Recovery е наложително, за растежа на мускулите, а няма по-добър начин да се възстанови от като просто спи повече. В един идеален свят, вие ще получите сън осем-девет часа на нощ, но това не е реалистично. Можете, обаче, се контролира, когато отидете в леглото, като по този начин ви дава най-голям шанс за получаване на толкова сън, колкото можете. DVR на телевизионни предавания, които иначе биха ви крак и се удари в сеното.

купи сега

5. Пийте шейк по време на обучението

Преди и след тренировка храненето получава много внимание, така и с право, защото и двете са важни. Но ако търсите да натрупате мускули, пиене на шейк с протеин и въглехидрати по време на тренировка е чудесен начин да се промъкне в някои допълнителни калории, без да прави хранене. Mid-тренировка хранене ще ви дам един бърз удар на въглехидрати и калории, които могат да поддържат енергията си и да ви помогне да тренирате по-трудно. Ти просто трябва да бъде консервативна със сумите ще ви изтреби, така че не разстрои стомаха. Започнете с една скромна поклащане на около 20 грама протеин и 40 грама въглехидрати.

6. Работете всяка мускулна 2-3 пъти седмично

Културизъм програми обикновено се разделят, за да удари всеки отделен част от тялото веднъж седмично. Това означава, че можете да се извърви дълъг път между тренировките за определена мускулна група. Ако само ти можеш да вдигне тежести три пъти седмично, се опитват да преминат към цялото тяло тренировки, където можете да работят на цялото тяло във всяка сесия. По този начин, вие ще удари всяка мускулна три пъти седмично. Извършване на две до три серии за мускулна група.

Ако тренирате четири дни седмично, опитайте горна / долна сплит, където можете да започнете да удря всяка мускулна два пъти седмично с около пет комплекта на всеки. Увеличаването на честотата, с която вие работите всяка мускулна ще ви позволи да се постигне устойчивост и печалби мускул по-бързо. Ключът е да се запази ниското ниво на силата на звука до умерено да се избегне претрениране.

Купете 2 Testosterone-Max получавате 1 БЕЗПЛАТНО, регистрирайте твоя СЕГА!

7. Не пренебрегвай краката си

Дори ако целта ви е просто да има голям гърдите и ръцете, не можете да забравите за обучение крака. Първо, мускулни дисбаланси изглежда зле, и второ, упражнения тежка съединение с по-ниско тяло като тяга имат огромно въздействие върху цялостното ви мускулна развитие, дори и в горната част на тялото. Това е, защото те наемат мускули навсякъде, дори и в раменете си и отново и те насърчават отделянето на хормони, които изграждат размер и сила.

8. Яжте повече на “OFF” дни

Просто, защото не сте обучение днес не значи, че не трябва да яде голям. Вашите почивни дни са, когато повечето от вашия мускулен растеж протича-възстановяването поетапно, така че има смисъл да се поддържа достатъчно хранителни вещества на ръка за организма да се възползват максимално от. Това е фино и вероятно разумно-да намалите приема на въглехидрати леко върху не-тренировъчни дни, като не е нужно допълнително енергия за обучение, но да си протеин, високо и се уверете, че цялостното ви калориен прием не пада с повече от 500 калории.

250-А

9. Не се боят въглехидрати

Ниско съдържание на въглехидрати диети са диво популярните за загуба на мазнините в тялото, но те са обратното на това, което трябва да растат мускулите. За да получите голям, че не може да се страхува да получат по-малко мазнини, и толкова дълго, колкото сте яде чиста храна и достатъчно калории, да растат, но не и прекалено много-малко мазнини е всичко, което ще спечелят.

Като отправна точка, включват въглехидрати в твоята преди тренировка хранене и след тренировка хранене, както и в шейка, които консумират по време на тренировки. От там можете да добавяте или изваждате въглехидрати храна въз основа на това как можете да започнете напредва към целите си.

10. Претеглете-в Weekly

Повечето хора си тежат, когато искат да губят тегло, но с помощта на скалата е много добро средство за проследяване печалби мускул също. Претеглете себе веднъж седмично в същия ден и час, за предпочитане първото нещо, на сутринта, след като сте използвали банята и преди да сте се нахранили. Ако скалата не се движи нагоре, не сте покачване на мускулна маса. Чисто и просто. Снимайте да се добавят около половин паунд на седмица, за да сведе до минимум мазнини печалба и използването на огледалото, за да се уверете, че теглото, което набира е твърда мускулатура.

натрупате мускули, по-бързо с тестостерон бустер
50/100 : by 147 users
Steroids Review