Sådan Gain Muskel Hurtig

Last Updated on

testostorone
Det kan være svært at pakke på muskel, men vejen frem er sammenhæng. Hvis du ønsker at få muskler hurtigt, men der er et par kompromiser, såsom at få nogle fedt sammen med, at muskelmasse, og give op nogle andre aktiviteter som at løbe, så din krop kan fokusere på muskel gevinst. Du skal spise mere, ved hjælp af den rigtige træning strategi, og beskæftiger øvelser rettet mod at gøre dine muskler større. Læs videre for at finde ud af, hvordan at gå fra skinny til bygget i løbet af få måneder.

1. Indstil styrke mål

Snarere end at fokusere udelukkende på at vinde “X” pounds af muskler-som måske eller måske ikke er gennemførligt i en given periode-arbejde på at få stærkere. Stigende styrke forbedrer kroppens evne til at rekruttere muskelfibre, især dem, der gør den største forskel i den måde din krop ser ud. Træning for styrke gør også dine mål mere håndgribelige og konkrete. Hvis du skyder til at ramme bestemte numre på dine elevatorer og derefter møde dem, vil du se dine muskler reagerer undervejs. Vælg tre øvelser, du ønsker at se en forbedring på: en øverste organ skubbe (såsom bænkpres), en øverste organ pull (ligesom chinup) og en lavere-body øvelse (prøv dødløft). Så kommer til at arbejde.

2. Hold fødevare tidsskrift

Ligesom du ønsker at være specifik med dine træningsmål og overvåge dine fremskridt, også vil have dig til at holde styr på din ernæring. Hård træning vil ikke oversætte til nye muskler, medmindre du spiser nok kalorier, og en fødevare tidsskrift giver dig et objektivt mål for, hvor meget du rent faktisk spiser. Det lader dig også foretage justeringer let, hvis du ikke gør fremskridt, du havde håbet på. Skriv alt det, du spiser og drikker, sammen med tidspunktet på dagen ned. Hvis du ikke tager på i vægt, så prøv at se, hvor du kan snige i flere kalorier til at kickstarte dine fremskridt.

få muskler hurtigere med testosteron booster

3. Fokus på sammensatte øvelser

Elevatorer, der arbejder muskler på mere end én fælles er kendt som sammensatte øvelser. Disse omfatter dødløft, squat, presse, række, og chinup. Sammensatte elevatorer rekruttere masser af muskelmasse, hvilket giver en effektiv træning og en stor frigivelse af hormoner såsom testosteron, som fremmer vækst-gøre dem hjørnestenene i din træning. Der er intet galt med at smide i nogle isolation arbejde (krøller, ben udvidelser), men behandle dem som dessert efter du har haft din vigtigste kursus-the sammensatte elevatorer.

4. Forpligte sig til at gå i seng 30 minutter tidligere

Recovery er bydende nødvendigt for muskelvækst, og der er ingen bedre måde at komme sig end ved blot at sove mere. I en perfekt verden, ville du få otte til ni timers søvn per nat, men det er ikke realistisk. Du kan dog, styre, hvornår du går i seng, hvilket giver dig den bedste chance for at få så meget søvn som du kan. DVR de tv-shows, der ellers ville holde dig op og ramte hø.

køb nu

5. Drik en shake under træning

Præ- og post-workout ernæring modtager en masse opmærksomhed, og rettelig så, fordi begge er vigtige. Men hvis du ønsker at få muskler, drikke en shake med protein og kulhydrater i løbet af din træning er en fantastisk måde at snige i nogle ekstra kalorier uden at gøre et måltid. Mid-workout ernæring vil give dig et hurtigt skud af kulhydrater og kalorier, der kan holde din energi op og hjælpe dig med at træne hårdere. Du skal blot være konservativ med de beløb, du indtager, så du ikke forstyrre din mave. Start med et beskedent ryste på omkring 20 g protein og 40 g kulhydrater.

6. Arbejde hver muskel 2-3 gange om ugen

Bodybuilding programmer er typisk opdelt at ramme enkelte kropsdel ​​en gang om ugen. Det betyder, at du går lang tid mellem træning for en bestemt muskel gruppe. Hvis du kun kan løfte vægte tre gange om ugen, så prøv at skifte til full-body workouts, hvor du arbejder hele kroppen i hver session. Denne måde, vil du rammer hver muskel tre gange om ugen. Udfør to til tre sæt per muskel gruppe.

Hvis du træner fire dage om ugen, så prøv en øvre / nedre split hvor du rammer hver muskel to gange om ugen med omkring fem sæt hver. Øge hyppigheden hvormed du arbejder hver muskel vil give dig hurtigere for at opnå styrke og muskel gevinster. Nøglen er at holde volumen lav til moderat for at undgå overtræning.

Køb 2 Testosteron-Max Få 1 GRATIS, hævder din nu!

7. Du må ikke forsømme dine ben

Selv hvis dit mål er blot at have en stor bryst og arme, kan du ikke glemme alt om træning ben. For det første, muskel ubalancer ser dårligt, og for det andet, tunge sammensatte lavere-body øvelser som dødløft har en enorm indflydelse på din samlede muskuløs udvikling, selv i din overkrop. Det er fordi de rekrutterer muskler overalt, selv i dine skuldre og back-og de fremmer frigivelse af hormoner, der bygger størrelse og styrke.

8. Spis mere om “OFF” dage

Bare fordi du ikke uddannelse i dag, betyder ikke, du bør ikke spise store. Dine off dage er, når de fleste af din muskel vækst finder sted-inddrivelse fase så det giver mening at holde masser af næringsstoffer på hånden for kroppen at få mest ud af. Det er fint, og sandsynligvis forsigtig-at reducere din carb indtag lidt på ikke-træningsdage, som du ikke har brug for den ekstra energi til træning, men holde dit protein høje og sørg for din samlede kalorieindtag ikke falde med mere end 500 kalorier.

250-A

9. Frygt ikke kulhydrater

Low-carb diæter er vildt populære for at tabe kropsfedt, men de er det modsatte af, hvad du behøver for at vokse muskler. At få store, kan du ikke være bange for at få en lidt fedt, og så længe du spiser ren mad og nok kalorier til at vokse-men ikke for mange-lidt fedt er alt hvad du vil få.

Som udgangspunkt omfatter kulhydrater i din pre-workout måltid og post-workout måltid, samt i ryste, at du indtager under træningen. Derfra kan du tilføje eller trække Carb måltider baseret på hvordan du skrider mod dine mål.

10. Indvejning i Weekly

De fleste mennesker vejer sig selv, når de ønsker at tabe sig, men ved hjælp af en skala er et fantastisk værktøj til sporing muskel gevinster også. En gang om ugen veje dig på samme dag og tidspunkt, helst første ting om morgenen, efter at du har brugt på badeværelset, og før du har spist. Hvis vægten ikke bevæger sig op, du er ikke få muskler. Almindelig og enkel. Skyd for at tilføje omkring en halv pund om ugen for at minimere fedt gain, og brug spejlet for at sikre den vægt, du vinder er solid muskel.

få muskler hurtigere med testosteron booster
51/100 : by 153 users
Steroids Review