Kako pridobiti mišice Fast

Last Updated on

testostorone
To je lahko težko za rast mišic, vendar pot naprej je doslednost. Če želite pridobiti mišice hitro, vendar pa obstaja nekaj kompromisne rešitve, kot so pridobivanje nekaj maščobe, skupaj s tem mišično maso, in obupal nekatere druge dejavnosti, kot so tek, tako da vaše telo lahko osredotočijo na pridobivanje mišične mase. Moraš se jedo več, s pomočjo prave strategije vadbe, in zaposlujejo vaj, usmerjenih proti, da vaše mišice večji. Preberite o izvedeti, kako iti od skinny zgradili v nekaj mesecih.

1. zastavljene cilje trdnost

Namesto strogo osredotoča na pridobivanje “X” funtov mišice, ki lahko ali ne sme biti izvedljivo v določenem časovnem obdobju-dela na še močnejši. Povečanje moči izboljšuje sposobnost vašega telesa, da zaposli mišičnih vlaken, še posebej tiste, ki omogočajo največjo razliko v tem, kako vaše physique izgleda. Trening za moč naredi tudi vaši cilji bolj oprijemljiva in konkretna. Če si ustrelil zadeti določene številke na vaših napravah in nato izpolnjevati jih, boste videli, vaše mišice odzivajo na poti. Izberite tri vaje, ki jih želite videti napredek na: en zgornji telesa pritiskom (kot so klopi tisku), en zgornji telo privlačevanja (kot chinup), in enega nižje telesne vadbe (poskusite deadlift). Potem pa na delo.

2. Naj dnevnik hrane

Tako kot si želim biti specifičen z vašimi cilji usposabljanja in spremlja svoj napredek, tudi vi želite, da bi spremljali vaše prehrane. Hard trening ne bo prinesla novih mišic, če jeste dovolj kalorij in revija hrane vam daje objektivno merilo, koliko ste dejansko jesti. Prav tako vam omogoča, da prilagoditve, enostavno, če si ne bi napredek boš upal. Zapišite vse, kar jeste in pijete, skupaj s časom dneva. Če niste pridobivanje teže, poskusite da vidim, kje se lahko prikradejo v več kalorij za hitri zagon vaš napredek.

pridobiti mišice hitreje testosteron booster

3. Osredotočite se na sestavljenih vaj

Dvigala, ki delujejo mišice na več kot en spoj so znani kot krmnih vaje. Ti vključujejo deadlift, čepenje, pritisnite vrstico in chinup. Sestavljeni dvigala zaposliti veliko mišične mase, zaradi česar za učinkovito usposabljanje in veliko sproščanje hormonov, kot je testosteron, ki spodbujajo rast, da bi jim temelje vadbo. Nič ni narobe z metali v nekaterih izolacijskega dela (kodri, podaljški za noge), ampak jih obravnavajo kot sladico, ko ste imeli svoje glavne Seveda-spojine dvigala.

4. Spoštovati spanjem 30 minut prej

Okrevanje je nujno za rast mišic, in ni boljšega načina, da si opomore, kot jih preprosto spi več. V popolnem svetu, ki ste jo dobili spati osem do devet ur na noč, ampak to ni realno. Lahko pa, nadzor, ko greste v posteljo, kar vam daje najboljše možnosti za pridobivanje čim več spanja, kot lahko. DVR za televizijske oddaje, ki bi drugače boste obdržali in prizadel seno.

kupi zdaj

5. Pijte shake med vadbo

Pred in post-workout prehrana prejme veliko pozornosti, in upravičeno zato, ker sta oba pomembna. Ampak, če iščete pridobiti mišice, pitje shake z beljakovinami in ogljikovimi hidrati med vadbo, je odličen način, da na skrivaj nekaj dodatnih kalorij, ne da bi obrok. Mid-vaja prehrana vam bo dal hiter strel ogljikovih hidratov in kalorij, ki lahko vodijo svojo energijo gor in vam pomaga vlak težje. Samo morate biti konzervativni z zneski, ki jih uživajo, tako da vam ne poruši vaš želodec. Začnite s skromno tresenja okoli 20g beljakovin in 40g ogljikovih hidratov.

