Hogyan nyerhetsz Izom Fast

Last Updated on

testostorone
Nehéz lehet csomagolni az izomzat, de az út az összhang. Ha azt szeretnénk, hogy izmot gyorsan, azonban van néhány kompromisszumokat, mint például egyre némi zsírt együtt, hogy az izomtömeget, és feladni néhány más tevékenységek, mint a futás, hogy a szervezet képes összpontosítani izomtömeg. Meg kell többet esznek, használja a megfelelő edzés stratégiát, és a foglalkoztató feladatok felé irányul, hogy az izmok nagyobb. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan megy a sovány, hogy épült egy hónap alatt.

1. Állítsa ereje célok

Helyett inkább szigorúan egyre “X” font izom-ami lehet, hogy nem lesz megvalósítható egy adott időszakban-munka egyre erősebb. Erőnövelésben javítja a szervezet azon képességét, hogy toborozni izomrostok, különösen azokat, amelyek a legnagyobb különbség az, ahogyan a fizikum néz ki. Képzés ereje is teszi a célok több kézzelfogható és határozott. Ha lőni, hogy elérje egyes számokat a felvonók, majd eléjük, látni fogod az izmok reagálnak az út mentén. Válassza ki a három gyakorlatokat szeretné látni javulást: az egyik felső testű push (mint például a fekvenyomás), egy felső-testület pull (mint a chinup), és egy alsó test edzés (próbálja a felhúzás). Aztán kap munkát.

2. Tartsa élelmiszer-napló

Ahogyan azt szeretné, hogy az Ön által adott képzési célok és a fejlődés nyomon követéséhez, akkor is szeretné nyomon követni a táplálkozás. Kemény edzés nem fordítja az új izom, ha az ember eszik elegendő kalóriát, és egy élelmiszer-napló ad objektív mércéje, hogy mennyi te tényleg eszik. Azt is lehetővé teszi, hogy kiigazításokat könnyen, ha nem így elért azt remélték. Írd le mindent, amit enni és inni, valamint a napszakban. Ha nem gyarapodik, próbáld ki, hogy hol besurranó több kalóriát, hogy beindítsák a fejlődést.

izom gyorsabb a tesztoszteron booster

3. Fókuszban az összetett feladatok

A felvonókat, hogy a munka izom, a több közös néven ismertek összetett gyakorlatokat. Ezek közé tartozik a felhúzás, guggolás, sajtó, sorban, és chinup. Vegyület felvonók toborozni sok izomtömeget, ami a hatékony képzésre és egy nagy hormonok felszabadulását, mint a tesztoszteron, amelyek elősegítik a növekedést, hogy azok a sarkalatos pontja az edzést. Nincs semmi baj dobott néhány elszigetelten munka (fürtök, Lábnyújtás), de kezelni őket, mint desszert után, amit még a főétel-vegyület felvonók.

4. elkötelezettség lefekvés 30 perccel korábban

Recovery elengedhetetlen az izomnövekedést, és nincs jobb módja annak, hogy visszaszerezze, mint egyszerűen alszik tovább. Egy tökéletes világban, akkor lennék nyolc-kilenc órát alszik éjszakánként, de ez nem reális. Akkor azonban, irányítani, ha lefekszel, ezáltal a legjobb eséllyel a sok alvás, amennyit csak tudsz. DVR a tévéműsorok, amelyek egyébként ne maradjon le, és lefekszik aludni.

Vásárolj most

5. Igyon egy pohár turmixot edzés közben

Elő- és edzés utáni táplálkozás kap sok figyelmet, és jogosan, mert mind a kettő fontos. De ha keres izmot, iszik egy shake fehérjét és szénhidrátot edzés alatt egy nagyszerű módja annak, hogy besurranó néhány extra kalóriát anélkül, hogy az étkezés. Közép-edzés táplálkozás kapsz egy gyors lövés a szénhidrát és kalória, hogy tudja tartani az energia, és segít a vonat nehezebb. Csak azt kell, hogy konzervatívak az összegeket az elfogyasztott így nem elrontotta a gyomrát. Kezdjük egy szerény shake körülbelül 20 g fehérjét és 40 g szénhidrát.

