Anavar Half Life og Split Dosering Kalkulator

Last Updated on

Anavar er merkenavnet for den syntetiske oral steroid Oxandrolone som opprinnelig ble produsert av legemiddelfirmaet Searle i 1964. Anavar ble opprinnelig utviklet som en trygg måte å stimulere til vekst hos barn, men ble snart populær som et kraftig vekttap hjelpemiddel. På grunn av sin korte halveringstid, anbefales det at den daglige dose er delt i to, og tatt to ganger daglig. Den anbefalte dosering for kvinner er mellom 10 -20mg per dag. Mens, er den daglige dose for menn mellom 50 -80mg per dag. Disse dosene bør tas i ca 6 – 8 uker. Hva er Anavar halv liv og deteksjon periode?

Anavar kjemiske egenskaper

oxandroloneAnavar går etter det kjemiske navnet 17p-hydroksy-17a-metyl-2-oksa-5a-androstan-3-on. Molekylstrukturen er C19H30O3. Anavar inneholder virkestoffet Oxandrolone, og inaktive ingredienser inkluderer maisstivelse, laktose, magnesiumstearat og hydroksypropylmetylcellulose. Det har blitt brukt til å behandle pasienter med betennelse i leveren forårsaket av overdreven alkoholforbruk, samt HIV / AIDS relaterte vekttap, Turners syndrom, for å hjelpe alvorlige brannofre vokse muskler og for å lindre skjelettsmerter hos kvinner med osteoporose.

Topp grunner til å prøve Anavar

Oxandrolone er også solgt under merkenavnet Oxandrin og er en favoritt steroider blant kroppsbyggere og andre idrettsutøvere for å øke kraft, stimulere muskelvekst, brenne fett, og beskytte muskelvev under kalorifattig diett forbrukes under skjæring sykluser. Anavar er en veldig mild anabole steroid med svært lav androgene aktivitet.

Anavar er avledet av dihydrotestosteron, mer kjent som DHT, og er utformet slik at den har mindre tendens til å konvertere til østrogen-lignende hormoner eller stimulere østrogenreseptorer på den måten at andre steroider er kjent. Det forårsaker ikke vannretensjon, som er et vanlig problem under kutte sykluser. Det hemmer også katabolisme, som er prosessen med å bryte ned muskelvev for energi, og er et vanlig problem blant Kosten og er en vanlig bivirkning av langvarig bruk av kortikosteroider.

Effektene av Anavar er ikke begrenset til idrettsutøvere på jakt etter ytelse forbedring, men. Det har også en rekke medisinske anvendelser også. Det har blitt brukt til å hjelpe pasienter som har uforklarlig vekttap, til pasienter som har mistet vekt på grunn av langvarig infeksjon eller en større operasjon, hjelpe pasienter med alvorlige brannskader regrow muskelvev, for å lindre skjelettsmerter hos kvinner med osteoporose, sløse som et resultat av HIV / AIDS, og å bidra til raskere heling av brannsår og sår.

kjøpe to flaske Anavar og få en gratis

Anavar Half Life

Anavar har en halveringstid på om lag åtte til ti timer, og er synlig ved narkotika tester for tre-fire uker etter bruk. Konsentrasjoner av Anavar vanligvis faller 73% eller mer av 18 timer etter administrasjon. Dette indikerer at det metaboliseres raskt. På grunn av dette er det anbefalt at daglige doser av oppdelt og medikamentet tas to ganger daglig for å holde blodnivået jevnt.

Anavar Doser og Stacks

Den foreslåtte daglig dose for mannlige idrettsutøvere er 15-25 mg. Anavar går bra med Winstrol eller Primobolan å legge definisjonen til musklene uten å forårsake vannretensjon. Anavar kan også stables med Halotestin, Trenbolone eller Proviron å stivne muskler og ytterligere øke metabolismen og fettforbrenning.

