Hur att få muskler snabbt

Last Updated on

testostorone
Det kan vara svårt att packa på muskler, men vägen framåt är konsekvent. Om du vill få muskler snabbt, men det finns några kompromisser, såsom att få en del fett tillsammans med den muskelmassa, och ge upp några andra aktiviteter som att springa så att kroppen kan fokusera på muskelmassa. Du måste äta mer, med rätt träning strategi och anställa övningar inriktade mot att göra dina muskler större. Läs vidare för att ta reda på hur man går från mager att bygga på några månader.

1. Sätt upp mål styrka

Snarare än att fokusera enbart på att få “X” pounds av muskel som kan eller inte kan vara genomförbart under en given tidsperiod arbete på att få starkare. Ökad styrka förbättrar kroppens förmåga att rekrytera muskelfibrer, särskilt de som gör störst skillnad i hur din kropp ser ut. Utbildning för styrka gör också dina mål mer konkreta och betong. Om du skjuter träffa vissa nummer på dina hissar och sedan möta dem, ser du dina muskler reagerar på vägen. Välj tre övningar som du vill se förbättringar på: en överkroppen push (t.ex. bänkpress), en överkroppen pull (som chinup) och en lägre kropp motion (prova lyft). Då kan du få att fungera.

2. Håll mattidskrift

Precis som du vill vara specifik med dina träningsmål och följa dina framsteg, vill du också hålla koll på din kost. Hård träning kommer inte att översätta till nya muskler om du äter tillräckligt med kalorier, och ett livsmedel tidskrift ger dig ett objektivt mått på hur mycket du faktiskt äter. Det kan du också göra justeringar lätt om du inte gör de framsteg du hade hoppats på. Skriv ner allt du äter och dricker, tillsammans med tid på dagen. Om du inte gå upp i vikt, försök att se var du kan smyga in fler kalorier för att rivstarta dina framsteg.

få muskler snabbare med testosteron booster

3. Fokus på sammansatta övningar

Hissar som arbetar muskler vid mer än ett gemensamt kallas sammansatta övningar. Dessa inkluderar marklyft, knäböj, press, rad, och chinup. Sammansatta hissar rekrytera massor av muskelmassa, vilket leder till en effektiv träning och en stor frisättning av hormoner som testosteron som främjar tillväxt göra dem hörnstenarna i din träning. Det är inget fel med att kasta i vissa isoleringsarbeten (lockar, förlängningar ben), men behandla dem som dessert efter att du har haft din huvudrätt the sammansatta hissar.

4. Åta sig att gå till sängs 30 minuter tidigare

Återhämtning är viktigt för muskeltillväxt, och det finns inget bättre sätt att återhämta sig än genom att helt enkelt sova mer. I en perfekt värld, skulle du få åtta till nio timmars sömn per natt, men det är inte realistiskt. Du kan dock styra när du går till sängs, vilket ger dig den bästa chansen att få så mycket sömn som du kan. DVR TV-program som annars skulle hålla dig upp och slå höet.

köp nu

5. Drick en skaka under träning

Före och efter träningen näring får en hel del uppmärksamhet, och rättmätigt så, eftersom båda är viktiga. Men om du är ute efter att få muskler, dricka en shake med protein och kolhydrater under träningspasset är ett bra sätt att smyga in några extra kalorier utan att göra en måltid. Mid-workout nutrition kommer att ge dig ett snabbt skott av kolhydrater och kalorier som kan hålla din energi upp och hjälper dig att träna hårdare. Du behöver bara vara försiktig med de belopp som du förbrukar så att du inte störa din mage. Börja med en blygsam skaka på cirka 20 g protein och 40 g kolhydrater.

6. Arbeta varje muskel 2-3 gånger per vecka

Bodybuilding program är typiskt delas upp för att träffa varje enskild kroppsdel ​​gång i veckan. Det innebär att du gå en lång tid mellan träningspassen för en viss muskelgrupp. Om du bara kan lyfta vikter tre gånger per vecka, prova att byta till hela kroppen träning där du arbetar hela kroppen i varje session. På så sätt kommer du träffar varje muskel tre gånger per vecka. Utför två till tre set per muskelgrupp.

Om du tränar fyra dagar per vecka, prova en övre / nedre split där du slår varje muskel två gånger i veckan med cirka fem set vardera. Tätare med vilken du arbetar varje muskel gör att du kan uppnå styrka och muskeltillväxt snabbare. Nyckeln är att hålla volymen låg till måttlig för att undvika överträning.

Köp 2 Testosteron-Max Få en gratis, hävdar din NU!

7. Försumma inte dina ben

Även om ditt mål är bara att ha en stor bröst och armar, kan du inte glömma utbildnings ben. För det första, muskel obalanser ser dåligt, och för det andra tunga förening lägre kroppen övningar som marklyft har en enorm inverkan på din totala muskelutveckling, även i överkroppen. Det beror på att de rekryterar musklerna överallt, även i dina axlar och rygg-och de främjar frisättningen av hormoner som bygger storlek och styrka.

8. Ät mer om “OFF” dagar

Bara för att du inte tränar i dag betyder inte att du ska inte äta stora. Dina off dagar är när de flesta av din muskeltillväxt sker-återhämtningsfasen, så det är klokt att hålla massor av näringsämnen till hands för kroppen att göra det bästa av. Det är bra, och förmodligen klokt till minska din carb intag något på icke-utbildningsdagar, eftersom du inte behöver extra energi för utbildning, men håll protein hög och se till att din totala intag kalori inte sjunka med mer än 500 kalorier.

250-A

9. Var inte rädd kolhydrater

Low-carb dieter är mycket populära för att förlora kroppsfett, men de är motsatsen till vad du behöver för att växa muskler. För att få stora, kan du inte vara rädd för att få en lite fett, och så länge du äter ren mat och tillräckligt med kalorier för att växa, men inte alltför många-lite fett är allt du får.

Som utgångspunkt inkluderar kolhydrater i din pre-workout måltid och efter träningen måltid, liksom i skakningar som du förbrukar under träningen. Därifrån kan du lägga till eller dra ifrån carb måltider baserade på hur du framåt mot dina mål.

10. Invägning Weekly

De flesta väger sig när de vill gå ner i vikt, men med hjälp av en skala är ett bra verktyg för att spåra muskeltillväxt också. Väg dig en gång i veckan på samma dag och tid, företrädesvis först på morgonen, efter att du har använt badrummet och innan du har ätit. Om vågen inte går upp, du är inte få muskler. Rätt och slätt. Skjuta för att lägga till ungefär en halv pund per vecka för att minimera fett vinna och använd spegeln för att kontrollera att vikt du vinner är solid muskel.

få muskler snabbare med testosteron booster
69/100 : by 207 users
Steroids Review