Ali Testosteron Booster / Doplačila res deluje?

Last Updated on

kako vpliva testosterona--fat-burn-in-hujšanjaTrg je poplavljena z testosterona dopolnil, ki trdijo, da storijo vse, kar je, da boste izgubili težo, da poveča velikost vašega penisa. To je lahko težko ugotoviti, katera od teh zahtev so resnične in katere ne, vendar upam, da bomo lahko jasno zrak za vas malo.

Ali Testosteron Izgorevanje maščob?

Res je, da je bilo število bolestno debelih moških injicirali testosterona dodatki in istih moških prav tako izgubili težo, potem ko so dajali injekcije. Na žalost, dokaz, da so injekcije povzročil izgubo teže je posredni na najboljše. Večina moških so bili zdravljeni z testosterona dodatkov, ker se je pokazalo, nizke ravni hormona. Ko so bile ravni dvigne na normalno, ti ljudje doživeli povečana raven energije, ki so privedli do splošnega povečanja aktivnosti. Torej, ne testosterona gorijo maščobe? Odgovor na to je odmeven morda.

kliknite tukaj za nakup Testosteron – Max iz uradne spletne strani

Ali Testosteron Naredite svoj Penis Bigger?

Dolgo stoji mit v Dopolnilu skupnosti je, da se bo uporaba testosterona dopolnil poveča velikost vašega penisa. Medtem ko so nekatere študije pokazale, da uporaba visoke ravni testosterona lahko poveča velikost penisa, so bili rezultati najdemo le da bi bili učinkoviti pri mladih fantih, ki še niso prizadele puberteto. To ne bo vplivalo na odraslega človeka. Na žalost, ne glede na to, kaj ti dodatki trdijo, testosteron ne bo, da vaš penis večji. Edina stvar, ki lahko poveča velikost penisa je operacija, in ki prihaja s tveganji na lastno pobudo.

Ali Testosteron spodbujanje mišične rasti?

Visoke ravni testosterona so bili dolgo enačiti z velikimi mišicami in visoki stopnji rasti mišic. Čeprav je res, da lahko spodbujajo rast mišic ali povečanje splošnih mišičnih tkivih, to ne bo delovalo, razen če obstaja velika razlika med vašo raven izhodiščnega testosterona in ravni, ki jo dopolnila ustvarili. To je zelo tanka črta hoditi, ker če so vaše ravni hormonov previsoka, se lahko neželeni učinki, kot dobro.

kupiti 2 Testosteron-Max Get 1 BREZPLAČNO, trdijo tvoje ZDAJ!

Lahko imaš preveč testosterona?

Da. Veliko ljudi, ki se zdravijo z testosterona dopolnilih so over-medicating in bodo znašli trpijo številne stranske učinke. Te lahko vključujejo mastna koža, akne, povečanje prsi, spalno apnejo, otekanje prostate, zmanjšanje tako velikosti modo in sperme štetje, in povečanje proizvodnje rdečih krvnih celic. Mnoge od teh neželenih učinkov, kot so širitev akne in dojkah, ki jih povzročajo telesu lastni odziv na preobremenitve testosterona. Presežek hormon se dejansko pretvori v estrogen.

buy-testo

Torej, na kratko, testosteron se ne bi vaš penis večji, ne vemo, je odgovor na “ne testosterona gorijo maščobe,” in ko ga je mogoče uporabiti za spodbujanje rasti mišic, preveč lahko povzroči tudi številne zelo neprijetno stranski učinki. Vedno je najbolje, da se posvetuje s svojim zdravnikom, preden začnete novo zdravilo ali dodatek režim. On ali ona bo lahko, da vam povem, če ste dovolj zdravi, da jih preizkusijo, ali daje predloge glede drugih možnosti.

Testosteron za prodajo

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Obstaja več oblik testosterona booster ki so naprodaj. Kožni obliž se uporablja, ko vsak dan in se nosi na zgornjem delu telesa. To sprošča hormon skozi kožo. Obstajajo geli kot Testim in AndroGel, ki se lahko uporabljajo kot dobro. Nanesemo enkrat vsak dan in testosteron se absorbira skozi kožo. Usta Obliž se lahko uporablja dvakrat na dan. Te obliže apliciramo na zgornje dlesni. Sprošča hormon v krvi s pomočjo ustnih tkiv. Druga vrsta testosterona za prodajo je vsadki ali injekcij. Hormon se lahko injicira v mišico ali implantacijo, kot peleti. In zadnji v obliki tablet, tako kot Testo-Max , ki ga CrazyBulk. Ni potrebe za injekcije. Preprosto vzamete oralno brez recepta potrebno.

Testosterona Max POPUSTOM Ponudbe Najboljša cena Buy Online
1 steklenička (90 tablet) 59,99 $
Da zdaj
2 steklenički (180 tablet) $ 119,98
Da zdaj
4 Steklenice (360 tablet) $ 179,97
Da zdaj
99/100 : by 53 users
Testosterone Review