Winstrol for Women Anmeldelse: Vægttab, Cykler og doseringer

Last Updated on

Kan kvinder bruger Winstrol eller Stanozolol steroider ? Anabolske steroider som Winstrol er lige populære blandt kvinder atleter også. Kvinder bodybuildere elsker det, fordi det giver androgen effekt på lavt niveau i sammenligning med mange andre steroider i markedet i dag. Andogenic virkninger af steroider er forbundet med dyb stemme og tab af hår. Winstrol er berømt for to store kvaliteter blandt kvinder atleter og bodybuildere – reducerer fedt og giver slankere krop masse.

Anabolske steroider er identificeret som udviklere af maskuline effekter i kvinder. Disse former for narkotika ændre de feminine kvaliteter i kvinder og forårsage nogle mandlige effekter som uddybning af stemmen. Nogle rapporter sagde dog, at det bliver brugt af kvinder en lavere dosis hver dag, der kan give dem gode effekter. Winstrol for kvinder kan forårsage nogle bivirkninger; i så fald brugere skal ophøre indtagelsen af ​​dette stof.

klik her for at købe lovlige Winstrol steroider for kvinder

Winstrol Steroider til kvinder Doseringer

Anavar er langt den bedste steroid for kvinder, men Winstrol er også et passende valg. Winstrol bivirkninger er højere hos kvinder end med Anavar. De kvinder, der supplerer ansvarligt med Stanozolol bør ikke have nogen bekymringer. Disse kvinder, der supplerer med Winstrol til skæring formål vil se de samme resultater, som mænd gør. Faktisk den vigtigste årsag til, at kvinder vil bruge en Winstrol cyklus er for vægttab results.Their fysik vil være slankere, hårdere og defineret og de også vil bevare en masse magert væv og styrke, der er mange gange tabt, mens slankekure. For at se disse resultater kun hunner brug for en lille dosis på ca. 10 mg hver anden dag i 5-6 ugers brug i en cyklus.

Winstrol Steroider til kvinder bivirkninger

Er Winstrol piller sikkert for kvinder at bruge, selv for en kortsigtet periode? Supplere med anabolske steroid altid resultere i vores naturlige testosteron niveauer til at blive undertrykt. Dette gælder også for Stanozolol ligesom med alle andre steroid. Dette er grunden til de fleste mænd har behov for at supplere med testosteron, når de bruger Winstrol. Den form, som du indtager det ligegyldigt, så længe kroppen får hvad den behøver. Når din testosteron produktion er undertrykt, vil du opdage, at testikelatrofi vil forekomme. Når du stoppe med at bruge Winstrol, og det har ryddet ud af kroppen testosteron produktion vil starte igen, og dine testikler vil være normal i størrelse igen.

For kvinder, der supplerer med Winstrol, kan de opleve virillization effekter. Disse virkninger kan være farligt, og det kan endda skade en kvinders kvindelighed. Negative virkninger for kvinder omfatter:

  • Krop hårvækst
  • Uddybning af stemmebåndene
  • Forstyrret menstruationscyklus
  • Clitoral Udvidelsen

Mange anabolske steroider vil resultere er sådanne spørgsmål for kvinder, men der er et par som Stanozolol, som kan anvendes uden sådanne resultater. Det er vigtigt at forstå, at Winstrol kan forårsage denne virkning, er risikoen bare lavere, hvis du bruger Winstrol ansvarligt. Når en kvinde, der supplerer med Winstrol erfaring virillization bivirkninger, bør hun ophøre straks ved hjælp af denne steroid. Hvis du holder op med Winstrol fra det øjeblik du ser disse symptomer vil du være fint, men hvis du fortsætter brugen af ​​denne anabolske steroid det vil efterlade permanente skader.

Winstrol for kvinder Resultater

Stanozolol er måske ikke den bedste steroid for mandlige produktionsfremmere, men det er bestemt ikke tilfældet for kvinder. Kvinder er langt mere følsomme over for steroider, og mens de vil drage fordel af at bruge det i en cyklus kan det være meget gavnligt for kvinder til bulking end for mænd. Hvis en kvinde kan tåle 10 mg per dag for en Winstrol Dosering, vil dette faktisk sat på nogle store magert væv, men nogle damer kan være for følsomme og bliver nødt til at holde sig til 10 mg hver anden dag. Hvis der i hvert fald du begynder at se nogle virilization symptomer, ophøre med at anvende Winstrol samme. Hvis du ignorerer symptomerne, kan det forårsage permanent skade. Brug af Winstrol for kvinder kan være i stand til at skabe positive resultater, men du skal være smart at undgå de negative bivirkninger.

klik her for at købe Winidrol (Juridisk Winstrol) fra den officielle hjemmeside
97/100 : by 113 users
Winidrol Review