Anavar For Kvinder Review: Er denne steroid effektiv og sikker?

Last Updated on

Anavar (Anvarol): Anmeldelse Resultater og BivirkningerSelvom mænd kan få nogle resultater fra Anavar, er det en meget mere effektiv steroid for kvinder. Så meget mere effektiv, at mange ofte anser Anavar at være den officielle steroid for kvindelige atleter. Når det kommer til anabolske steroider, Anavar for kvinder gør hvad testosteron gør for mænd, næsten alt det skal, med et minimum af uønskede bivirkninger. Dette er hvad der gør Anavar langt den mest populære steroid for kvindelige bodybuildere og sportsfolk.

Anavar for kvinder

De fleste anabolske steroider er meget hårdt på en kvindes krop og forårsage en række negative effekter. De mest almindelige bivirkninger af steroider hos kvinder er udvikling af maskuline egenskaber. Disse former for bivirkninger kan ødelægge en kvindes kvindelighed. I modsætning til andre steroider, men Anavar er en meget mild hormon, med få bivirkninger. Virilization er sjælden hos kvinder, der bruger stoffet som anbefalet.

Resultater af Anavar til kvinder

Hvad sker der, når du tager Anavar? Anavar vil gøre mange af de ting, som de fleste kvindelige atleter ønsker. Du kan forvente dine muskler til at vokse og gøre dig meget stærkere, hvis du planlægger for og tage den korrekte dosis. Men vigtigst af alt, kan du forvente at få en slankere krop. Brug Anavar er mest populære blandt kvinder for vægttab og skære fedt.

Som et steroid, Anavar gør meget for at bevare magert væv, når du går på en diæt. Det gør en masse for at gøre dig stærkere. Det meste af tiden, den gennemsnitlige person mister væv og får svagere, når man går på en diæt. Men når Oxandrolone bruges, kan du forvente at beholde mere af det. Desuden, når du opretholde flere muskler, dette gør dit stofskifte brænde hurtigere. Jo flere muskler og magert væv på din krop, jo højere dit stofskifte sats være. Den nederste linje er, at du kan slippe af med mere fedt.

Det er klart, det er, hvad den gennemsnitlige atlet ønsker at opnå. De ønsker alle at have en slank og trim fysik, og Oxandrolone kan i høj grad hjælpe. Hvor solid din krop vil være afhænger af, hvordan lean din krop får. Hvis dit mål er blot at være egnet, så du behøver ikke at stræbe efter en rock solid fysik. Men hvis du ønsker at ligne en atlet, der er ensbetydende og trim med en rock solid fysik, så er det godt at vide, at Anavar kan gøre det ske for dig. Men det er afhængig af kvaliteten af ​​din kost også.

klik her for at få den bedste aftale om Anavar

Anavar til anmeldelser Kvinder

kvinder-muskel-Anavar

Målene for vækst i lavsæsonen er ligetil, for at øge muskelmassen. Den milde natur Anavar gør det næsten ubrugelig for mænd, især under lavsæsonen. De fleste mænd finde alternative anabolske steroider for at blive langt mere effektiv. Det er muligt for mænd at se nogle gevinster, men det kræver en så høj dosis, og den høje pris på Anavar sammenlignet med andre steroider, omkostningerne er generelt uoverkommelige. Kvinder er så meget mere følsomme over for hormonet, der kræver betydeligt lavere doser, og få meget mere signifikante resultater pr milligram end mænd.

Selvom Anavar er fremragende til kvinder i løbet af lavsæsonen, dens værdi virkelig kommer igennem i løbet af slankekure proces. Der er en masse medicin til rådighed for ydeevne ekstraudstyr, men Anavar er en af ​​de vigtigste grunde fit kvinde look er, hvad det i øjeblikket er. Det er velkendt, at kvinder har langt mere besvær tabe fedt end mænd, og at kvinder er mere tilbøjelige til at ophobe spæk, i modsætning til visceralt fedt, som er mindre synligt.

Ligesom mænd dog processen med at tabe fedt tendens til at gå hånd i hånd med at miste lean muskel. Selvom tabe kropsfedt er ønskeligt, at miste muskelvæv generelt ikke. Muskler forbrænde fedt meget hurtigere og mere effektivt end fedt, selv ved hvile, så mister muskelvæv tendens til at bremse metabolisme. Dette er et andet positivt træk af Anavar, da det er i stand til at beskytte lean muskel i tider med kalorieindhold begrænsning og øger metaboliske effektivitet. Med andre ord, ved hjælp Anavar giver brugeren mulighed for at forbrænde fedt meget hurtigere. Anavar resulterer også i en mere tonet og æstetisk tiltalende udseende muskulære, især hos kvinder. Selvom Anavar er bestemt ikke nødvendig for kvindelige atleter, kan det give dem mulighed for at opnå langt mere, end de kunne være i stand til at opnå på egen hånd.

