Winstrol for kvinner gjennomgang: Vekttap, sykluser og Doser

Last Updated on

Kan kvinner bruker Winstrol eller stanozolol steroider ? Anabole steroider som Winstrol er like populære blant kvinnelige idrettsutøvere også. Kvinners kroppsbyggere elsker det fordi det gir androgene effekten på lavt nivå sammenlignet med mange andre steroider i markedet i dag. Andogenic effekter av steroider er i slekt med dyp stemme og tap av hår. Winstrol er kjent for to store kvaliteter blant kvinnelige idrettsutøvere og kroppsbyggere – og reduserer fett og gir slankere kroppsmasse.

Anabole steroider er identifisert som utviklere av maskuline effekter hos kvinner. Slike legemidler endre feminine kvaliteter hos kvinner og føre til at noen mannlige effekter som dypere stemme. Men noen rapporter sier at det brukes av kvinner en lavere dose hver dag som kan gi dem gode effekter. Winstrol for kvinner kan forårsake noen bivirkninger; I så fall må brukerne avbryte inntak av dette stoffet.

Klikk her for å kjøpe lovlige Winstrol steroider for kvinner

Winstrol steroider for kvinner Doser

Anavar er uten tvil den beste steroid for kvinner, men Winstrol er også et passende valg. Winstrol bivirkninger er høyere hos kvinner enn med Anavar. De kvinnene som supplerer ansvarlig med Stanozolol bør ikke ha noen bekymringer. De kvinner som er supplere med Winstrol for klipping formål vil se de samme resultatene som menn gjør. Faktisk den viktigste grunnen til at kvinner vil bruke en Winstrol syklus er for vekttap results.Their kroppen blir slankere, hardere og definert, og de vil også bevare mye av lean vev og styrke som er mange ganger tapt mens slanking. For å kunne se disse resultatene, hunner trenger bare en liten dose på ca. 10 mg hver annen dag i 5-6 ukers bruk i en syklus.

Winstrol steroider for kvinner bivirkninger

Er Winstrol piller trygt for kvinner å bruke selv for en kortsiktig periode? Supplere med anabole steroid alltid resultere i våre naturlige testosteronnivå skal undertrykkes. Dette gjelder også for stanozolol i likhet med alle andre steroid. Dette er grunnen til at de fleste menn har behov for å supplere med testosteron når de bruker Winstrol. I hvilken form du forbruker det spiller ingen rolle så lenge kroppen får det den trenger. Når testosteron produksjonen er undertrykt vil du finne at testiklene atrofi vil oppstå. Når du slutte å bruke Winstrol, og det har ryddet ut av kroppen testosteron produksjonen vil starte på nytt, og testiklene vil være normal størrelse igjen.

For kvinner som supplerer med Winstrol, kan de oppleve virillization effekter. Disse effektene kan være farlig, og det kan skade kvinners kvinnelighet. Negative effekter for kvinner inkluderer:

  • Body Hårvekst
  • Utdyping av stemmebåndene
  • Forstyrret menstruasjonssyklusen
  • Klitoris utvidelse

Mange anabole steroider vil resultere er slike problemer for kvinner, men det er noen som Stanozolol som kan brukes uten slike resultater. Det er viktig å forstå at Winstrol kan forårsake dette effekter, er risikoen bare lavere hvis du bruker Winstrol ansvarlig. Hver gang en kvinne som supplerer med Winstrol erfaring virillization bivirkninger, bør hun slutte med å bruke denne steroid umiddelbart. Hvis du slutter å bruke Winstrol fra det øyeblikket du ser disse symptomene vil du være i orden, men hvis du fortsetter å bruke dette anabole steroider vil det etterlate varige skader.

Winstrol for kvinner resultater

Stanozolol er kanskje ikke den beste steroid for mannlige ytelse Forsterker, men dette er absolutt ikke tilfelle for kvinner. Kvinner er langt mer følsomme for steroider, og mens de vil ha nytte av å bruke det i en syklus det kan være svært gunstig for kvinner for bulking enn for menn. Hvis en kvinne kan tåle 10 mg per dag for en Winstrol Dosering vil dette faktisk satt på noen stor lean vev, men noen damer kan være for følsom og blir nødt til å holde seg til 10 mg annenhver dag. Hvis du er i alle fall du begynner å se noen virilization symptomer, avvikle bruken av Winstrol umiddelbart. Hvis du ignorerer symptomene, kan det føre til permanent skade. Ved hjelp av Winstrol for kvinner kan være i stand til å gi positive resultater, men du må være smart for å unngå de negative bivirkninger.

Klikk her for å kjøpe Winidrol (Legal Winstrol) fra den offisielle nettsiden
87/100 : by 413 users
Winidrol Review