PhenQ Review: Fat Burner, Fat Blocker, aptitnedsättande och Body Detox

Last Updated on

PhenQ Review: Fat Burner, Fat Blocker, aptitnedsättande och Body Detox

PhenQ granskning: är detta den ultimata viktminskning piller?PhenQ är en icke receptdietpiller med ett apotek kvalitet formel. Det kan bränna överflödigt kroppsfett, undertrycka aptit, detox ditt system och ger energi – det kan också hjälpa till att blockera produktionen av nya fettceller från att produceras. Det kan köpas enbart från sin egen officiella hemsida

Vad vi vill om PhenQ är att den inte har några jippon, ganska mycket det gör vad de säger på tin. Vi gillar det faktum att det kan köpas direkt och en lång 60 pengarna tillbaka garanti ges (har du försökt få en återbetalning från en high street butik när paketet är öppen)

Vi skulle placera PhenQ högre än någon konkurrerande fett blockerare, fett brännare eller aptit suppressor. Dess enda nackdelen är det priset för en flaska – £ 45. Detta dock kan kompenseras genom en smart taktiskt inköp, köpa tre flask erbjudandet får du två extra gratis så i själva verket dess £ 26 per flaska för 5 månader till ett värde. Om du inte känner dess levande upp till förväntningarna kan du åberopa din garanti. Vi har en lömsk känsla ni gillar denna produkt!

Fordringar: Att erbjuda en mångfacetterad strategi genom att tillhandahålla en fettförbränning, fett blockering, aptit undertrycka och avgiftning mekaniker handlings

Positiva: Stor ingrediens profil från en respekterad brittiskt företag. Flera viktminskning kosttillskott. Massor av positiva vittnesmål. 60 dagars pengarna tillbaka garanti med fri frakt

Negativ:  Inte många det måste sägas.

PhenQ Review

Ett piller som är så bra det kan erbjuda samma fördelar som flera kosttillskott viktminskning-är en sådan sak möjlig? Bauer Nutrition verkar verkligen tro att det är eftersom det är precis vad de är lovande för att PhenQ kapslar.

Vi skulle normalt ta sådana påståenden med en nypa salt, men i detta fall kommer vi att sidan med Bauer, ett väletablerat företag med ett gott rykte för att producera kvalitetsprodukter. De har också tillbaka alla sina produkter med en 60-dagars pengarna tillbaka-garanti, så det är lätt att Belay saltet.

Besök officiell PhenQ hemsida och göra anspråk på specialerbjudanden

PhenQ Fördelar

 • Ökar energinivåer och förbättrar stämningen
 • Dämpar aptiten och minskar hunger
 • Burns befintliga kroppsfett
 • Förhindrar produktionen av nya fettceller genom att blockera fett
 • Fungerar som en antioxidant
 • Mål din vikt i 5 olika sätt

Hur formuleringen fungerar 

Liksom många andra kosttillskott uppmuntrar PhenQ kroppen ta slut på kalorier genom att dämpa aptiten och uppmuntra kroppen att bränna kalorier snabbare än normalt. Men formuleringen innehåller även ingredienser för att förhindra uppkomsten av nya fettdepåer, förbättra stämningen och ge extra energi-därav de djärva krav för piller.

Användnings Riktlinjer –  kapslar tas två gånger per dag.

 • En kapsel med frukost
 • En kapsel med lunch

På grund av det faktum att formuleringen använder koffein för att ge extra energi, ta kapslarna efter 03:00 rekommenderas inte och Bauer föreslår koffeinkänsliga personer undviker att kombinera kapslarna med andra koffein leverantörer som kaffe, te, eller koks.

phenq snabb-omvandling

PhenQ Huvudingredienser

 • en-LACYS RESET
 • Capsimax Pulver
 • Kalciumkarbonat
 • L Karnitin Furmarate
 • Krompikolinat
 • Koffein
 • Nopal

PhenQ Blend Potentiell

Den PhenQ blandningen innehåller några bra ingredienser som bör ha möjlighet att leva upp till kraven Bauer gör för produkten.

Huvudingrediensen verkar vara en-LACYS RESET. Det är en egen blandning som innehåller cystein och alfa-liponsyra och har visat mycket lovande som en viktminskning stöd. Försökspersonerna deltar i ONC klinisk prövning visade en ökning med 3,8% av muskelmassa som åtföljdes av en 3,44% nedgång i kroppsvikt. Muskelvävnad väger mer än fettvävnad så, med tanke på ökad muskelmassa, mängden fett brann under studieperioden måste ha varit betydligt mer än resultaten antyder.

Capsimax pulver är en egen blandning som ger capsicum, piperin och niacin. Capsicum och piperin (en svart peppar extrakt) är båda kapabla att påskynda ämnesomsättningen och utlösa thermogenic fettförbränning. Niacin förbättrar ämnesomsättningen samt och även underlättar omvandlingen av kosten näringsämnen till användbar energi.

Kalciumkarbonat kan störa kroppens förmåga att bilda nya fettceller, och nopal (en kaktus extrakt) skyddar dietary fett när de passerar genom matsmältningssystemet, vilket hindrar dem från att ge ut sina kalorier på normalt sätt.

Koffein är en energileverantör och L karnitin Furmarate är en aminosyra som ofta används i nootropa formuleringar som är utformade för att förbättra stämningen. Chromium picolinate är i första hand en fettförbrännande ingrediens, men det kan också vara användbart för att balansera blodsockernivåer. 

300B

PhenQ Kundberättelser

“Jag har alltid varit en stor grabb. Det har aldrig riktigt brytt mig när jag var yngre, men på college började jag på allvar packning på pounds. Jag lyckades skaka lite i min tidiga tjugoårsåldern, men det tog inte lång tid att återfå, så jag bara antar jag tänkt att vara stora.

I efterhand, jag bara alltid overate alldeles för mycket. PhenQ sorteras denna fråga rätt ut, och nu ser jag hur jag alltid velat men aldrig trodde jag skulle “-. MICHAEL, 30 LOST 32LBS

Eventuella PhenQ biverkningar?

Inga biverkningar har rapporterats, men tillverkaren uppger PhenQ är inte ett lämpligt alternativ för gravida eller ammande mödrar, personer som är under 18-år gamla, eller någon som har befintliga hälsofrågor eller tar medicin.

Den slutliga utvärderings

Vid bedömningen av fördelarna med en produkt är det första vi gör är att jämföra påståendena för det med de fördelar som tillskrivs de ingredienser som används i formuleringen och i detta fall formuleringen verkar vara mycket stark och mer än tillräckligt för att stödja alla påståenden . Nästa sak vi tittar på är kunder (om sådan finns) och att döma av de kommentarer som gjorts, PhenQ är väl stöds. Allt tyder på att produkten är kvalitet. Det faktum att Bauer Nutrition erbjuder en 60 dagars pengarna tillbaka garanti ytterligare föreningar sitt rykte.

Marknadsföring och distribution

PhenQ är endast tillgänglig via den officiella produktens hemsida och tre inköpsalternativ fanns:

 • Köp en flaska för £ 45,95
 • Köp två flaskor för £ 91,95 och få en flaska gratis
 • Köp tre flaskor för £ 129,85 och få två gratis flaskor

Det finns olika sätt att få till ett rabatterat pris, om du beställde 3 flaskor erbjuda du kommer att få en extra 2 flaskor – detta motsvarar £ 26 per flaska. Det finns naturligtvis också pengar garanti 2 månad.

PhenQ granskning: är detta den ultimata viktminskning piller?

klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan

81/100 : by 593 users
PhenQ Review