Anavar cyklus og doseringer for kvinder

Nedenfor finder du forskellige Anavar cykler at vælge. Hvis du ikke har brugt et supplement tidligere, bør du begynde med en stak for nybegyndere, så du ikke vil reagere negativt på det. De fleste nybegyndere vil have nok Anavar for virkelig at gøre en forskel. Det gør jobbet som udseendet og fornemmelsen af din krop bliver bedre. Disse Anavar cyklusser fungerer godt for kvinder. Anavar for kvinder (Begynder) Uge Anavar Clenbuterol Nolvadex

1 10mg / ed 20mcg / ed
2 10mg / ed 40mcg / ed
3 10mg / ed 40mcg / ed
4 10mg / ed 60mcg / ed
5 10mg / ed 60mcg / ed 10mg / ed
6 10mg / ed 80mcg / ed 10mg / ed
7 10mg / ed 80mcg / ed 10mg / ed
8 10mg / ed 100mcg / ed 10mg / ed

Bemærk, at hvis du bruger et tillæg under sæsonen slukket, skal du ikke tage Clenbuterol eller Nolvadex. Hvis væksten er dit mål så forbruge nok kalorier. For de fleste mennesker, den førnævnte plan er godt for at komme slankere eller få en bedre ud krop. Bemærk også, at HGH er en del af vores andre planer, men du kan tilføje den til denne plan også. Hvis du vælger at gøre det, tager 1iu-2iu dagligt.

klik her for at bestille Anavar

Anbefalet cykluslængder

For de fleste kvinder, en daglig dosis på 10-20mg er helt tilstrækkeligt til de fleste formål, og 20 mg per dag er nok den højeste dosis fleste kvinder vil ønsker at tage. Selvom Anavar er en mild steroid med få bivirkninger, er risikoen for disse bivirkninger forøges mærkbart som den dosis går over dette niveau. Generelt er kvinder rådes til at starte på 10 mg per dag og i det mindste se, hvordan det går, før dosis øges. Mange kvinder vil finde dette at være tilstrækkeligt til deres behov. Hvis ikke, er det en god idé for brugeren at finde ud af hvor lave doser påvirker dem, før de går op. Hvis du vælger at prøve Anavar, især som du øge dosis, skal du være opmærksom på din krop, og hvis du begynder at lægge mærke nogen ændringer, stoppe med at bruge den med det samme.

Anavar bivirkninger på kvinder

oxandrolonSom med enhver anden form for narkotika, anabolske androgene steroider har potentiale til at forårsage visse bivirkninger. Hver steroid har en bestemt sandsynlighed for at forårsage en bestemt bivirkning. Selvom en given steroid kan være kendt for visse bivirkninger betyder ikke disse bivirkninger vil forekomme i hver bruger, nogen mere end Tylenol forårsager leverskader i hver bruger, forudsat at det anvendes som anbefalet.

Når steroid pågældende Anavar, forekomsten af ​​bivirkninger er relativt lavt, når det anvendes som anbefalet. Selvfølgelig, som den dosis øges, potentialet for bivirkninger stiger. Det er derfor, Anavar er så populær blandt kvindelige atleter. Den hyppigst forekommende bivirkninger af anabolske steroider er virilisering, dvs., udseendet af maskuline egenskaber. Disse egenskaber omfatter uddybning af stemmen, kroppen hår og endda hævelse af de eksterne kønsorganer.

Disse virkninger kan være ganske ødelæggende for en kvindes kvindelighed. Selv om disse virkninger kan forekomme med Anavar, men normalt er et resultat af at anvende doser, der er højere end anbefalet, eller for at bruge steroid for betydeligt længere perioder end anbefalet. Forudsat anbefalede doser og cyklus længde følges, de fleste kvinder vil opleve kun positive resultater. Hvis du tilfældigvis er en af ​​de få kvinder, der gør oplever disse virkninger ved en lav dosis, skal du blot stoppe brugen og symptomerne bør forsvinde. Hvis symptomerne ignoreres, og stoffet fortsættes, kan symptomerne blive længere sigt, eller endda permanent problem. Anavar er måske ikke perfekt for alle kvinder, men for mange kvinder det kommer temmelig tæt.

bestille 2 flaske Anavar, få 1 flaske gratis

Anavar Stakke til kvinder

En fælles spørgsmål blandt anabolske steroid brugere er, at stabling. Hvad går godt med hvad? Hvilke steroider par godt til at producere, hvad slags resultater? Anavar ofte en del af dette. Ved at kombinere andre steroider med Anavar vil være dramatisk anderledes, afhængigt af køn for brugeren, men uanset målet, vil stakkene ikke ændre sig væsentligt. Mænd kan stable Anavar med hvad de vil til bulking, men det generelt er ikke et godt valg, og vil generelt ikke tilføje meget til hvad der ellers er stablet med det. Undersøgelse Anavar som en del af en stak for den mandlige atlet, er det bedre at overveje, som en del af en skæring cyklus, og det er en god mulighed for kvindelige atleter i almindelighed, selv om kvinder kan bruge det på lidt forskellige måder, afhængigt af deres mål, men det vil sandsynligvis være meget ens uanset årsagen til at tage det.

Kvindelige atleter typisk finde Anavar at være ganske nyttigt til ethvert formål, uanset om bulking eller opskæring. For mange kvinder, måske endda et flertal, vil Anavar være den eneste anabolske steroid, de bruger, selv om der er andre præstationsfremmende stoffer, der kan stables med Anavar. For en kvinde at bruge steroider for første gang, er det typisk foreslået, at Anavar anvendes alene, og ved en lav dosis på ca. 10 mg per dag for at måle, hvordan hun vil reagere på det, og for at sikre, at hun er i stand til at tolerere det godt. For kvindelige atleter, der har brugt Anavar et stykke tid og er interesseret i at stable det med andre produktionsfremmere, følgende er nogle ideer til at prøve det med:

  • Primobolan
  • Clenbuterol
  • Winstrol
  • HGH
  • Cytomel
  • Nolvadex

buy-anvarol

67/100 : by 201 users
Anvarol Review