Anadrole Review: Beneficii si efecte secundare

Last Updated on

Anadrole este unul din miile de imitat Anadrol pe piața de nutriție sport. Dacă sunteți un culturist experimentat, atunci sunt, probabil, conștient despre multe beneficii ale Anadrol. Cu toate acestea, Anadrol are de asemenea neajunsuri și este cunoscut pentru efectele sale secundare.

Acesta este motivul pentru care mii de suplimente de incarcare sunt făcute pentru a imita caracteristicile pozitive ale Anadrol, și cele mai multe dintre aceste produse încearcă să ofere nici unul dintre efectele sale secundare nedorite. Ați încercat Anadrol în ultima vreme?

Dacă doriți un Anadrol supliment alternativă eficientă, atunci ai nevoie pentru a citi acest produs de revizuire. Citiți mai departe și să învețe cum Anadrole pot beneficia de program de fitness mai bine decât orice alte suplimente Anadrol de pe piață.

Ce este Anadrole?

Anadrole este un agent de aglomerare și puterea dezvoltată de Crazy vrac, un producător de supliment de nutriție sport. Așa cum am menționat mai sus, Anadrole este o formula anabolica puternic care imită puterea oximetolon sau mai cunoscut sub numele Anadrol.

Cu toate acestea, în vrac Crazy produs Anadrole nu doar pentru a vă ajuta în regim de dumneavoastră generală puterea de formare, dar este special formulat pentru a nu produce efecte secundare, spre deosebire de steroizi anabolizanți convenționale anadrol care le puteți cumpăra de oriunde.

Unele dintre beneficiile pentru sănătate invocate de Anadrole include:

 • Crește sinteza proteinelor putere și
 • creste rapid masa musculara
 • Crește rezistența, energie și recuperarea rapidă
 • Promovează pompe masive și întârzieri oboseala
 • imbunatateste retenție a azotului
 • Crește producția de celule roșii din sânge pentru livrare de oxigen crescut la mușchii

Anadrol Prezentare generală

Potrivit lui WikiPedia , oxymetholone sau cunoscut sub numele de Anadrol / Anapolon, este un steroid anabolic sintetic care a fost dezvoltat in anii ’60 de catre Zoltan Anadrol. Cererea sa inițială este pentru tratamentul osteoporozei și a anemiei. Beneficiile sale musculare clădire au fost observate atunci când oxymetholone a fost utilizat pentru creșterea musculară la pacienții malnutriți sau nedezvoltate.

Deși oxymetholone a fost dovedit a avea efecte secundare, acesta a fost aprobat de FDA pentru uz uman, la acel moment înainte de medicamente nesteroidiene au fost dezvoltate pentru bolile menționate anterior.

Astăzi, oxymetholone este de obicei dozat la 50 mg per comprimat și este considerat ca fiind unul dintre cele mai puternice steroizii androgeni disponibile pe piață. Cu toate acestea, există efecte secundare folosind Oxymetholone.

Efectele secundare includ umflarea, creștere rapidă în greutate, priapism, probleme urinare, greață, vărsături, dureri de stomac, pierderea poftei de mâncare, icter, piept de umflare la bărbați, neliniște, insomnie si diaree.

La femei, efectele secundare frecvente include modificări menstruale epocă, acnee, voce adâncit, cresterea parului pe bărbie sau piept, calviția de tip masculin, clitoris mărită și modificări ale apetitului sexual.

De ce Anadrole este ideal pentru tine?

Anadrole pe de altă parte, nu este un steroid sintetic și este proiectat pentru a imita formula anabolic Anadrol lui. Acest lucru înseamnă că Anadrole nu are efecte secundare, care sunt comune în steroizi Anadroll.

Anadrole nu este toxic pentru ficat si rinichi și ecouri din partea clienților arată că Anadrole este una dintre cele mai bune suplimente Anadroll-alternative din industrie.

Anadrole este formulat pentru a crește producția de celule roșii din sânge și ajută la oboseala întârziere. Atunci când se întâmplă acest lucru, corpul tau va fi crescut de transport de oxigen, care vor beneficia de ansamblu eforturile dvs. de construcție musculare.

în bloc nebun pe care le puteți obține muschii uriașe de circa 15 până la 20 lbs in masa musculara si pură în doar foarte primul ciclu. Spre deosebire de steroizi anabolizanți convetional, Anadrole nu va fi nevoie să se supună injectii, ace sau de prescrieri chiar medicului. Anadrole este luat pe cale orala, 100% legal și nu are nevoie de medicul dumneavoastră de prescripție.

cumpăra-2-steroizi-get-one pentru a free-anadrole

Ingrediente Anadrole

anadrole_ingredients

Pentru a obține informații mai ce Anadrole este un puternic, dar unul dintre cele mai sigure medicamente-Anadrol alternativă, avem nevoie pentru a obține o info interior din ingredientele sale.

ingredient principal este extractul de Tribulus terrestris (250 mg per portie) și agenții săi de sprijin sunt concentrat de proteine ​​din soia, DHEA, Shilajit și Acetil-L-carnitina.

ingredientele inactive includ capsule gelatinoase și stearat de magneziu. După cum se poate observa, toate ingredientele sunt dovedite clinic si sigur pentru scopuri de culturism.

Anadrole Review: Mod de administrare de utilizare

Luați un comprimat, de două ori pe zi în timpul meselor, chiar și în zilele de pauza. Pe zi de antrenament, puteți lua 30-45 de minute înainte de a începe antrenamentul.

Pentru rezultate optime, utilizați pentru cel puțin 2 luni. Perioada de antrenament recomandată este de 2 luni, apoi la 1,5 saptamani off.

Tu nu trebuie să depășească această doză, cu excepția cazului aprobată de către medicul dumneavoastră sau instructor de fitness. Sunteți încuraja să se consulte în prealabil medicul înainte de a lua Anadrole sau orice alt steroid anabolizant să cazi on-line.

click aici pentru a cumpăra Anadrole de la site-ul oficial

Anadrole Review Rezumat

Anadrole are o bună reputație în rândul entuziaști de fitness și are o popularitate în creștere în comunitate culturism.

Dacă nu ați încercat un supliment-Anadrol alternativă înainte din cauza riscului de efecte secundare, apoi folosind Anadrole ca prima ta supliment anabolic de umplutură este o modalitate buna de a începe.

Sunt de rating acest supliment ca ” a recomandat ” din cauza următoarele motive:

 • Mare pentru ciclurile de îngroșare și de rezistență
 • Promovează pompe masive și întârzieri oboseala
 • Crește sinteza proteinelor putere și
 • apreciat de comunitatea de culturism
 • Banii inapoi garantat

Unde să cumpărați Anadrole?

Anadrole nu este nici disponibil la orice puncte de nutriție sport locale aproape de tine, nici la orice comercianții cu amănuntul supliment on-line. Puteți achiziționa doar acest brand direct pe site-ul său oficial.

Pentru a cumpăra Anadrole, vă rugăm să vizitați site-ul oficial CrazyBulk de mai jos.

click aici pentru a cumpăra Anadrole de la site-ul oficial

51/100 : by 144 users
Anadrole Review