Miten saada lihaksen Fast

Last Updated on

testostorone
Se voi olla vaikeaa pakata lihaksen mutta tie eteenpäin on johdonmukaisuus. Jos haluat saada lihas nopeasti , kuitenkin, on olemassa muutamia kompromisseja, kuten saamassa jonkin verran rasvaa yhdessä, että lihasmassaa, ja luopumalla joistakin muuta toimintaa, kuten käynnissä, jotta elimistö voi keskittyä lihasten voitto. Sinun täytyy syödä enemmän, käyttäen oikea harjoitus strategiaa, ja työllistää harjoituksia suunnattu teet lihakset isompi. Lue selvittää, miten siirtyä laiha rakennettu muutamassa kuukaudessa.

1. Aseta vahvuus tavoitteet

Sijasta keskitytään tiukasti saamassa “X” kiloa lihas-jotka voivat tai eivät voi olla toteutettavissa tietyn ajanjakson ajan työtä kiristynyt entisestään. Lisääntyvä lujuus parantaa elimistön kykyä rekrytoida lihassoluja, erityisesti niitä, jotka tekevät suurin ero siinä, miten oman kehon näyttää. Koulutusta vahvuus tekee myös tavoitteesi konkreettisempi ja konkreettisia. Jos ampua lyödä tiettyihin numeroihin teidän hissien ja sitten tavata heidät, näet lihaksia vastata matkan varrella. Valitse kolme harjoitukset haluat nähdä parannusta: yksi ylävartalon push (kuten penkkipunnerrus), yksi ylävartalon vedä (kuten chinup), ja yksi alemman keholle (kokeile maastaveto). Sitten töihin.

2. Pidä ruoka päiväkirjaa

Aivan kuten haluat olla erityinen kanssa harjoittelutavoitteitasi ja seurata edistymistä, haluat myös seurata ravitsemus. Kova koulutus ei kääntää uusien lihasten ellet syö tarpeeksi kaloreita, ja ruoka päiväkirjaa antaa sinulle tavoite mitata kuinka paljon olet todella syövät. Sen avulla voit myös tehdä muutoksia helposti, jos ette tee edistystä olisit toivonut. Kirjoita kaiken, mitä syö ja juo, yhdessä aikaan päivästä. Jos et ole lihoo, yrittää nähdä, missä voit hiipiä enemmän kaloreita Kickstart edistymistä.

saada lihaksen nopeammin testosteroni tehosterokotus

3. Keskity yhdiste harjoitukset

Hissit, jotka toimivat lihas on enemmän kuin yksi yhteinen tunnetaan yhdiste harjoitukset. Näitä ovat maastaveto, kyykky, paina, rivi, ja chinup. Yhdiste hissit rekrytoida paljon lihasmassaa, joten tehokasta koulutusta ja iso vapauttaa hormoneja kuten testosteronia, jotka edistävät kasvua ne kulmakivet liikuntaa. Ei mitään vikaa heittää joissakin eristäminen työ (kiharat, jalka laajennuksia), mutta kohtelevat heitä kuin jälkiruoka jälkeen olet ollut pääruoka-yhdiste hissit.

4. sitouduttava nukkumaanmenoa 30 minuuttia aikaisemmin

Recovery on välttämätöntä lihasten kasvua, ja ei ole parempaa tapaa palauttaa kuin yksinkertaisesti nukkuu enemmän. Täydellisessä maailmassa, sinun saada kahdeksan yhdeksän tuntia unta per yö, mutta se ei ole realistinen. Voit kuitenkin hallita kun menet nukkumaan, mikä antaa sinulle parhaat mahdollisuudet saada niin paljon unta kuin voit. DVR TV-ohjelmia, jotka muuten pitää sinut ylös ja painua pehkuihin.

osta nyt

5. Juo ravistaa harjoituksen aikana

Pre- ja post-workout ravitsemus saa paljon huomiota, ja oikeutetusti niin, koska molemmat ovat tärkeitä. Mutta jos etsit saada lihas, juominen ravista proteiinia ja hiilihydraatteja harjoituksen aikana on hyvä tapa hiipiä ylimääräistä kaloreita tekemättä ateria. Mid-harjoitus ravitsemus antaa sinulle nopea laukaus hiilihydraatteja ja kaloreita, että voi pitää energiaa ylös ja auttaa sinua harjoitella kovemmin. Sinun tarvitsee vain olla konservatiivinen määrät kuluttaa niin et järkyttynyt vatsaan. Aloita vaatimaton ravistaa noin 20 g proteiinia ja 40 g hiilihydraatteja.

