Nu Testosteronul Booster / suplimente Serios?

Last Updated on

cum afecteaza-testosteron-grasimi-arde-și-pierdere in greutatePiața este inundat cu suplimente de testosteron care pretind a face orice, de la make să piardă în greutate pentru a crește dimensiunea penisului. Ea poate fi greu pentru a determina care dintre aceste afirmații sunt adevărate și care nu sunt, dar sperăm să putem șterge aer pentru tine un pic.

Are Testosteronul Burn Fat?

Este adevărat că un număr de oameni morbidly obezi au fost injectate cu suplimente de testosteron și aceleași oameni, de asemenea, pierdut in greutate dupa injectiile au fost administrate. Din păcate, dovezile că injecțiile cauzat pierderea in greutate este circumstanțială în cel mai bun. Cele mai multe dintre barbati au fost tratate cu suplimente de testosteron, deoarece acestea au aratat nivelurile scazute de hormon. Odată ce nivelurile au fost ridicate la normal, acești oameni cu experienta niveluri crescute de energie, care a condus la o creștere generală a activității. Deci, nu testosteron arda grasimi? Răspunsul la această este un răsunător poate.

click aici pentru a cumpara testosteron – Max de pe site-ul oficial

Are Testosteronul face penisul tău mai mare?

Un mit de lungă durată în comunitatea supliment este că utilizarea suplimentelor de testosteron va crește dimensiunea penisului. In timp ce unele studii au arătat că aplicarea unor niveluri ridicate de testosteron pot crește dimensiunea penisului, rezultatele s-au dovedit a fi eficiente numai în băieți tineri, care nu au lovit încă la pubertate. Acesta va avea nici un efect asupra unui om matur. Din păcate, indiferent de ceea ce susțin aceste suplimente, testosteron nu va face penisul mai mare. Singurul lucru care poate crește dimensiunea penisului este o intervenție chirurgicală, și care vine cu riscuri proprii.

Are Testosteronul Promovarea cresterea masei musculare?

Nivelurile ridicate de testosteron au fost mult timp asimilată cu muschi mari si o rata ridicata de cresterea masei musculare. Deși este adevărat că se poate încuraja cresterea masei musculare sau o creștere în țesuturile musculare globale, acesta nu va funcționa decât dacă există o discrepanță mare între nivelul de testosteron de bază și nivelul creat de suplimente. Aceasta este o linie foarte fină să meargă, pentru că dacă nivelul hormonilor sunt prea mari, nu poate fi efecte secundare, de asemenea.

cumpăra 2 Testosteronul-Max te 1 GRATUIT, susțin ta ACUM!

Poate ai prea mult testosteron?

Da. Multe persoane care se trateaza cu suplimente de testosteron sunt supra-medicating și se vor găsi care suferă o serie de efecte secundare. Acestea pot include ten gras, acnee, marirea sanilor, apnee de somn, umflarea prostatei, scăderea atât dimensiunea testiculului și spermei conta, precum și o creștere a producției de celule roșii din sânge. Multe dintre aceste efecte secundare, cum ar fi acnee și piept de extindere, sunt cauzate de raspunsul propriu organismului la o suprasarcină de testosteron. Excesul de hormon este, de fapt transformat în estrogen.

cumpara-testo

Deci, într-o coajă de nucă, testosteron nu va face penisul mai mare, nu știm răspunsul la “nu testosteron arderea grasimilor”, și în timp ce acesta poate fi utilizat pentru a promova cresterea masei musculare, prea mult poate provoca, de asemenea o serie de foarte neplăcut efecte secundare. Este întotdeauna cel mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un medicament nou sau supliment regim. El sau ea va fi în măsură să-ți spun dacă sunteți suficient de sănătos pentru a le încerca, sau da sugestii cu privire la opțiuni alternative.

Testosteronul pentru Vanzare

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200
Există mai multe forme de rapel de testosteron de vânzare. Plasturele piele se aplică o dată pe zi și este purtat pe partea superioară a corpului. Aceasta eliberează hormonul prin piele. Există geluri precum Testim și AndroGel® care pot fi folosite la fel de bine. Gelul se aplică o dată pe zi și testosteronul este absorbit prin piele. Un plasture Gura poate fi aplicată de două ori pe zi. Aceste patch-uri sunt aplicate pe gingii superioare. Aceasta eliberează hormonul în sânge folosind țesuturi orale. Un alt tip de testosteron la vânzare este implanturile sau injecții. Hormonul poate fi injectat în mușchii sau implantat sub formă de peleți. Și ultimul în formă de pastile, la fel ca Testo-Max de CrazyBulk. Nu este nevoie pentru preparate injectabile. Tu pur și simplu luați pe cale orală, cu nici o baza de prescriptie medicala este necesar.

Testosteron Max DISCOUNT Oferte Cel Mai Bun Preț Cumpara Online
1 flacon (90 comprimate) 59.99 dolari
comanda acum
2 sticle (180 comprimate) 119.98 dolari
comanda acum
4 Sticle (360 comprimate) 179.97 dolari
comanda acum
72/100 : by 216 users
Testosterone Review