Hoe om Muscle Fast Gain

Last Updated on

testostorone
Het kan moeilijk te pakken op de spier, maar de weg vooruit is consistentie. Als u wilt spier snel te krijgen, maar er zijn een aantal compromissen, zoals het verkrijgen van wat vet samen met dat spiermassa en het opgeven van een aantal andere activiteiten zoals lopen, zodat je lichaam kan richten op spieren te krijgen. Je nodig hebt om meer te eten, met behulp van de juiste training strategie, en het gebruik van oefeningen gericht op het maken van uw spieren groter. Lees verder om erachter te komen hoe om te gaan van mager gebouwd in een kwestie van maanden.

1. Stel sterkte doelen

In plaats van zich te concentreren strikt op het verkrijgen van “X” pond van spier-die al of niet goed te doen in een bepaalde periode van tijd-werk steeds sterker worden. Het verbeteren van kracht verbetert het vermogen van uw lichaam om spieren vezels, in het bijzonder degenen die het grootste verschil maken in de manier waarop je lichaam lijkt te werven. Training voor kracht maakt het ook uw doelen meer tastbaar en concreet. Als je schiet naar bepaalde nummers raken op uw liften en dan ontmoeten ze, zie je je spieren reageren langs de weg. Kies drie oefeningen die je wilt verbetering te zien: één bovenlichaam push (zoals het bankdrukken), een bovenlichaam trekkracht (zoals de chinup), en een lagere body oefening (probeer de deadlift). Dan krijgen om te werken.

2. Houd dagboek voedsel

Net zoals je wilt specifieke met uw trainingsdoelen te zijn en uw voortgang te volgen, u ook wilt bijhouden van je voeding te houden. Harde training zal niet vertalen naar nieuwe spiermassa, tenzij je het eten van voldoende calorieën en een dagboek voedsel geeft je een objectieve maatstaf van hoeveel je eigenlijk eet. Ook kunt u eenvoudig aanpassingen te maken als je niet het maken van de vooruitgang die u voor had gehoopt. Noteer alles wat je eet en drinkt, samen met de tijd van de dag. Als je niet in gewicht, proberen om te zien waar je kunt sluipen in meer calorieën om uw vooruitgang kickstart.

spieren krijgen sneller met testosteron booster

3. Focus op samengestelde oefeningen

Liften die spieren werken op meer dan één gewricht zogenaamde samengestelde oefeningen. Deze omvatten de deadlift, squat, pers, rij en chinup. Samengestelde liften werven veel spiermassa, waardoor voor een efficiënte opleiding en een grote vrijkomen van hormonen zoals testosteron, dat het stimuleren van groei-maken ze de hoekstenen van je trainingen. Er is niets mis met het gooien in sommige isolatie werk (krullen, leg extensions), maar behandelen hen als dessert nadat u uw hoofdgerecht-de verbinding liften heb gehad.

4. Naleven van het naar bed gaan 30 minuten eerder

Herstel is noodzakelijk voor spiergroei, en er is geen betere manier om te herstellen dan door gewoon te slapen meer. In een perfecte wereld, zou je slapen acht tot negen uur per nacht te krijgen, maar dat is niet realistisch. U kunt echter wel bepalen wanneer je naar bed gaat, waardoor het geven u de beste kans op het krijgen van zo veel slaap als je kunt. DVR van de tv-programma’s die u anders zou houden en slaan de hooi.

koop nu

5. Drink een shake tijdens de training

Pre- en post-workout voeding krijgt veel aandacht, en terecht, want beide zijn belangrijk. Maar als u op zoek bent om spieren te krijgen, het drinken van een shake met eiwit en koolhydraten tijdens de training is een geweldige manier om stiekem in een aantal extra calorieën zonder het maken van een maaltijd. Mid-workout voeding zal je een snelle opname van koolhydraten en calorieën die je energie kunt houden en u helpen harder te trainen geven. Je hoeft alleen maar conservatief met de bedragen die u verbruikt, zodat je niet je maag overstuur te zijn. Begin met een bescheiden schudden van ongeveer 20 g eiwit en 40 g koolhydraten.

