Cum de a câștiga musculare rapide

Last Updated on

testostorone
Ea poate fi greu pentru a împacheta pe muschi, dar calea de urmat este consistenta. Dacă doriți să câștige musculare rapid, cu toate acestea, există câteva compromisuri, cum ar fi obținerea unele grăsimi, împreună cu care masa musculara, iar renunțarea la alte activități cum ar fi alergatul, astfel încât organismul dumneavoastră se poate concentra pe creșterea masei musculare. Aveți nevoie pentru a mânca mai mult, folosind strategia de antrenament corect, și exerciții orientate spre a face muschii mai mari angajatoare. Citește mai departe pentru a afla cum pentru a merge de la slab la construit într-o chestiune de luni.

1. obiective de rezistență Set

Mai degrabă decât concentrându-se strict pe obținerea “X” de lire sterline de-musculare, care pot sau nu pot fi greu de realizat într-o anumită perioadă de timp de muncă pe mai puternică. Creșterea puterea îmbunătățește capacitatea organismului de a recruta fibrele musculare, în special cele care fac cea mai mare diferență în modul în care fizicul tau arata. Training pentru putere, de asemenea, face ca obiectivele mai tangibile și concrete. Dacă ați trage pentru a lovi anumite numere pe ascensoare si apoi întâlni ei, veți vedea muschii răspunde de-a lungul drum. Alege trei exerciții pe care doriți să vedeți o îmbunătățire pe: o apăsare părții superioare a corpului (cum ar fi banc de presa), o trage părții superioare a corpului (cum ar fi chinup), și un exercițiu de jos a corpului (încercați îndreptare). Apoi ajunge la locul de muncă.

2. Păstrați jurnal alimentar

Așa cum vrei sa fie specific cu obiectivele dvs. de formare și a monitoriza progresele dvs., de asemenea, să țină evidența alimentatia ta. Hard formare nu se va traduce la noi musculare dacă nu mănânci suficiente calorii, iar un jurnal alimentar vă oferă o măsură obiectivă a cat de mult esti de fapt mananca. De asemenea, vă permite să efectuați reglaje cu ușurință dacă nu faci progresul ai sperat. Scrie tot ceea ce mânca și bea, împreună cu ora din zi. Dacă nu câștigă în greutate, încercați să vedeți unde vă puteți strecura în mai multe calorii pentru a kickstart progresul.

obține musculare mai repede cu testosteron rapel

3. Focus pe exerciții combinate

Ascensoare care funcționează musculara la mai mult de un comun sunt cunoscute sub numele de exerciții combinate. Acestea includ îndreptare, ghemuit, presa, rând, și chinup. Ascensoare combinate recruteze o mulțime de masa musculara, ceea ce face de formare eficientă și o eliberare mare de hormoni cum ar fi testosteronul, care să promoveze creșterea economică, să le facă pietrele de temelie ale antrenamentele. Nu e nimic în neregulă cu a aruncat în unele de lucru izolat (bucle, extensii picior), dar le tratezi ca desert dupa ce ai avut dvs. principal ascensoare curs-compus.

4. Aderarea la a merge la culcare mai devreme de 30 de minute

De recuperare este imperativ pentru cresterea masei musculare, și nu există nici o modalitate mai bună de a recupera decât prin simpla dormit mai mult. Într-o lume perfecta, ai dormi opt până la nouă ore pe noapte, dar asta nu e realist. Puteți, totuși, de control atunci când te duci la culcare, oferind astfel vă cea mai bună șansă de a obține la fel de mult somn ca tine poate. DVR emisiunile TV pe care altfel le-ar ține pasul și a lovit fân.

Cumpară acum

5. Bea un shake în timpul antrenamentului

Nutriție pre- și post-antrenament primește o mulțime de atenție, și pe bună dreptate, pentru că ambele sunt importante. Dar dacă sunteți în căutarea pentru a obține musculare, bea un shake cu proteine ​​si carbohidrati in timpul antrenamentului este o modalitate foarte bună de a se strecoare în unele calorii in plus, fără a face o masă. Nutriție Mid-antrenament vă va oferi o lovitură rapidă de carbohidrati si calorii, care poate tine pasul de energie și vă ajută să tren mai greu. Trebuie doar să fie conservatoare cu sumele voi consuma astfel încât să nu perturbe stomac. Începeți cu un shake modest de aproximativ 20 g de proteine ​​si carbohidrati 40g de.

