Ne Tesztoszteron Booster / kiegészítők Valóban munka?

Last Updated on

hogyan-tesztoszteron-befolyásolja-zsír-burn-and-súlycsökkentőA piacot elárasztják a tesztoszteron-kiegészítők, amelyek azt állítják, hogy tegyen meg mindent, hogy ha fogyni méretének növelése a pénisze. Nehéz lehet meghatározni, hogy mely ezen állítások igazak, és melyek nem, de remélhetőleg tudunk tiszta a levegő neked egy kicsit.

Vajon tesztoszteron Burn Fat?

Igaz, hogy számos kórosan elhízott férfiak injektáltunk tesztoszteron-kiegészítők és ezek azonos férfiak is lefogyott az injekció után adtuk be. Sajnos, a bizonyíték arra, hogy az injekciók okozta a fogyás közvetett legjobb. A legtöbb férfi kezeltük tesztoszteron-kiegészítőkre, mert mutatott alacsony szintű a hormon. Miután a szintet emeltek a normális, ezek az emberek tapasztalt megnövekedett energiaszintet ami összességében növeli az aktivitást. Tehát, a tesztoszteron zsírt éget? A választ, hogy egy hangos talán.

kattintson ide vásárolni tesztoszteron – Max a hivatalos honlapján

Vajon tesztoszteron hogy a pénisz nagyobb?

A régóta mítosz az étrendkiegészítő közösség, hogy a használata a tesztoszteron-kiegészítők növeli a méretét a pénisze. Míg néhány tanulmányok kimutatták, hogy az alkalmazása magas tesztoszteron szint növelheti pénisz mérete, az eredményeket csak hatásosnak találtuk a fiatal fiúk, akik még nem hit pubertás. Ez nem lesz hatással a felnőtt ember. Sajnos, nem számít, milyen ezek a kiegészítők állítják, a tesztoszteron nem teszi a pénisz nagyobb. Az egyetlen dolog, ami növeli a pénisz mérete műtét, és hogy jön a kockázatokat saját.

Vajon tesztoszteron támogassák izomnövekedést?

Magas tesztoszteron szint már régóta azonosítják a nagy izmok és nagy mértékű izomnövekedést. Bár igaz, hogy ez ösztönözheti az izomnövekedést, vagy általában növelje a izomszövetek, akkor fog működni, ha van egy hatalmas közötti eltérés a kezdeti tesztoszteron szint és a szint által létrehozott kiegészítőket. Ez egy nagyon finom járni, mert ha a hormon szint túl magas, nem lehet mellékhatása is.

vásárolni 2 Tesztoszteron-Max Get 1 ingyen, állítják most már a tiéd!

Tudsz túl sok tesztoszteron?

Igen. Sokan, akik kezelik magukat a tesztoszteron-kiegészítők túlzott gyógyszerezés és találják magukat szenved számos mellékhatása. Ezek közé tartozhatnak a zsíros bőr, akne, mell megnagyobbodása, alvási apnoe, prosztata duzzanat, csökkenése mindkét here mérete és a spermaszám, és növekedett a termelés vörös vérsejtek. Sok ilyen mellékhatásokat, mint a pattanások és az emlő megnagyobbodása, amelyek során a szervezet saját válasz a túlterhelés tesztoszteron. A felesleges hormon tulajdonképpen átalakul ösztrogén.

buy-testo

Szóval, dióhéjban, a tesztoszteron nem teszi a pénisz nagyobb, nem tudjuk a választ, hogy “nem a tesztoszteron zsírt éget”, és míg ez lehet használni, hogy támogassák izomnövekedést, túl sok is okozhat számos kellemetlen mellékhatások. Ez mindig a legjobb, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt egy új gyógyszert vagy kiegészítő kezelés. Ő képes lesz eldönteni, hogy Ön egészséges ahhoz, hogy megpróbálja őket, vagy hogy javaslatokat illetően alternatív lehetőségeket.

Tesztoszteron Eladó

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Számos formája a tesztoszteron booster eladó. A bőr tapasz alkalmazásának naponta egyszer, és kopott a felső testet. Ez felszabadítja a hormon a bőrön keresztül. Vannak gélek, például Testim és Androgel, hogy lehet használni is. A gél alkalmazása naponta egyszer, és a tesztoszteron felszívódik a bőrön keresztül. A száj tapaszt lehet alkalmazni naponta kétszer. Ezek a tapaszok alkalmazzák a felső íny. Felszabadítja a hormon a vér az orális szöveteket. Egy másik típusú tesztoszteron eladó az implantátum vagy injekció. A hormon lehet fecskendezni az izmok, illetve a beültetett pellet. És az utolsó a pirulák formájában, mint Testo-Max által CrazyBulk. Nincs szükség injekcióhoz. Egyszerűen szájon át is fogyasztják nélkül kapható szükség.

Tesztoszteron Max akciós ajánlatot Legjobb Ár Online Vásárlás
1 üveg (90 tabletta) $ 59,99
Rendelje meg most
2 üveg (180 tabletta) 119,98 $
Rendelje meg most
4 üveg (360 tabletta) 179,97 $
Rendelje meg most
92/100 : by 276 users
Testosterone Review