6. A munka minden izom hetente 2-3 alkalommal

Testépítés programokat jellemzően szét, hogy elérje minden egyes testrészt hetente egyszer. Ez azt jelenti, megy sokáig az edzések között egy adott izomcsoportot. Ha csak szüntesse meg súlyokat hetente háromszor, próbáljon meg teljes test edzés, ahol dolgozik az egész testet minden alkalommal. Ily módon, akkor hit minden izom hetente háromszor. Végezze 2-3 készlet egy izomcsoportot.

Ha edzel négy nap hetente, próbálja meg a felső / alsó osztott, ahol te üti minden izmot hetente kétszer öt-készletek minden. Gyakoriságának növelése, amivel dolgozunk minden izom lehetővé teszi, hogy elérjék erő és izom-növekedésre gyorsabban. A legfontosabb az, hogy a hangerő alacsony vagy közepes elkerülése túledzés.

Vásárlás 2 tesztoszteron-Max Get 1 ingyen, állítják most már a tiéd!

7. Ne hanyagolja el a lábát

Még ha a cél az, csak hogy egy nagy láda és a karok, akkor nem feledkezhetünk meg a képzés lábak. Először is, az izom egyensúlyhiány néz ki rosszul, másrészt nehéz összetett alsó test gyakorlatok, mint a felhúzás óriási hatással van az általános izomfejlettséggel, még a felsőtestét. Azért, mert ők toborozni izmok mindenhol, még a váll és a hát-és támogassák a hormonok felszabadulását, hogy építsenek nagyságát és erejét.

8. Egyél inkább a “KI” napok

Csak azért, mert te nem a képzés ma nem azt jelenti, hogy ne egyél nagy. Az Ön off nap, amikor a legtöbb a izomnövekedést zajlik-helyreállítási fázis így van értelme megtartani rengeteg tápanyagot viszont a szervezet számára, hogy a legtöbb. Ez rendben van, és valószínűleg prudens-csökken a szénhidrát-bevitel valamivel kívüli képzési napok, hiszen nem kell az extra energiát a képzés, de ne a fehérje magas és győződjön meg róla, a teljes kalória bevitel értéke nem csökken több mint 500 kalória.

250-A

9. Ne félj szénhidrát

Alacsony szénhidráttartalmú diéták vadul népszerű a vesztes testzsír, de ők az ellenkezője annak, amit meg kell nőni az izom. Ahhoz, hogy nagy, akkor nem kell félni, hogy megszerezzék egy kevés zsírt, és mindaddig, amíg eszel, tiszta élelmiszer és elegendő kalóriát, hogy nő, de nem túl sok-egy kis zsír van minden, amit kapnak.

Kiindulópontként, többek között szénhidrát a edzés előtti étkezés és edzés utáni étkezés, valamint a shake, hogy az elfogyasztott edzés közben. Onnan, akkor összeadást vagy szénhidráttartalmú ételek alapja az, hogy te halad a céljaid felé.

10. Mérlegelés Heti

A legtöbb ember súlya magukat, ha akar fogyni, de a skálán egy nagyszerű eszköz a nyomkövető izomnövekedést is. Mérjünk magát egyszer egy héten ugyanazon a napon és időben, lehetőleg az első dolog reggel, miután használta a fürdőszobát, és mielőtt ettél. Ha a mérleg nem mozog-e fel, nem tudod növelni az izom. Sima és egyszerű. Lődd hozzá mintegy fél font hetente minimalizálására zsír és a nyereség használja a tükröt, hogy ellenőrizze, hogy a súly, amit egyre szilárd izom.

izom gyorsabb a tesztoszteron booster
59/100 : by 177 users
Steroids Review