6. Werk elke spier 2-3 keer per week

Bodybuilding programma’s zijn meestal verdeeld aan elk individu lichaamsdeel een keer per week te raken. Dat betekent dat je een lange tijd tussen de trainingen voor een specifieke spiergroep. Als je alleen kunt tillen gewichten drie keer per week, probeer dan full-body workouts, waar je het hele lichaam te werken in elke sessie. Op deze manier kunt u elke spier sloeg drie keer per week. Voeren 2-3 sets per spiergroep.

Als je traint vier dagen per week, probeer dan een bovenste / onderste split waar je raken elke spiergroep twee keer per week met ongeveer vijf sets elk. Het verhogen van de frequentie waarmee u werkt elke spier zal u toelaten om kracht en spiergroei sneller te bereiken. De sleutel is om het volume laag te houden tot matige om overtraining te voorkomen.

Koop 2 Testosteron-Max Get 1 FREE, beweren nu!

7. niet je benen verwaarlozen

Zelfs als je doel is gewoon om een ​​grote borst en armen hebt, kun je niet vergeten over training benen. Ten eerste, spier onevenwichtigheden zien er slecht uit, en ten tweede, zware samengestelde lagere-body oefeningen zoals de deadlift hebben een enorme impact op uw algehele spierontwikkeling, zelfs in je bovenlichaam. Dat komt omdat ze rekruteren spieren overal, zelfs in je schouders en rug-en ze bevorderen het vrijkomen van hormonen die de grootte en kracht op te bouwen.

8. Eet meer op “OFF” dagen

Gewoon omdat je niet traint vandaag betekent niet dat je niet moet eten groot. Uw off dagen zijn toen de meeste van uw spiergroei plaats-de herstelfase-dus is het zinvol om voldoende voedingsstoffen te houden bij de hand voor het lichaam om de meeste van te maken. Het is fijn en waarschijnlijk prudent om uw inname van koolhydraten licht dalen op niet-trainingsdagen, als je niet de extra energie voor de training nodig, maar houd je eiwit hoog en zorg ervoor dat uw totale calorie-inname niet dalen met meer dan 500 calorieën.

250-A

9. Niet koolhydraten vrezen

Low-carb diëten zijn razend populair voor het verliezen van lichaamsvet, maar ze zijn het tegenovergestelde van wat je nodig hebt om de spieren te laten groeien. Om grote, kunt u niet bang om een ​​beetje vet te krijgen, en zo lang als je het eten van schoon voedsel en genoeg calorieën om te groeien, maar niet al te veel-een beetje vet is alles wat je kunt krijgen.

Als uitgangspunt, bevatten koolhydraten in uw pre-workout maaltijd en post-workout maaltijd, evenals in de shake die je verbruikt tijdens het sporten. Van daaruit kunt u optellen of aftrekken carb maaltijden op basis van hoe je vordert in de richting van je doelen.

10. Weigh-in Weekly

De meeste mensen zelf af te wegen als ze willen om gewicht te verliezen, maar met behulp van een schaal is een geweldig hulpmiddel voor het bijhouden van spiergroei ook. Weeg jezelf een keer per week op dezelfde dag en tijd, bij voorkeur het eerste wat in de ochtend, nadat je de badkamer hebt gebruikt en voordat je hebt gegeten. Indien de weegschaal niet wordt omhoog te bewegen, je bent niet het bereiken van spier. Vlakte en eenvoudig. Schieten tot ongeveer voegen een half pond per week om vet te krijgen te beperken en het gebruik van de spiegel om ervoor te zorgen dat het gewicht dat je wint is solide spier.

spieren krijgen sneller met testosteron booster
64/100 : by 105 users
Steroids Review