Må Testosteron / Supplements virkelig arbejde?

Last Updated on

hvordan-testosteron-påvirker-fedt-burn-og-vægttabMarkedet er oversvømmet med testosteron kosttilskud, som hævder at gøre alt fra make dig med at tabe til at øge størrelsen på din penis. Det kan være svært at afgøre, hvilke af disse påstande er sande, og hvilke der ikke er, men forhåbentlig kan vi rense luften for dig en lille smule.

Er Testosteron Burn Fat?

Det er korrekt, at en række sygeligt overvægtige mænd blev injiceret med testosteron kosttilskud, og disse samme mænd også tabte vægt efter injektionerne blev administreret. Desværre beviset for, at injektionerne forårsagede vægttab er indicier i bedste. De fleste af mændene blev behandlet med testosteron kosttilskud, fordi de udviste lave niveauer af hormonet. Når niveauerne blev hævet til normal, disse mænd har oplevet øget energi niveauer, som førte til en samlet stigning i aktiviteten. Så betyder testosteron forbrænde fedt? Svaret på dette er et rungende måske.

klik her for at købe Testosteron – Max fra den officielle hjemmeside

Er Testosteron Gør din penis større?

En lang stående myte i tillægget samfund er, at brugen af ​​testosteron kosttilskud vil øge størrelsen på din penis. Mens nogle undersøgelser har vist, at anvendelsen af ​​høje niveauer af testosteron kan øge penis størrelse blev resultaterne kun fundet at være effektiv i unge drenge, der endnu ikke havde ramt puberteten. Det vil ikke have nogen effekt på en voksen mand. Desværre, uanset hvad disse kosttilskud hævder, testosteron vil ikke gøre din penis større. Det eneste, der kan øge penis størrelse er kirurgi, og der kommer med risiko for sit eget.

Er Testosteron fremme muskel vækst?

Høje testosteronniveauer har længe været sidestillet med store muskler og en høj muskelvækst. Selv om det er rigtigt, at det kan fremme muskelvækst eller en stigning i de samlede muskelvæv, vil det ikke fungere, medmindre der er en stor uoverensstemmelse mellem dit baseline testosteron-niveau og niveauet skabt af kosttilskud. Dette er en meget fin linje at gå, fordi hvis dit hormonniveau er for høje, kan der være bivirkninger så godt.

købe 2 Testosteron-Max Få 1 GRATIS, hævder din nu!

Kan du har for meget testosteron?

Ja. Mange mennesker, der behandler sig selv med testosteron kosttilskud er over-medicinering og vil finde sig at lide et væld af bivirkninger. Disse kan omfatte fedtet hud, acne, brystforstørrelse, søvnapnø, prostata hævelse, fald i både testikel størrelse og sperm count, og en stigning i produktionen af ​​røde blodlegemer. Mange af disse bivirkninger, ligesom acne og brystforstørrelse, er forårsaget af kroppens eget svar på en overbelastning af testosteron. Den overskydende hormon er faktisk omdannes til østrogen.

buy-testo

Så i en nøddeskal, testosteron vil ikke gøre din penis større, vi ikke kender svaret på “gør testosteron forbrænde fedt”, og mens det kan bruges til at fremme muskelvækst, kan for meget også forårsage en række meget ubehagelige bivirkninger. Det er altid bedst at rådføre sig med din læge, før du starter en ny medicin eller supplement regime. Han eller hun vil være i stand til at fortælle dig, hvis du er rask nok til at prøve dem, eller give forslag vedrørende alternative muligheder.

Testosteron til salg

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Der er flere former for testosteron booster til salg. Huden plaster påføres gang hver dag og bæres på overkroppen. Det frigiver hormonet gennem huden. Der er geler, såsom Testim og AndroGel®, der kan anvendes som godt. Gelen påføres en gang hver dag og testosteron absorberes gennem huden. En mund plaster kan anvendes to gange om dagen. Disse plastre påføres de øvre tandkød. Det frigiver hormonet i blodet ved hjælp af de orale væv. En anden type af testosteron til salg, er implantaterne eller injektioner. Hormonet kan injiceres i musklerne eller implanteres som pellets. Og den sidste i form af piller, ligesom Testo-Max af CrazyBulk. Der er ikke behov for injektioner. Du bare tage det mundtligt med ingen recept nødvendig.

Testosteron Max rabat tilbud Bedste Pris Køb online
1 flaske (90 tabletter) $ 59,99
Bestil nu
2 flasker (180 tabletter) $ 119,98
Bestil nu
4 flasker (360 tabletter) $ 179,97
Bestil nu
84/100 : by 252 users
Testosterone Review