Anavar Half Life og Split Dosering Calculator

Last Updated on

Anavar er varemærket for den syntetiske oral steroid Oxandrolone, der oprindeligt blev fremstillet af medicinalfirmaet Searle i 1964. Anavar blev oprindeligt udviklet som en sikker måde at stimulere væksten hos børn, men snart blev populær som en kraftfuld vægttab støtte. På grund af dets korte halveringstid anbefales det, at den daglige dosis er opdelt i to og tages to gange dagligt. Den anbefalede dosis for kvinder er mellem 10 -20mg per dag. Mens den daglige dosis for mænd er mellem 50 -80mg per dag. Bør disse doser i cirka 6 – 8 uger. Hvad er Anavar er halveringstid og påvisning periode?

Anavar kemiske egenskaber

oxandrolonAnavar går under det kemiske navn 17ß-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstan-3-on. Den molekylære struktur er C19H30O3. Anavar indeholder den aktive ingrediens Oxandrolone og inaktive bestanddele indbefatter majsstivelse, lactose, magnesiumstearat og hydroxypropylmethylcellulose. Det har været anvendt til behandling af patienter med leverbetændelse forårsaget af overdreven indtagelse af alkohol, samt HIV / AIDS-relateret vægttab, Turner syndrom, for at hjælpe ofre alvorlige forbrændinger regrow muskler og at lindre knoglesmerter hos kvinder med osteoporose.

Top grunde til at Prøv Anavar

Oxandrolone sælges også under navnet Oxandrin og er en favorit steroider blandt bodybuildere og andre atleter til stigende styrke, stimulere muskelvækst, brændende fedt, og beskytte muskelvæv under kalorieindhold diæter forbruges under skæring cyklusser. Anavar er en meget mild anabolske steroid med meget lav androgen aktivitet.

Anavar er afledt af dihydrotestosteron, mere almindeligt kendt som DHT og er formuleret således, at den har mindre tendens til at konvertere til østrogen-lignende hormoner eller stimulere østrogenreceptorer på samme måde som andre steroider vides at. Det forårsager ikke væskeophobning, som er et fælles anliggende under skæring cyklusser. Det hæmmer også katabolisme, som er processen med at nedbryde muskelvæv for energi og er et almindeligt problem blandt dieters og er en almindelig bivirkning ved længere tids brug af kortikosteroider.

Virkningerne af Anavar er ikke begrænset til atleter på udkig efter ydeevne ekstraudstyr, dog. Det har også en række medicinske anvendelser så godt. Det har været anvendt til at hjælpe patienter, der har uforklarlige vægttab, til patienter, der har mistet vægt på grund af langvarig infektion eller en større operation, hjælpe patienter med alvorlige forbrændinger regrow muskelvæv, at lindre knoglesmerter hos kvinder med osteoporose, spilder som følge af hiv / aids, og for at bidrage til at fremskynde heling af forbrændinger og sår.

købe 2 flaske Anavar og få 1 gratis

Anavar Half Life

Anavar har en halveringstid på omkring otte til ti timer, og kan påvises ved dopingtest i tre til fire uger efter brug. Koncentrationer af Anavar falder typisk 73% eller derover af 18 timer efter administration. Dette indikerer, at det hurtigt metaboliseres. På grund af dette er det anbefales, at daglige doser af delt og lægemidlet tages to gange dagligt for at holde blodet konstant.

Anavar Doser og stakke

Den foreslåede daglig dosis for mandlige atleter er 15-25 mg. Anavar går godt med Winstrol eller Primobolan at tilføje definitionen til musklerne uden at forårsage væskeophobning. Anavar kan også stables med Halotestin, trenbolon eller Proviron for at hærde muskler og yderligere løft stofskiftet og fedtforbrænding.

Mens Anavar er typisk ikke effektivt for mænd, der forsøger at opnå bulk, kan det stables med testosteron og Dianabol at øge styrken og give en mere defineret, muskulære udseende til hovedparten opnået fra de mere stærkt androgene steroider.

