Winstrol ева Review: Отслабване, цикли и Дозите

Last Updated on

Може ли жените използват Winstrol или Stanozolol стероиди ? Анаболните стероиди като Winstrol са еднакво популярни сред жените спортисти също. Дамски културисти го обичам, защото осигурява андрогенен ефект на ниско ниво в сравнение с много други стероиди в пазара днес. Andogenic ефекти от стероидите са свързани с дълбок глас и загуба на коса. Winstrol е известен с две основни качества сред жените спортисти и културисти – намаляване на мазнините и дава по-икономична телесна маса.

Анаболните стероиди са идентифицирани като разработчиците на мъжките реакции при жените. Тези видове наркотици променят женствените качества при жените и да причинят някои мъжки ефекти като задълбочаване на глас. Въпреки това, някои доклади казват, че тя се използва от жени, една по-ниска доза всеки ден, че може да им даде добри ефекти. Winstrol за жените може да причини някои странични ефекти; в този случай потребителите трябва да преустановят приема на това лекарство.

кликнете тук, за да купуват юридически Winstrol стероиди за жени

Winstrol стероиди за жени Дозите

Anavar е далеч от най-добрата стероид за жените, но Winstrol също е подходящ избор. Winstrol странични ефекти са по-високи при жени, отколкото с Anavar. Тези жени, които допълват отговорно с Stanozolol не трябва да имат никакви притеснения. Тези жени, които се допълват с Winstrol за рязане цели ще видите същите резултати, които мъжете правят. Всъщност основната причина, че жените ще използват един цикъл Winstrol е за загуба на тегло results.Their физика ще бъде по-икономична, по-трудно и определено и те също ще се запази много постно тъкан и сила, които са много пъти загубени, докато диета. За да видим тези резултати, женски трябва само малка доза от около 10 мг всеки ден в продължение на 5-6 седмици на използване в цикъл.

Winstrol стероиди за жени Странични ефекти

Е Winstrol хапчета безопасна за жените да бъдат използвайки дори и за краткосрочен период от време? Допълването му с анаболен стероид винаги да доведе до нашите нива на тестостерон естествено да бъде потиснат. Това важи и за станозолол както с други стероиди. Ето защо по-голямата част от хората имат нужда да се допълни с тестостерон, когато те използват Winstrol. Формата, в която сте го консумират не е от значение, стига тялото получава това, което тя се нуждае. Когато производството на тестостерон е потиснато ще откриете, че ще настъпи атрофия на тестисите. След като прекратите употребата на Winstrol и го е изчистил от вашата продукция тялото тестостерон ще започне отново, и вашите тестиси ще бъдат с нормална големина отново.

За жени, които допълват с Winstrol, те могат да изпитат virillization ефекти. Тези ефекти могат да бъдат опасни и дори може да се повреди женственост на жените. Отрицателни последици за жените включват:

  • Body растежа на косата
  • Задълбочаване на гласните струни
  • Прекъснато менструалния цикъл
  • Клиторна Разширяване

Много анаболни стероиди ще Резултатът е такива проблеми за жените, но има няколко подобни Stanozolol, които могат да бъдат използвани без такива резултати. Важно е да се разбере, че Winstrol може да предизвика този ефект, рискът е просто по-ниска, ако използвате Winstrol отговорно. Всеки път, когато някоя жена, която допълва с Winstrol опит virillization странични ефекти, тя трябва да се преустанови незабавно, използвайки този стероид. Ако сте спрели употребата на Winstrol от момента сте въвели тези симптоми ще се оправи, но ако продължи с употребата на този анаболен стероид, че ще напусне трайно увреждане.

Winstrol ева Резултати

Stanozolol може да не е най-добрият стероид за мъжки увеличаване на производителността, но това със сигурност не е така за жените. Жените са много по-чувствителни към стероиди, и докато те ще се възползват от използването им в един цикъл, тя може да бъде много полезен за жените и за временно съхраняване, отколкото за мъжете. Ако една жена може да понесе 10 мг на ден за Winstrol Дозировка, това наистина ще постави на добрата постно тъкан, но някои дами може да са твърде чувствителни и ще трябва да се придържаме към 10 мг през ден. Ако във всеки случай можете да започнете да виждате някои симптоми вирилизация, прекратете използването на Winstrol веднага. Ако игнорирате симптомите, тя може да доведе до трайно увреждане. Използването Winstrol за жените може да бъде в състояние да доведе до положителни резултати, но трябва да бъде умен, за да се избегнат отрицателните странични ефекти.

кликнете тук, за да купуват Winidrol (Legal Winstrol) от официалния сайт
99/100 : by 53 users
Winidrol Review