D-Bal – Dianabol Alternative пълен преглед

Last Updated on

Dianabol стероиди (Methandrostenolone) е без съмнение най-използвания стероид от днес. Всеки път, когато чуя някой да говори за своите стероидни цикли, през повечето време Dianabol е включена. Той е изобретен през 1960 от Джон Циглер, а потребителите са съобщили до £ 4 на наддаване на тегло седмично в продължение на до 6 седмици. Този стероид е известен със способността си да се добави теглото, както и силата на много бърза скорост, си евтини и много лесно да се сдобият с. Много от потребителите купуват Dianabol онлайн или от търговец във фитнеса, почти всички фитнеси имат дилъри обаче купите онлайн има своите предимства, като например неприкосновеността на личния живот, ако не искате други хора да знаят. Dianabol е наличен в таблетки, капсули и инжекционна форма.

Най-популярната форма на таблетката се произвежда от британската диспансер, техните таблетки са 5 mg и се предлагат в вани от 1000, които обикновено се купуват от търговци и след това се разделят на опаковки от 100 всеки и се продават за около $ 30 до $ 50. Формулярът за капсула обикновено се произвежда от подземни лаборатории, а дози могат да бъдат толкова високи, колкото 50 mg на капсула, предимството на подземни лаборатория Dianabol е цената, това е много по-евтино, но недостатък е, вие нямате представа, ако продуктът е легален или високо качество.

D-Bal – Dianabol Alternative Review – Dianabol цикъл:

Methandrostenolone обикновено се използва в групирания цикъл, или самостоятелно, или с инжекционна като тестостерон, причината, поради която понякога се използва самостоятелно се дължи на потребителите са уплашени от игли. Тъй като Dianabol е орален стероид е химически променени, за да може тя да не бъде съборен от черния дроб, тази промяна прави Dianabol много усилено върху черния дроб и поради тази причина не трябва да се приемат във високи дози или за дълги периоди. Препоръчителният срок е около 4 до 6 седмици максимум.

Пример за само цикъл Dianabol:
седмици 1-6 – 40mg Dianabol Дневни
седмици 1 до 6 – 20 mg Nolvadex Daily
3 дни след последното Dianabol вземат, вземат Clomid при 50 mg в продължение на 3 седмици.

Въпреки че се препоръчва винаги да използвате Dianabol с тестостерон, по-горе цикъл е доказано, че са много ефективни при добавяне на мускули и сила. Много от теглото, придобит от Dianabol е вода rentention и така веднъж на цикъл е спрян, ще изгубите една добра сума на теглото се дължи на това, обаче, като анти естроген ще ви помогне да задържане на вода надолу, така че теглото опит ще бъде най-вече качество на чиста мускулна маса.

кликнете тук, за да купуват Dianabol от официалния сайт

D-Bal – Dianabol Alternative Review – Dianabol Странични ефекти:

Dianabol е високо анаболен стероид и високо андрогенни стероиди, поради тази причина може да има доста тежки странични ефекти, много от времето обаче нежелани реакции са дозирани свързани.

 •     Акне
 •     Високо кръвно налягане
 •     Гинекомастията (мъж цици)
 •     Загубата на коса
 •     Увреждане на черния дроб
 •     Агресия
 •     Задържане на вода
 •     Безсъние
 •     и още

Странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода могат да бъдат намалени чрез използване на анти естроген като Нолвадекс. Загуба на коса може да бъде спряна с продукти като Procepia който блокира DHT.

Предимства на D-Bal

Може да се ползват следните ползи чрез тази добавка:

 •     Невероятни резултати за якост или пълнители цикли
 •     Не са необходими инжекции, тъй като може да се консумира през устата
 •     Не е нужно предписания за него, плюс това се доставят по целия свят
 •     Напълно безопасна алтернатива на анаболните стероиди за чиста природа
 •     Изцяло правна и се доставят дискретно
 •     A D-Bal формула, която е премия и произведено да ви предоставим резултати в рамките на първите 2 седмици на прием
 •     Всяка трета позиция е свободен
 •     Дискретно фактуриране и Свободен САЩ и Великобритания Доставка
 •     FDA инспектира съоръжението, където се произвеждат тези добавки
 •     Да не се повишава кръвното налягане или да причини токсичност за черния дроб или бъбреците

кликнете тук, за да купуват Dianabol от официалния сайт

Приложения Начин на употреба:

Всяка бутилка от D-Bal съдържа 90 таблетки, а всяка таблетка на добавката съдържа 25mg обслужващи размер. Можете да консумират до три таблетки на дневна база с всеки от ястия Ви през целия ден. Плюс това, добавката може да се вземе в дните, когато не се получи. Въпреки това, на ден можете да тренират, може да искате да се помни, че D-Bal доставя най-добрите резултати, ако се приема 30 до 45 минути преди да започне работата си навън. Ако търсите най-добрите резултати, т.е. повече тонус и мускулите с напълно рок твърди Outlook, след което тя е силно посъветвани да поддържате приема на добавката в продължение на най-малко 2 месеца.

Купуването Dianabol Online: Къде да купя Dianabol?

Със стероиди са те гледат накриво повечето хора се обръщат към интернет, за да остане анонимен за своите приятели и семейството си за това, което правят. Купуването Dianabol онлайн се превърна в много лесен процес и може да се направи с или без кредитна карта, много продавачи тези дни да приемат парични преводи услуги като MoneyGram и . Въпреки че е жизнено важно, преди да купите стероиди онлайн първо се уверете, че източник е легален, има много измамници там, а вие не искате да загубите парите си. Можете рамото никога не купуват Dianabol само по себе си, не забравяйте да си купите анти естроген, както и Кломид за РСТ, а ако искате по-правилното хардкор цикъл след това се добавя тестостерон и може би дори Deca към поръчката си.

D-BAL Dianabol намаления Най-добра цена Купи Онлайн
1 бутилка 59,99 $ Поръчай сега
2 бутилки (1 бутилка безплатно) $ 119.98 Поръчай сега

D-Bal Dianabol Alternative Review: окончателната присъда

Ако някога сте били в залата по последователен начин, вие ще знаете, че набира мускули никога не идва лесно за всеки. Трябва да работим усилено, за да го и сложи един луд количество усилия, докато се бори чрез кръв, пот и болка. С D-Bal обаче, със сигурност може да има някаква голяма помощ, докато работите си път през трудни периоди, в които е малко вероятно да получат нищо друго. Като такъв, няма нужда да казвам, тази добавка със сигурност е един, че не можем да пренебрегнем.

кликнете тук, за да купуват Dianabol от официалния сайт

83/100 : by 533 users
Dianabol Review