Mens Anavar er vanligvis ikke effektiv for menn som prøver å få bulk, kan det stables med testosteron og Dianabol for å øke styrken og tilveiebringe en mer definert, muskulær utseende til den samlede mengde oppnås med de mer høyt androgene steroider.

Anavar er spesielt populær blant kvinnelige idrettsutøvere fordi den ikke har en tendens til å føre kvinner til å stille maskuline egenskaper i den grad at andre steroider gjør. Noen kvinner liker å stable Anavar med Winstrol, Primobolan eller Deca Durabolin å fremskynde fettreduksjon og øke muskelstyrke.

Liste over Mulige Anavar bivirkninger

Anavar er generelt ansett som trygt, med lite eller ingen bivirkninger i de fleste individer. Men ved å bruke Anavar ved svært høye doser, eller for lengre perioder enn de typiske 8-10 uker kan resulterer i en rekke ubehagelige bivirkninger. Noen av bivirkningene inkluderer forhøyede leverenzymer, mulig leverskader, nedsatt testikkelfunksjon, testicular atrofi, impotens, priapisme, blære irritabilitet, gynekomasti hos menn, virilisering hos kvinner, og blæren irritabilitet.

I 1989 Searle avviklet fremstilling av medikamentet som reaksjon på ulovlig bruk av idrettsfolk og andre kroppsbyggere. I 1995, Bio-Technology Generelt Corp ordnet en avtale med Searle der Searle ville holde produsere stoffet, og gi det til BTG. På denne tiden ble sendt ut en pressemelding om virkningene av Anavar på vekttap, spesielt HIV / AIDS-relaterte sløse tilstander. Disse bruker har blitt godkjent av FDA hvor de har vært i stand til å bestemme prisen på grunn av sin etter å ha vært gitt Orphan Drug status av Food and Drug Administration.

Klikk her for å bestille Anvarol (Anavar)

Anvarol Anmeldelser: Hva er Anvarol – en Oxandrolone alternativ?

Anavar (Anvarol): anmeldelser, Resultater og Mulige bivirkningerHvis du er klar over den mer kjente anabole steroid kalt Anavar, så vet du at det finnes også hundrevis av produkter som etterligner sine kvaliteter og stemplet som “alternative kosttilskudd”. Anvarol er en av dem.

Noen av de påståtte fordelene ved Anvarol omfatter:

  • Forbedrer styrke, utholdenhet, energi og gjenvinning
  • Shred fett raskt og samtidig beholde muskelmasse vev
  • Ideell for å kutte sykluser
  • Enorme muskel gevinster og proteinsyntese
  • Øker nitrogen oppbevaring og blodstrøm
  • Bidrar til å øke disken mens reduserer stress
  • Støtter økning i mannlige libido, sexlyst og fysisk ytelse

Men hvordan er Anvarol forskjellig fra resten av konkurransen, spesielt med den opprinnelige Anavar? Vel, er Anavar virkelig en kraftig anabole agent, men det er beryktet for sine bivirkninger. Det er der Anvarol kommer inn, en like potent anabole supplement, men er mye tryggere enn syntetiske steroider.

Anvarol Anmeldelser: Anvarol bivirkninger

Anvarol (tidligere kjent som P-Var) eies og distribueres av CrazyBulk, skapt kvalitet og bestselgende anabole kosttilskudd som HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol og mange andre.

Anvarol er en av de sikreste Oxandrolone alternativ supplement i markedet i dag. CrazyBulk er gjennomsiktig for deg ved å publisere deres eksakte ingrediens profil, og gir deg den eksakte verdien av hva det virkelig kan tilby for din fitness program.

Det er ingen kjente bivirkninger for dette merket på nettet. Alle ingredienser i Anvarol formel ble alle formulert til perfeksjon, noe som betyr trygghet for deg. Anvarol er ikke giftig for leveren eller nyrene.

buy-anvarol

55/100 : by 165 users
Anvarol Review