6. Locul de Muncă fiecare mușchi de 2-3 ori pe saptamana

Programele culturism sunt de obicei împărțite pentru a lovi fiecare parte individuală a corpului o data pe saptamana. Asta înseamnă că te duci de mult timp între antrenamente pentru un anumit grup muscular. Dacă puteți ridica doar greutati de trei ori pe săptămână, încercați trecerea la antrenamente corporale în cazul în care lucrează întregul corp în fiecare sesiune. În acest fel, veți lovi fiecare mușchi de trei ori pe săptămână. Efectuați două până la trei seturi pe grupa de muschi.

Dacă sunteți de formare de patru zile pe săptămână, încercați să o divizare superior / inferior, unde te lovind fiecare mușchi două ori pe săptămână, cu aproximativ cinci seturi fiecare. Creșterea frecvenței cu care lucrați în fiecare mușchi va permite să realizeze de rezistență și musculare câștiguri mai rapid. Cheia este de a menține scăzut de volum până la moderată pentru a evita supraantrenament.

Vand 2 Testosteronul-Max Ia 1 gratis, pretind a ta ACUM!

7. Nu neglija picioarele

Chiar dacă obiectivul dvs. este doar de a avea un piept mare și arme, nu se poate uita de picioare de formare. În primul rând, dezechilibre musculare arata rau, iar pe de altă, exerciții compus greu inferior corp, cum ar fi îndreptare avea un impact enorm asupra dezvoltării dumneavoastră generală musculara, chiar și în partea superioara a corpului. Asta pentru că ei recrutează muschii peste tot, chiar și în umeri și spate-și promovează eliberarea de hormoni care construiesc dimensiune și putere.

8. Mănâncă mai mult pe “OFF” de zile

Doar pentru că nu sunteți de formare astăzi nu înseamnă că nu ar trebui să mănânce de mare. Zilele tale sunt libere, atunci când cea mai mare de creștere a dvs. musculare are loc-de recuperare fază deci are sens să păstreze o multime de substante nutritive pe mana pentru ca organismul pentru a face din plin de. Este bine-și, probabil, prudent, pentru a reduce aportul de carbohidrati ușor pe zi non-formare, așa cum nu ai nevoie de un plus de energie pentru antrenament, dar păstrează proteine ​​ridicat și asigurați-vă că aportul caloric global nu scade cu mai mult de 500 de calorii.

250-A

9. Nu te teme carbohidrati

Dietele sarace in carbohidrati sunt extrem de popular pentru a pierde grăsime corporală, dar sunt opusul a ceea ce aveți nevoie să crească musculare. Pentru a obține mare, nu poți fi frică pentru a obține un pic de grăsime, și atâta timp cât te consumul de alimente curate și suficient de calorii pentru a creste, dar nu prea multe, un pic de grăsime este tot ce veți obține.

Ca punct de plecare, includ carbohidrati din masa de pre-antrenament și masa post-antrenament, precum și în agită care consuma timpul antrenamentelor. De acolo, puteți adăuga sau scădea masa carbohidrati pe baza cum te progresează spre obiectivele.

10. Se cântăresc în Weekly

Cei mai mulți oameni s-au cântărește atunci când doresc să piardă în greutate, dar folosind o scală este un instrument excelent pentru urmărirea câștiguri musculare prea. Se cântărește-te o dată pe săptămână în aceeași zi și oră, de preferință primul lucru dimineața, după ce ați utilizat baie și înainte de a le-ați mâncat. În cazul în care scara nu se mișcă în sus, nu ești câștigă musculare. Pur si simplu. Trage pentru a adăuga aproximativ o jumătate de lire pe saptamana, pentru a minimiza câștig de grăsime și de a folosi oglinda pentru a vă asigura că greutatea ce câștigă este musculare solide.

obține musculare mai repede cu testosteron rapel
60/100 : by 117 users
Steroids Review