Anavar Half Life ja Split Annostus Laskin

Last Updated on

Anavar on tuotenimi synteettisiä suullisen steroideja Oxandrolone että alunperin valmistanut lääkeyritys Searle vuonna 1964. Anavar kehitettiin alun perin turvallinen tapa edistää kasvua lapsilla, mutta pian tuli suosittu kuin tehokas laihtuminen tukea. Koska sen lyhyt puoliintumisaika on suositeltavaa, että päivittäinen annos on jaettu kahteen ja kahdesti vuorokaudessa. Suositeltava annostus naisille on 10 -20mg päivässä. Kun taas, päivittäinen annos miehille on välillä 50 -80mg päivässä. Nämä annokset tulee ottaa noin 6-8 viikkoa. Mikä on Anavar n puoliintumisaika ja havaitseminen aikana?

Anavar kemialliset ominaisuudet

oxandroloneAnavar kulkee kemiallinen nimi 17ß-hydroksi-17a-metyyli-2-oksa-5a-androstan-3-oni. Molekyylirakenne on C19H30O3. Anavar sisältää vaikuttavana aineena Oxandrolone, ja inaktiivisia aineosia ovat maissitärkkelys, laktoosi, magnesiumstearaatti ja hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Sitä on käytetty potilaiden hoitoon maksatulehdus aiheuttama liiallinen alkoholin käyttö, sekä HIV / AIDS: iin liittyvä laihtuminen, Turnerin oireyhtymä, auttaa vakaviin palovammoihin uhreja kasvattavat lihasten ja lievittää luukipua osteoporoosia sairastavia naisia.

Syitä Kokeile Anavar

Oxandrolone myydään myös tuotenimellä Oxandrin ja on suosikki steroideja keskuudessa kehonrakentajat ja muut urheilijat voiman, stimuloiva lihasten kasvua, polttaa rasvaa, ja suojella lihaskudoksen aikana kalori dieetit kulutetaan aikana vähentämään jaksoissa. Anavar on hyvin lievä anabolinen steroidi erittäin alhainen androgeeni toimintaa.

Anavar on peräisin dihydrotestosteroni, joka tunnetaan paremmin nimellä DHT, ja on muotoiltu siten, että se on vähemmän taipumusta muuntaa estrogeenin kaltaisia ​​hormoneja tai stimuloida estrogeenin reseptorit siinä mielessä, että muut steroidit ovat tunnettuja. Se ei aiheuta nesteen kertyminen, joka on yhteinen huolenaihe aikana vähentämään jaksoissa. Se myös estää hajoamista, joka on prosessi hajottaa lihaskudoksen energian ja on yhteinen ongelma keskuudessa laihduttajille ja on yleinen haittavaikutus laajennettu kortikosteroidien käyttö.

Vaikutukset Anavar eivät rajoitu urheilijoille etsivät suorituskyvyn parantamiseksi, kuitenkin. Se on myös useita lääketieteelliseen käyttöön samoin. Sitä on käytetty auttaa potilaita, joilla on selittämätön laihtuminen, potilaat, jotka ovat menettäneet paino johtuu pitkäaikaisesta infektion tai suuri leikkaus, auttaa potilaita, joilla on vaikea palovammoja kasvattavat lihaskudosta, lievittää luukipua naisilla osteoporoosi, tuhlaa seurauksena HIV / aids, ja auttaa nopeus paranemista palovammoja ja haavoja.

ostaa 2 pulloa Anavar ja saat 1 ilmaiseksi

Anavar Half Life

Anavar puoliintumisaika on noin kahdeksan kymmenen tuntia, ja on havaittavissa huumeiden testit kolmesta neljään viikon kuluttua käytön. Pitoisuudet Anavar tyypillisesti laskee 73% tai enemmän 18 tunnin kuluttua annosta. Tämä osoittaa, että se metaboloituu nopeasti. Tämän vuoksi on suositeltavaa päivittäin annoksia jaettu ja lääke otetaan kahdesti päivässä pitääkseen veren vakaana.

Anavar Annokset ja pinot

Ehdotettu päiväannos mies urheilijat on 15-25 mg. Anavar menee hyvin Winstrol tai Primobolan lisätä määritelmä lihakset aiheuttamatta vedenpidättäjinä. Anavar voidaan myös pinota kanssa Halotestin, Trenbolonin tai Proviron kovettua lihaksia ja edelleen edistää aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa.

