Winstrol για τις γυναίκες αναθεώρηση: Απώλεια βάρους, Κύκλοι και δοσολογίες

Last Updated on

Μπορούν οι γυναίκες να χρησιμοποιούν Winstrol Stanozolol ή στεροειδή ; Τα αναβολικά στεροειδή όπως Winstrol είναι εξίσου δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών αθλητές πάρα πολύ. Οι γυναίκες bodybuilders το αγαπούν γιατί παρέχει ανδρογόνο δράση σε χαμηλό επίπεδο σε σύγκριση πολλών άλλων στεροειδών στην αγορά σήμερα. Οι Andogenic επιδράσεις από τα στεροειδή που σχετίζονται με τη βαθιά φωνή και την απώλεια των μαλλιών. Winstrol είναι διάσημη για δύο σημαντικές ιδιότητες για τις γυναίκες αθλητές και bodybuilders – μείωση του λίπους και δίνει πιο λιτή μάζας σώματος.

Τα αναβολικά στεροειδή αναγνωρίζονται ως προγραμματιστές του αρσενικού επιπτώσεις στις γυναίκες. Αυτά τα είδη των φαρμάκων αλλάξετε τις θηλυκές ιδιότητες στις γυναίκες και να προκαλέσει κάποια αρσενικά επιπτώσεις, όπως η εμβάθυνση της φωνής. Ωστόσο, ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η συσκευή χρησιμοποιείται από γυναίκες μία χαμηλότερη δόση κάθε μέρα που μπορεί να τους δώσει καλά αποτελέσματα. Winstrol για τις γυναίκες μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρενέργειες? σε αυτή την περίπτωση οι χρήστες θα πρέπει να διακόψουν τη λήψη αυτού του φαρμάκου.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε νομική στεροειδή Winstrol για τις γυναίκες

Στεροειδή Winstrol για τις γυναίκες δόσεις

Anavar είναι μακράν το καλύτερο στεροειδές για τις γυναίκες, αλλά Winstrol είναι επίσης μια κατάλληλη επιλογή. Παρενέργειες Winstrol είναι υψηλότερο στις γυναίκες σε σχέση με Anavar. Αυτές οι γυναίκες που συμπληρώνουν με υπευθυνότητα Stanozolol δεν θα πρέπει να έχουν οποιεσδήποτε ανησυχίες. Αυτές οι γυναίκες που έχουν τη συμπλήρωσή της με Winstrol για σκοπούς κοπή θα δείτε τα ίδια αποτελέσματα που οι άνδρες. Στην πραγματικότητα, ο κύριος λόγος που οι γυναίκες θα χρησιμοποιήσει έναν κύκλο Winstrol είναι για την απώλεια βάρους results.Their διάπλαση θα είναι πιο λιτή, πιο δύσκολο και ορίζεται και αυτοί θα διατηρήσουν μια πολύ άπαχου ιστού και τη δύναμη που είναι πολλές φορές χάνονται, ενώ κάνει δίαιτα. Για να δείτε αυτά τα αποτελέσματα, τα θηλυκά χρειάζονται μόνο μια μικρή δόση από περίπου 10 mg κάθε δεύτερη ημέρα για 5-6 εβδομάδες χρήσης σε ένα κύκλο.

Στεροειδή Winstrol για τις γυναίκες Παρενέργειες

Είναι τα χάπια Winstrol ασφαλές για τις γυναίκες να χρησιμοποιούν ακόμη και για μια βραχυπρόθεσμη περίοδο; Συμπλήρωση με αναβολικά στεροειδή οδηγούν πάντα σε φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης μας να κατασταλεί. Αυτό ισχύει επίσης για Stanozolol ακριβώς όπως και με κάθε άλλο στεροειδές. Αυτός είναι ο λόγος που η πλειοψηφία των ανδρών έχουν την ανάγκη να συμπληρωθούν με την τεστοστερόνη όταν χρησιμοποιούν Winstrol. Η μορφή με την οποία μπορείτε να καταναλώνετε δεν έχει σημασία εφ ‘όσον το σώμα παίρνει ό, τι χρειάζεται. Όταν η παραγωγή τεστοστερόνης σας καταστέλλεται θα διαπιστώσετε ότι ατροφία των όρχεων θα συμβεί. Μόλις διακόψετε τη χρήση Winstrol και έχει εκκαθαριστεί από την παραγωγή τεστοστερόνης το σώμα σας θα αρχίσει και πάλι, και τους όρχεις σας θα είναι φυσιολογική σε μέγεθος και πάλι.

Για τις γυναίκες που συμπληρώνουν με Winstrol, μπορεί να εμφανίσουν virillization αποτελέσματα. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να είναι επικίνδυνη και μπορεί ακόμη και να βλάψει τη θηλυκότητα των γυναικών. Αρνητικές επιπτώσεις για τις γυναίκες περιλαμβάνουν:

  • Φορέας ανάπτυξης των μαλλιών
  • Εμβάθυνση των φωνητικών χορδών
  • Διατάραξη εμμήνου κύκλου
  • Μεγέθυνση της κλειτορίδας

Πολλοί αναβολικά στεροειδή θα έχει ως αποτέλεσμα είναι τέτοια ζητήματα για τις γυναίκες, αλλά υπάρχουν μερικά όπως Stanozolol που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τέτοια αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι Winstrol μπορεί να προκαλέσει αυτό το εφέ, ο κίνδυνος είναι ακριβώς κάτω αν χρησιμοποιείτε Winstrol με υπευθυνότητα. Κάθε φορά που κάποιο θηλυκό που συμπληρώνει με Winstrol παρενέργειες εμπειρία virillization, αυτή θα πρέπει να διακόψουν αμέσως τη χρήση αυτό το στεροειδές. Εάν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε Winstrol από τη στιγμή που θα δείτε αυτά τα συμπτώματα θα είναι μια χαρά, αλλά αν συνεχίσετε τη χρήση αυτού του αναβολικών στεροειδών θα αφήσει μόνιμες βλάβες.

Winstrol για τις γυναίκες Αποτελέσματα

Stanozolol δεν μπορεί να είναι το καλύτερο στεροειδές για αρσενικά ενισχυτές επιδόσεων, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η περίπτωση για τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ευαίσθητα σε στεροειδή, και ενώ θα επωφεληθούν από τη χρήση του σε ένα κύκλο μπορεί να είναι πολύ ευεργετική για τις γυναίκες για διόγκωσης ό, τι για τους άνδρες. Αν μια γυναίκα μπορεί να ανεχθεί 10 mg ανά ημέρα για ένα Winstrol δοσολογίας, αυτό πράγματι θα τεθεί σε κάποια μεγάλη άπαχο ιστό, αλλά μερικές κυρίες μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητα και θα πρέπει να επιμείνουμε σε 10 mg κάθε δεύτερη ημέρα. Αν σε κάθε περίπτωση θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια συμπτώματα virilization, διακόψτε τη χρήση του Winstrol αμέσως. Αν αγνοήσετε τα συμπτώματα, μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Χρησιμοποιώντας Winstrol για τις γυναίκες μπορεί να είναι σε θέση να παράγει θετικά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είσαι έξυπνος για να αποφύγει τις αρνητικές παρενέργειες.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winidrol (Νομική Winstrol) από την επίσημη ιστοσελίδα
77/100 : by 66 users
Winidrol Review