Hvordan få muskel raskt

Last Updated on

testostorone
Det kan være vanskelig å pakke på muskler, men veien videre er konsistens. Hvis du ønsker å få muskler raskt, men det er noen avveininger, som for eksempel å få litt fett sammen med at muskelmasse, og gi opp noen andre aktiviteter som løping, slik at kroppen din kan fokusere på muskel gevinst. Du må spise mer, bruke riktig trening strategi, og syssels øvelser rettet mot å gjøre musklene større. Les videre for å finne ut hvordan du skal gå fra mager til bygget i løpet av noen måneder.

1. Sett styrkemålene

Snarere enn å fokusere strengt på å få “X” pounds av muskel-som kan eller ikke kan være gjennomførbart i en gitt tidsperiode-arbeidet blir sterkere. Økende styrke forbedrer kroppens evne til å rekruttere muskelfibre, spesielt de som gjør den største forskjellen i måten kroppen din ser ut. Trening for styrke gjør også dine mål mer håndfast og konkret. Hvis du skyter for å treffe bestemte numre på heiser og deretter møte dem, vil du se at musklene svare underveis. Velg tre øvelser du ønsker å se forbedring på: én overkroppen push (for eksempel benkpress), en overkroppen pull (som chinup), og en lavere kroppen trening (prøv markløft). Så få til å fungere.

2. Hold mat journal

Akkurat som du ønsker å være konkret med dine treningsmål og overvåke utviklingen, også ønsker å holde styr på ernæring. Hard trening vil ikke oversette til nye muskler med mindre du spiser nok kalorier, og en mat journal gir deg et objektivt mål på hvor mye du faktisk spiser. Den lar deg også foreta justeringer lett hvis du ikke gjør fremgang du hadde håpet på. Skriv ned alt du spiser og drikker, sammen med den tiden av dagen. Hvis du ikke øker i vekt, kan du prøve å se hvor du kan snike inn flere kalorier å kickstart din fremgang.

få muskler raskere med testosteron booster

3. Fokus på sammensatte oppgaver

Heiser som arbeider muskelen på mer enn én joint er kjent som sammensatte øvelser. Disse inkluderer markløft, knebøy, trykker rad, og chinup. Sammensatte heiser rekruttere mange muskelmasse, noe som gjør for effektiv trening og en stor frigjøring av hormoner som testosteron som fremmer vekst-gjøre dem hjørnesteinene i treningsøktene dine. Det er ingenting galt med å kaste i noen isolasjon arbeid (curls, leg extensions), men behandler dem som dessert etter at du har hatt dine viktigste kurs-the sammensatte heiser.

4. forplikte seg til å gå til sengs 30 minutter tidligere

Recovery er viktig for muskelvekst, og det er ingen bedre måte å gjenopprette enn ved bare å sove mer. I en perfekt verden, vil du få åtte-ni timers søvn per natt, men det er ikke realistisk. Du kan imidlertid kontrollere når du går til sengs, og dermed gi deg den beste muligheten til å få så mye søvn som du kan. DVR TV-programmer som ellers ville holde deg opp og treffer høyet.

Kjøp nå

5. Drikk en shake under trening

Pre- og post-workout ernæring får mye oppmerksomhet, og med rette, fordi begge er viktige. Men hvis du er ute etter å få muskler, drikker en shake med protein og karbohydrater under trening er en fin måte å snike seg inn noen ekstra kalorier uten å gjøre et måltid. Mid-workout ernæring vil gi deg et raskt skudd av karbohydrater og kalorier som kan holde energien oppe og hjelpe deg å trene hardere. Du trenger bare å være konservativ med de beløp du forbruker slik at du ikke opprørt magen. Start med en beskjeden riste på rundt 20g protein og 40g karbohydrater.

6. Arbeid hver muskel 2-3 ganger per uke

Kroppsbygging programmer er vanligvis delt opp for å treffe hver enkelt kroppsdel ​​en gang i uken. Det betyr at du går lang tid mellom treningsøktene for en bestemt muskelgruppe. Hvis du bare kan løfte vekter tre ganger per uke, kan du prøve å bytte til hele kroppen treningsøktene der du arbeider hele kroppen i hver økt. På denne måten vil du treffer hver muskel tre ganger per uke. Utfør to til tre sett per muskelgruppe.

Hvis du trener fire dager per uke, kan du prøve en øvre / nedre delt hvor du treffer hver muskel to ganger i uken med ca fem sett hver. Øke frekvensen som du jobber hver muskel vil tillate deg å oppnå styrke og muskel gevinster raskere. Nøkkelen er å holde lavt volum til moderat for å unngå overtrening.

Kjøp 2 Testosteron-Max Få en gratis, kreve din nå!

7. Ikke overse bena

Selv om målet ditt er bare for å ha en stor brystet og armene, kan du ikke glemme trening ben. For det første, muskel ubalanser ser dårlig, og for det andre, tunge sammensatte lavere kroppen øvelser som markløft ha en enorm innvirkning på din generelle muskulære utvikling, selv i overkroppen. Det er fordi de rekruttere muskler overalt, selv i skuldrene og back-og de fremmer frigjøring av hormoner som bygger størrelse og styrke.

8. Spis mer på “off” dager

Bare fordi du ikke trener i dag betyr ikke at du bør ikke spise stor. Off dager er da de fleste av muskel veksten skjer-restitusjonsfasen-så det er fornuftig å holde massevis av næringsstoffer på hånden for kroppen å få mest mulig ut av. Det er fine og trolig fornuftig å redusere karbohydratinntaket litt på ikke-treningsdager, som du ikke trenger ekstra energi for trening, men holde protein høy og sørg for at totale kaloriinntaket ikke faller med mer enn 500 kalorier.

250-A

9. Ikke frykte karbohydrater

Low-carb dietter er svært populære for å miste kroppsfett, men de er det motsatte av hva du trenger for å vokse muskel. Å få store, kan du ikke være redd for å få litt fett, og så lenge du spiser ren mat og nok kalorier til å vokse, men ikke altfor mange-litt fett er alt du vil få.

Som et utgangspunkt, inkluderer karbohydrater i pre-workout måltid og post-workout måltid, samt i shake som du forbruker under trening. Derfra kan du legge til eller trekke carb måltider basert på hvordan du fremover mot dine mål.

10. Vei-in Weekly

De fleste mennesker veie seg når de ønsker å gå ned i vekt, men ved hjelp av en skala er et flott verktøy for å spore muskel gevinster også. Vei deg en gang i uken på samme dag og tid, helst tidlig om morgenen, etter at du har brukt på badet, og før du har spist. Hvis vekten ikke er på vei opp, du er ikke få muskler. Ren og enkel. Skyt for å legge om en halv pund per uke for å minimere fett gevinst og bruke speil for å sørge for at vekten du stadig er solid muskel.

få muskler raskere med testosteron booster
61/100 : by 183 users
Steroids Review