Vaikka Anavar ei yleensä tehokas miehet yrittävät saada irtotavarana, se voidaan pinota testosteronin kanssa ja Dianabol lisätä voimaa ja tarjota entistä määritelty, lihaksikas ulkonäkö irtotavarana saatu enemmän hyvin androgeeni steroideja.

Anavar on erityisen suosittu keskuudessa naisurheilijoiden, koska se ei yleensä aiheuta naisten näytteille maskuliinisia piirteitä siinä määrin kuin muut steroidit tehdä. Jotkut naiset haluavat pino Anavar kanssa Winstrol, Primobolan tai Deca Durabolin nopeuttaa rasvan vähentäminen ja lisätä lihasvoimaa.

Luettelo Mahdolliset Anavar Side Effects

Anavar on yleisesti pidetään turvallisena, vähän tai ei lainkaan sivuvaikutuksia useimmilla henkilöillä. Kuitenkin käyttää Anavar on liian suurina annoksina, tai ajaksi enää kuin tyypillinen 8-10 viikkoa voi aiheuttaa erilaisia ​​epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Jotkut sivuvaikutuksia ovat suurentuneet maksaentsyymit, mahdolliset maksavaurioita, arvonalentumiset kivesten toiminta, kivesten surkastuminen, impotenssi, priapismi, virtsarakon ärtyneisyys, gynekomastia miehillä, virilization naisilla, ja virtsarakon ärtyneisyys.

Vuonna 1989 Searle lopetettiin valmistus lääkkeen vastauksena laittoman käytön urheilijat ja muut kehonrakentajat. Vuonna 1995, Bio-Technology General Corp järjestetty käsitellä Searle jolloin Searle säilyttäisi tuottaa lääke, ja antaa se BTG. Tällä hetkellä julkaistiin lehdistötiedote koskien vaikutuksista Anavar laihtuminen, erityisesti HIV / AIDS liittyvät kuihtuminen olosuhteissa. Nämä käyttötarkoitukset on hyväksynyt FDA jossa he ovat voineet määrittää kustannukset, koska sen ei ole varattu harvinaislääkkeitä tila Food and Drug Administration.

Klikkaa tästä tilata Anvarol (Anavar)

Anvarol Arviot: Mikä on Anvarol – Oxandrolone vaihtoehto?

Anavar (Anvarol): Arvostelut, Tulokset & Mahdolliset haittavaikutuksetJos olet tietoinen enemmän kuuluisa anabolinen steroidi nimeltään Anavar, niin tiedät, että on olemassa myös satoja tuotteita joka jäljittelee sen ominaisuuksia ja leimattiin “vaihtoehto täydentää”. Anvarol on yksi niistä.

Joitakin mukainen etuja Anvarol ovat:

  • Parantaa voimaa, kestävyyttä, energian ja talteenotto
  • Shred rasvaa nopeasti säilyttäen lihasmassaa kudoksia
  • Ihanteellinen vähentämään jaksoissa
  • Valtava lihas voitot ja proteiinisynteesiä
  • Lisää typen kertymistä ja verenkiertoa
  • Auttaa lisäämään asemaa, kun vähentää stressiä
  • Tukee nousu mies libido, sukupuoli ajaa ja fyysistä suorituskykyä

Mutta miten on Anvarol erilainen muusta kilpailua erityisesti alkuperäisen Anavar? Hyvin, Anavar on todella voimakas anabolinen aine, mutta se on surullisen sen haittavaikutuksia. Siellä Anvarol tulee, yhtä voimakas anabolinen lisä, mutta on paljon enemmän turvallisempi kuin synteettisiä steroideja.

Anvarol Arviot: Anvarol Side Effects

Anvarol (aiemmin tunnettu nimellä P-Var) omistaa ja jakelee CrazyBulk, valmistaja laatu ja bestseller anabolisia täydentää kuten HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol ja monet muut.

Anvarol on yksi turvallisimmista Oxandrolone vaihtoehto täydentää markkinoilla tänään. CrazyBulk on läpinäkyvä sinulle julkaisemalla niiden tarkka ainesosa profiilin, antaa sinulle tarkka arvo, mitä se voi todella tarjota oman kunto-ohjelma.

Tiedossa ei ole sivuvaikutuksia tämän merkin verkossa. Kaikki ainesosat Anvarol kaava olivat kaikki muotoiltu täydellisyyttä, mikä tarkoittaa turvallisuutta sinulle. Anvarol ei ole myrkyllisiä maksassa tai munuaisissa.

osta-anvarol

62/100 : by 111 users
Anvarol Review