6. Delo vsako mišico 2-3 krat na teden

Bodybuilding programi so ponavadi razideta zadeti vsak posamezen del telesa enkrat tedensko. To pomeni, da gredo dlje časa med vadbo za posamezno skupino mišic. Če lahko dvignete samo uteži trikrat na teden, poskusite preklopiti na polno vadbo, kjer delate celotno telo v vsakem zasedanju. Na ta način, boste zadeli vsako mišico trikrat na teden. Opravite dva do tri nize na mišične skupine.

Če ste usposabljanje štiri dni na teden, poskusite Zgornje / spodnje razcepa, kjer ste hitting vsako mišico dvakrat tedensko s približno pet sklopov vsak. Povečevanje pogostosti, s katero delate bo vsaka mišica vam omogočajo, da se hitreje doseže moč in rast mišic. Ključno je, da majhni količini do zmerno da bi se izognili pretreniranosti.

Kupi 2 Testosteron-Max Get 1 BREZPLAČNO, trdijo tvoje ZDAJ!

7. Ne zanemarjajte noge

Tudi če je vaš cilj je le, da imajo velik prsi in roke, ki jih ne morete pozabiti nog usposabljanja. Prvič, mišična neravnovesja videti slabo, in drugič, težka spojina nižje telesne vaje, kot so deadlift imajo velik vpliv na vaše splošno mišično razvoj, tudi v zgornjem delu telesa. To je zato, ker so zaposlili mišice povsod, tudi v ramenih in varnostno ter spodbujajo izločanje hormonov, ki gradijo velikost in moč.

8. Jejte več na “off” dni

Samo zato, ker nisi danes usposabljanja ne pomeni, da ne bi smeli jesti veliko. Vaš Off dni so, ko je večina vaših mišično rast odvija-okrevanje faza, zato je smiselno, da veliko hranil na strani za telo, da bi večina. To je v redu, in verjetno smotrno, da se nekoliko zmanjša vnos ogljikovih hidratov na dneve, ko ne trenirate, saj ne boste potrebovali dodatno energijo za usposabljanje, ampak imejte beljakovin visoke in se prepričajte, vaše splošno vnos kalorij ne pade za več kot 500 kalorij.

250-A

9. Ne bojte ogljikovih hidratov

Low-carb diete so divje popularno za izgubo telesne maščobe, ampak oni ravno nasprotno od tistega, kar potrebujejo za rast mišic. Da bi dobili velik, da ne more biti strah, da bi pridobili malo maščob, in tako dolgo, kot ste jedli čisto hrano in dovolj kalorij, da raste, vendar ne preveč, malo maščobe, je vse, kar boste pridobili.

Kot izhodišče vključuje ogljikovih hidratov v vašem pre-vaja moko in po treningu obrok, kot tudi v tresenje, ki ga porabijo med vadbo. Od tam, lahko dodate ali odštejemo Carb prehrana, ki temelji na tem, kako ste se napreduje v smeri vaših ciljev.

10. tehtanje Weekly

Večina ljudi se tehtajo, če želijo, da izgubijo težo, vendar z uporabo lestvice je odlično orodje za sledenje rast mišic preveč. Sami tehtati enkrat na teden na isti dan in uro, po možnosti prva stvar zjutraj, potem ko ste uporabili kopalnico in preden ste jedli. Če se lestvica ne premika gor, ne boš pridobivanje mišične mase. Plain in enostaven. Shoot dodamo približno pol funta na teden, da se zmanjša kopičenje maščob in uporabite ogledalo in se prepričajte, teža, da ste vedno bolj trdna mišic.

pridobiti mišice hitreje testosteron booster
67/100 : by 201 users
Steroids Review