6. Työ jokainen lihas 2-3 kertaa viikossa

Kehonrakennus ohjelmia tyypillisesti jakaa lyödä kunkin yksittäisen ruumiinosaa kerran viikossa. Tämä tarkoittaa menet pitkään välillä liikuntaa tietyn lihasryhmän. Jos voit vain nostella painoja kolme kertaa viikossa, kokeile vaihtaa kokovartaloharjoitusta missä työskentelet koko kehon kussakin istunnossa. Näin, sinun osuma kunkin lihas kolme kertaa viikossa. Suorita viisikymmentäkahdeksan yli kaksi sarjaa per lihas ryhmä.

Jos olet koulutusta neljä päivää viikossa, kokeile iso / pieni split jossa olet lyömällä jokainen lihas kahdesti viikossa noin viisi sarjaa jokaisen. Lisäämällä taajuutta, jolla olet työskennellyt kunkin lihas avulla voit saavuttaa voimaa ja lihasten kasvua nopeammin. Tärkeintä on pitää äänenvoimakkuus alhainen kohtalainen välttää ylirasituksen.

Osta 2 Testosteroni-Max saat 1 ILMAISEKSI, väittävät omasi nyt!

7. Älä laiminlyö jalkojasi

Vaikka tavoitteena on vain saada iso rinta ja käsivarret, et voi unohtaa koulutusta jalat. Ensinnäkin, lihasten epätasapainoa näyttämään pahalta, ja toiseksi, raskas yhdiste alemman elin harjoituksia, kuten maastaveto on valtava vaikutus teidän yleinen lihasten kehittämiseen, jopa ylävartalo. Että koska ne työllistävät lihakset kaikkialla-myös olkapäiden ja back-ja ne edistävät vapautumista hormoneja, jotka rakentaa koko ja vahvuus.

8. Syö enemmän “OFF” päivää

Vain koska et ole koulutusta tänään ei tarkoita sinun ei pitäisi syödä suuria. Sinun pois päivät ovat, kun useimmat teidän lihasten kasvua tapahtuu-toipumisvaiheessa-joten on järkevää pitää runsaasti ravinteita käsillä kehon hyödyntää. Se on hieno-ja luultavasti järkevää-vähentää carb saanti hieman kuin koulutuspäiviä, koska et tarvitse ylimääräistä energiaa koulutusta, mutta pitää proteiinin korkea ja varmista, että yleistä kalorien saanti ei laskea enempää kuin 500 kaloria.

250-

9. Älä pelkää hiilihydraatteja

Karppaukseen ovat hurjan suosittu menettää rasvaa, mutta ne ovat päinvastainen kuin mitä tarvitset kasvaa lihas. Saada iso, et voi olla pelkää saada vähän rasvaa, ja niin kauan kuin syöt puhdas ruoka ja tarpeeksi kaloreita kasvaa-mutta ei liian monta-vähärasvaisesta kaikki Tulet saamaan.

Lähtökohtana, ovat hiilihydraatteja pre-workout aterian ja post-workout aterian, sekä ravista että te kuluttaa aikana liikuntaa. Sieltä voit lisätä tai vähentää carb aterioita perustuu miten olet etenee kohti tavoitteesi.

10. Punnitaan-in Weekly

Useimmat ihmiset punnita itse, kun he haluavat laihtua, mutta käyttämällä asteikolla on loistava työkalu seuranta lihasten kasvua liikaa. Punnitse itsesi kerran viikossa samana päivänä ja aikaa, mieluiten ensimmäinen asia aamulla, kun olet käyttänyt kylpyhuone ja ennen kuin olet syönyt. Jos asteikko ei liiku ylös, et ole saada lihakset. Tavallinen ja yksinkertainen. Ampua lisätä noin puoli kiloa viikossa minimoida rasvaa saada ja käyttää peili varmista paino olet saamassa on vakaa lihasten.

saada lihaksen nopeammin testosteroni tehosterokotus
56/100 : by 129 users
Steroids Review