Anavar er især populært blandt kvindelige atleter, fordi det ikke har tendens til at forårsage kvinder til at udvise maskuline egenskaber i det omfang, andre steroider gør. Nogle kvinder kan lide at stable Anavar med Winstrol, Primobolan eller Deca Durabolin til at fremskynde fedt reduktion og øge muskelstyrke.

Liste over mulige Anavar bivirkninger

Anavar er generelt anses for sikkert, med lidt eller ingen bivirkninger i de fleste individer. Men ved hjælp Anavar ved for høje doser, eller i perioder længere end den typiske 8-10 uger kan resulterer i en række ubehagelige bivirkninger. Nogle af de bivirkninger omfatter forhøjede leverenzymer, eventuelle skader leveren, nedsat testikelkræft funktion, testikelatrofi, impotens, priapisme, blære irritabilitet, gynækomasti hos mænd, virilization hos kvinder, og blære irritabilitet.

I 1989 Searle ophørte fremstillingen af ​​lægemidlet som respons på ulovlig anvendelse af sportsfolk og andre bodybuildere. I 1995 Bio-Technology General Corp arrangeret en aftale med Searle hvorved Searle ville holde producere stoffet, og give det til BTG. På dette tidspunkt en pressemeddelelse blev udsendt vedrørende virkningerne af Anavar på vægttab, specielt hiv / aids-relaterede spilder betingelser. Disse anvendelser er blevet godkendt af FDA, hvor de har været i stand til at bestemme omkostningerne på grund af sin have fået Orphan Drug status af Food and Drug Administration.

klik her for at bestille Anvarol (Anavar)

Anvarol Anmeldelser: Hvad er Anvarol – en Oxandrolone alternativ?

Anavar (Anvarol): Anmeldelse Resultater og BivirkningerHvis du er klar over de mere berømte anabolske steroid kaldet Anavar, så ved du, at der også hundredvis af produkter, der efterligner dens kvaliteter og mærkevarer som “alternative kosttilskud”. Anvarol er en af ​​dem.

Nogle af de påståede fordele ved Anvarol omfatter:

  • Forbedrer din styrke, udholdenhed, energi og genvinding
  • Shred fedt hurtigt og samtidig bevare magert muskelvæv
  • Ideel til at skære cyklusser
  • Kæmpe muskel gevinster og proteinsyntese
  • Øger kvælstofretention og blodgennemstrømningen
  • Hjælper stigning drevet, mens reducerer stress
  • Understøtter stigning i mandlige libido, køn drev og fysiske præstationer

Men hvordan er Anvarol forskellig fra resten af ​​konkurrencen, især med den oprindelige Anavar? Nå, Anavar er virkelig en kraftfuld anabolske agent, men det er berygtet for dens bivirkninger. Det er her, Anvarol kommer ind, en lige så potent anabolsk supplement, men er meget mere sikker end syntetiske steroider.

Anvarol Anmeldelser: Anvarol Side Effects

Anvarol (tidligere kendt som P-Var) ejes og distribueres af CrazyBulk, maker for kvaliteten og bestseller anabolske kosttilskud såsom HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol og mange andre.

Anvarol er en af ​​de sikreste Oxandrolone alternative supplement på markedet i dag. CrazyBulk er gennemsigtig for dig ved at offentliggøre deres nøjagtige ingrediens profil, hvilket giver dig den nøjagtige værdi af, hvad det virkelig kan tilbyde for dit træningsprogram.

Der er ingen kendte bivirkninger for dette mærke online. Alle ingredienser i Anvarol formel blev alle formuleret til perfektion, hvilket betyder sikkerhed for dig. Anvarol er ikke giftigt for leveren eller nyrerne.

buy-anvarol

54/100 : by 135 users
Anvarol Review